Teşekkür ederim canım

Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
Bana doktorum demişti ki bu ölçümler çok net değil +-400 oynar, şimdi kalkıp yürüsen sonra gelsen yine ölçsek farklı çıkabilir, en doğrusunu doğumla göreceğiz demişti.
İnşallah sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kavuşun inşallah
Şu balon stantını nerden aldınız acaba? Bir de masaörtünüz nasıl bişey? Ayy doğum sürecindeki insana da böyle sorulmaz ama ksura bakamyın lütfen. Yarım avazda kurtulun inşallah, bizi de haberdar edin
Sancı bi kaç yerde çıkmış. Benim doktor da biraz sezeryan yanlısı ben zaten normalden korkuyorum keşke böyle beni yüreklendirse falan ama kendisi çok tatlı bi doktor o yüzden kafama takmıyorum napayım
Evet örtüştü bizim doğumdan 5 gün önce 3700dü ultrasonda. 4 kilo doğdu. Inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizi de alırız kolay doğum nasip etsin Allah
Ohh ne güzel. Maşallah size.

harika yaaa..nasil bir motive.masallah sana..saglikla bir avazda kucagina al.dualarimiz seninle
Ay inşallah saol canımm bütün gece su sızıntısından lavobaya kalktım, sabah eşimle bende uyandım duşa girdim işlerimi hakedeyim dedim çünkü anladım , İnsan gerçekten anlıyormuş çamaşır yıkadım biberon , kaşık ve emzik sterilize ettim biraz göbeğime su sıçradı kaynar telaş yaptım heralde bu arada lavobaya çıkmaya , bel ve adet sancısı çekmeye devam ettim , son hazırlıklarımı yaptım nişan geldi yinede çaktırmadan duş aldım işlerimi sonlandırdım eşimi aradım hastaneye gittim ama açılma yok dedi doktor Mecbur yatış vericem suyun gelmiş dedi bir anda gelmedi hareket çalıştıkça hala geliyor , Kızlar depend almayan varsa hemen alsın muhteşem.

Harikasin ya tam bir normal dogum örnegi sakin sakinnn ben bu kadar serin kanli olamazdim herhaldee hadi bekletmesin artik ipek kız cabucak gelsinnn guzel dogum olsun depend aldim bende onu suyun gelince mi taktin

Banada 6 demislerdi babalik izni gitmrsin diye 4une aldik

Gunlerdir okuya okuya anca bitirdim yazilanlari :) ne guzel bebisler dogmus masallah Allah bagislasin. Dogumu yaklasanlarin Allah yardimcisi olsun bir kerede kurtulsunlar insallah. Eylul anneleri olarak cok az kisi kalmisiz anlasilan :)
Benim gibi bebisi hala donmeyenler var insallah hayirlisi olur hepimiz icin. Bu aralar ben cok zorlanmaya basladim karnimdan dolayi. Bebisim asagi inecegine sanki iyice yukari cikiyor midemde hissediyorum resmen.
Sicak deseniz kafayi yicem sicaklardan. Kendi kokumdan igreniyorum artik.
Istahim acildi sürekli bir seyler yiyorum doktorum da takintili biraz kontrolde kesin azar isitecegim
Persembe gunu kontrolum var eger bebek donmemisse sezaryen icin gun verecek doktor. Bazen diyorum ne guzel erkenden kavusacagim ogluma. Ama korku da oluyor ameliyat sonrasi iyilesmem ne kadar surer ogluma yetebilir miyim sutum gelecek mi..
Arkadasim var 40.haftada donmus bebegi. Internetten okuyorum 39da donen var. Normal dogum icin beklesem doner mi acaba?
Ama 2 hafta daha beklersem kesin bi 5 kg alırım bu gidisle..
Bu ara zaman gecmiyor. Gecsin diye bugun camlari sildim. Dun bi suru is yaptim oyle sancim fln yok ama vajinamdaki kemikler agriyor dinlene dinlene yapiyorum.
Allah bebisini bekleyen herkese sabir versin.en hayirli zaman ne zamansa o zamanda doguralim insallah

İyi akşamlar güzel anneler, inşallah doğum yapacak olanlarda sağ salim bebişlerine kavuşur gerçekten çok güzel bir duygu, 4.de olsa hepsinin yeri çok ayrı, kokusu bir başka. Bizimde kontrolümüz vardı dün, hastaneden 2300 le çıkmıştık dün 2500 olmuş maşallah sarılık şimdilik yok sık emziriyorum fakat tam boşaltamıyor herhalde sertleşti sağıyorum bende yine boşalmıyor gibii sanki. Büyüdükçe daha çok boşaltır inşallah, mastit olacak diye korkuyorum. Ultrason ölçüleri bende tutmadı en son 2800 demişti 2450 doğdu, sağlıklı olsunda kiloyu alır bir şekilde.

Ya bu çatı muayenesi nasıl oluyor ağrı oluyor mu?
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar bebişiniz için küvet olarak ne aldınız? Farklı bişey alan ya da önerisi olan var mı?

Hepsiburada dan aldım örtüyü kumaş olarak alıp kenarlarını geçtik , simli

Hepsiburada dan aldım örtüyü kumaş olarak alıp kenarlarını geçtik , simli
Eki Görüntüle 2302238
Bayıldım masa örtüsüne. Masaörtüsünü internetten almadınız değil miçok yakışmış. Masa boyutlarınız neydi, siz kaç metre kumaş aldınız. Ayy doğuracak hatuna neler soruyorum

Bayıldım masa örtüsüne. Masaörtüsünü internetten almadınız değil miçok yakışmış. Masa boyutlarınız neydi, siz kaç metre kumaş aldınız. Ayy doğuracak hatuna neler soruyorum
Nts te bağlıyım şuan dinleniyorum sonra hareketler yapıyorum pek bir gelişme Yok
Görümcem aldı örtüyü ölçüsünü de hiç bilmiyorum canımm ama masa küçük değil

Harikasin ya tam bir normal dogum örnegi sakin sakinnn ben bu kadar serin kanli olamazdim herhaldee hadi bekletmesin artik ipek kız cabucak gelsinnn guzel dogum olsun depend aldim bende onu suyun gelince mi taktin
Suyum ara ara geldiği ve yoğunlaştığı zaman taktım evden çıkmadan , hastanede hareket yaptıkça suyum geliyor , hele kasılma olunca baya su akıntısı geliyor , dependin üstüne birde dev hastane pedi koydum anca idare ediyor saol canımm benim şuan pek sancım Yok oyüzden sakinim diyeceğim ama genel mizacım bu ilerleyen saatleri bilemem

Kizlar bi sorum olacak. Malum iki gun sonra sezaryen olacagim. Sutumun gelmesini tetiklemek icin bu iki gun yapabilecegim bir sey var mi?
Bu aralar ne yapilir bilmiyorum ama arkadasim sezaryen yaptiginda hemsire oncesinde eliyle biraz sıkmasını istemis sonra bebegini biraz memeye dogru bastirmislar oylece emmis cocuk masallah cok da guzel emzirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…