Ben devlet hastanesine gidiyorum acil poliklinigindeki doktor bir hafta önce 3400 demişti bu gün normal muayene poliklinigindeki doktor 3200 dedi hangisine inanmalıyım bilemiyorum
Hiç birine nokta atışı tutturabilen çok az oluyormuş. Ultrason cihazını milim kaydırsw değişiyor ölçü. O yüzden sen en az 3 gibi düşün veya ikisini ortasını düşün
Kizlar, bana da doktor 30 agustos dedi dogum icin. Preeklempside daha fazla beklenmezmis. 37. Haftam doluyor cuma gunu. Zafer bayraminda dogacak benim oglan
Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
Kizlar, bana da doktor 30 agustos dedi dogum icin. Preeklempside daha fazla beklenmezmis. 37. Haftam doluyor cuma gunu. Zafer bayraminda dogacak benim oglan
Cunku normal dogum korkuncmus
Üc doktorla konustum kac tane video izledim hepside suni sancının normal sancıyla aynı oldugunu söylüyor
Bize korkunc geliyor cunku olması gereken acı o zaten normal dogumdada hani filmlerdeki gibi gittim zınk bes dkda dogurdum olmuyormus ki
Hem annelerimiz ananelerimiz mikyarlarca kadın nasıl dogurdularsa bizde öyle dogurucaz Allahın izniyle ve emin ol İpek böcegini görünce ne acı kalacak ne sızı yasadıklarını unutacaksın
yesilus
Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
38his
sen mi demiştin
ya da ShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
yesilus
Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
38his
sen mi demiştin
ya da ShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
büyük oğlum 10 gün önce 2 yaşına girdi. Diğeri de inş bugün yarın gelir. Biz 2-3 aydır sendromdayız. İnş size uğramasın. Çünkü cidden çok zormuş. Bu ara daha ii. Ama kardeş fikrini hiç sevmedi. Çok kıskanacak gibi görünüyor
Yaa çok geçmiş olsun. Bende öyle oldum işte. Ama senin daha zor. Yarın yapılacak yatışın dimi? Allahım hayırlısıyla sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin
Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım