Agrın sızın ne durumda nasıl hissediyorsun
Hazırmısınız hastanede
Buarada dogumu doktorunun gectigi hastanede mi yapıcaksın son durum ne
Rabbim saglık sıhhat versin ikinize de
Sancım az ya hareketler yapıyorum ebe birkaç hareket gösterdi yatma tür fln dedi , muayene etmiyor 2 saatte bir nts ye bağlıyor
Evet doktorun yeni hastanesindeyim taksimde, kapı ön ve arkası

Son düzenleme:
Aaa hadi bakalım senden iyi bir performans bekliyorum

Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
Cihazlardan kaynaklı farklı ölçümler çıkabilir dert etme bence bu farklılıklar bende çok çıkıyor ama hiç takmıyorum Rabbim sağlık versin yeter

Maşallah canım sana allah analı babalı büyütsün sağlık içinde inşallah

Canım kbbye muayene ol bence öksürük bile olsa genel anestezi alamıyosun epidural olabiliyorsun diye biliyorum
Kendi doktoruma söyledim 1-2 ilaç verdi ama bi günde ne kadar etki eder bilmiyorum üstelik bayağa nezle moduna bağladı. Allahtan öksürük, ateş yok. Benim genel anestezi olmayacak zaten spinal ve epidural olacaktı. İnşallah yarın bi sıkıntı çıkmaz

Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
Tabi ki her ölçüm farklı çıkıyor dert etme. Bana aynı gün devlet hastanesinde 3300 gram dediler sonra doktorum 2700 dedi tabiki kendi doktorumu baz aldım onun cihazları daha iyi diye

Kontrolden çıktım şimdi gene açılma yok
Kilo 3 buçuk çıkıyor başı da iki hafta önden gidiyor, doktor zora dayanıklı mısın diye sordu bu bebeyi zor çıkarırsın 40 haftalık olunca dedi subliminal olarak bence bi de nst şöyle bir şeyler var bi iki tane sancı mı bunlar kızlar bilen varsa

Eklentiler

• IMG_20190827_133202.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 510
Tabi ki her ölçüm farklı çıkıyor dert etme. Bana aynı gün devlet hastanesinde 3300 gram dediler sonra doktorum 2700 dedi tabiki kendi doktorumu baz aldım onun cihazları daha iyi diye
Ben devlet hastanesine gidiyorum acil poliklinigindeki doktor bir hafta önce 3400 demişti bu gün normal muayene poliklinigindeki doktor 3200 dedi hangisine inanmalıyım bilemiyorum

Sağ taraf sancıyı gösteriyor canım
Maşallah size

Evet büyükle daha fazla ilgilenicez de gözüm çok korktu. Aslında araları yakın olsun diye planlı yapılmış bir bebek ikincisi. Peki tahmini kaçıncı ayda birazcık rahatlarım

Kızlar geniz akıntım boğaz ağrım var tam doğuma 1 kala... Napsam ki? Ne geçirir? Geniz akıntım var o yapıyor muhtemelen
Tuzlu su hem Boğaz’a hem burna. Hemen iyileştiriyor. Bende geçen hafta hasta oldum çok şükür 4 günde falan toparladım

Kizlar, bana da doktor 30 agustos dedi dogum icin. Preeklempside daha fazla beklenmezmis. 37. Haftam doluyor cuma gunu. Zafer bayraminda dogacak benim oglan
Aaa ciddi mi
Günlerimiz aynı seninle
Hadi hayırlısı canım 3 gün kaldı

Evet büyükle daha fazla ilgilenicez de gözüm çok korktu. Aslında araları yakın olsun diye planlı yapılmış bir bebek ikincisi. Peki tahmini kaçıncı ayda birazcık rahatlarım
Canım benim kızım bugün 22 aylık oldu.
O sendrom bize uğramaz inşallah
Senin de 2. Sanırım büyük ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…