Gözün aydın masallah

Gözün aydın hayırlı olsun inşallah :) Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar 2 saatte bir nts sancım çok yok , açılmaya sürekli bakmaya gerek Yok dedi doktor gece sancın artar duruma gör bakarız dedi inşallah Allah razı olsun bende hepiniz için dua edeceğim
Ayy inşallah en kolay şekilde kurtulursun canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş inşallah prensese

Kızlar 2 saatte bir nts sancım çok yok , açılmaya sürekli bakmaya gerek Yok dedi doktor gece sancın artar duruma gör bakarız dedi inşallah Allah razı olsun bende hepiniz için dua edeceğim
Agrın sızın ne durumda nasıl hissediyorsun
Hazırmısınız hastanede
Buarada dogumu doktorunun gectigi hastanede mi yapıcaksın son durum ne
Rabbim saglık sıhhat versin ikinize de

Hayırlısıyla,saglıkla, kolaylıkla kavuş inşallah yavruna, hepimizde ayrı bir heyecan,

Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
+/-400 oynayabilir ölcümleri
Ellerinde tartı ve bebek yok bilgisayar ortamındaki milimetrik hataya bakar yanlıs ölcmek

Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bütün yavrular. Bugün yarın doğumu bekleyenlere de allah kolaylık versin, sakin ve sorunsuz doğumlarınız olsun inşallah.

Ben de dün gittim doktora, sezaryen için günümü de verdi, 5 eylül olacak inşallah. Hem de evlilik yıldönümümüz :))) o tarihte 38+3 oluyorum
Sağlıkla kavuşalım :)

Bunu biliyordum ama 1 hafta önce daha fazla çıkıp bu gün daha az çıkması kafamı karıştırdı teşekkür ederim cvbn için
Benimkide gecen haftalarda bir haftada yüz gr almıstı bende hop noluyor neden falan diye sorgulayınca doktorum böyle acıklamıstı
Ki dogruda yani mouse gibi bişeyi iki hareket ettirip su kilo diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…