Benimki 2 eylülde kontrol cumartesi gitmiştim gelmiyor bebeğim hala

İyi akşamlar kızlar. Maşallah sayfaları okuyana kadar ne bereketli şeyler olmuş. Okumak bile bu kadar zorken yazmak daha zor oluyor. Yetişemiyorum size. inş sıkıntısız doğumlarımız olsun. Bende bugün hafif hafif sancı hissediyorum. İnş kendi sancım gelir de suniye gerek kalmaz.

Ben devlet hastanesine gidiyorum acil poliklinigindeki doktor bir hafta önce 3400 demişti bu gün normal muayene poliklinigindeki doktor 3200 dedi hangisine inanmalıyım bilemiyorum
Ben de devlete gidiyorum acildeki cihaz daha kalitesiz olduğu için hep farklı çıkıyor ben polikliniktekini sayıyorum

Evet örtüştü bizim doğumdan 5 gün önce 3700dü ultrasonda. 4 kilo doğdu. Inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizi de alırız kolay doğum nasip etsin Allah

Patir patir döküldük senin son durum ne canim tarih vermedilrr dimi
Canım benim ayın altısına kısmetse, ama dediğim gibi 4 günde bir nst takibim var, suyum azalmış, bebişin başı yukarda. Yani takibe gittiğim günlerden birinde doktor alıyoruz derse yapacak bir şey yok, hayırlısıyla gelsinler

Aynen öyle hepinize dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…