Teşekkür ederim canım@honey bunch sen gitmedin mi ???
yesilus Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
@38his sen mi demiştin
ya da @ShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
doğuran arkadaşlarımız
@Mavikelebek0134
@Mimicikk
@silam30
@Nuhra2
Havalianne__
@caglasam_mi
29 agustos @ShinSeGi
30 agustos-EarthLing-
2 EYLÜL
Bana doktorum demişti ki bu ölçümler çok net değil +-400 oynar, şimdi kalkıp yürüsen sonra gelsen yine ölçsek farklı çıkabilir, en doğrusunu doğumla göreceğiz demişti.Kızlar bi sorum olacak size 1 hafta önce bebegimin kilosuna 3400 demişti doktor bu gün 3200 dedi farklı bi doktor 37 haftaligiz bu arada böyle bsey olabilir mi
İnşallah sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kavuşun inşallahBebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bütün yavrular. Bugün yarın doğumu bekleyenlere de allah kolaylık versin, sakin ve sorunsuz doğumlarınız olsun inşallah.
Ben de dün gittim doktora, sezaryen için günümü de verdi, 5 eylül olacak inşallah. Hem de evlilik yıldönümümüz :))) o tarihte 38+3 oluyorum
Sağlıkla kavuşalım :)
Şu balon stantını nerden aldınız acaba? Bir de masaörtünüz nasıl bişey? Ayy doğum sürecindeki insana da böyle sorulmaz ama ksura bakamyın lütfen. Yarım avazda kurtulun inşallah, bizi de haberdar edinEki Görüntüle 2302172
Sancım az ya hareketler yapıyorum ebe birkaç hareket gösterdi yatma tür fln dedi , muayene etmiyor 2 saatte bir nts ye bağlıyor
Evet doktorun yeni hastanesindeyim taksimde, kapı ön ve arkası
Eki Görüntüle 2302169 Eki Görüntüle 2302168
Sancı bi kaç yerde çıkmış. Benim doktor da biraz sezeryan yanlısı ben zaten normalden korkuyorum keşke böyle beni yüreklendirse falan ama kendisi çok tatlı bi doktor o yüzden kafama takmıyorum napayımKontrolden çıktım şimdi gene açılma yok
Kilo 3 buçuk çıkıyor başı da iki hafta önden gidiyor, doktor zora dayanıklı mısın diye sordubu bebeyi zor çıkarırsın 40 haftalık olunca dedi subliminal olarak bence bi de nst şöyle bir şeyler var bi iki tane sancı mı bunlar kızlar bilen varsa
Ohh ne güzel. Maşallah size.Evet örtüştü bizim doğumdan 5 gün önce 3700dü ultrasonda. 4 kilo doğdu. Inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizi de alırız kolay doğum nasip etsin Allah
Canım inşirah süresini oku bol bol ilk 3 ayetinin doğumu kolaylastirdigini okumuştum biyerde o günden beri her sizlamamda ağzımdaEvet evet çalışıyorum sabah 5e kadar dinlenip dinlenip
Ay inşallah saol canımmharika yaaa..nasil bir motive.masallah sana..saglikla bir avazda kucagina al.dualarimiz seninle
Özel istek yapıyorum bebegi ters olanların bebeleri dönsün de deAynen öyle hepinize dua ediyorum
Harikasin ya tam bir normal dogum örnegi sakin sakinnnAy inşallah saol canımmbütün gece su sızıntısından lavobaya kalktım, sabah eşimle bende uyandım duşa girdim işlerimi hakedeyim dedim çünkü anladım , İnsan gerçekten anlıyormuş çamaşır yıkadım biberon , kaşık ve emzik sterilize ettim biraz göbeğime su sıçradı kaynar telaş yaptım heralde bu arada lavobaya çıkmaya , bel ve adet sancısı çekmeye devam ettim , son hazırlıklarımı yaptım nişan geldi yinede çaktırmadan duş aldım işlerimi sonlandırdım eşimi aradım hastaneye gittim ama açılma yok dedi doktor Mecbur yatış vericem suyun gelmiş dedi bir anda gelmedi hareket çalıştıkça hala geliyor , Kızlar depend almayan varsa hemen alsın muhteşem.
Banada 6 demislerdi babalik izni gitmrsin diye 4une aldikCanım benim ayın altısına kısmetse, ama dediğim gibi 4 günde bir nst takibim var, suyum azalmış, bebişin başı yukarda. Yani takibe gittiğim günlerden birinde doktor alıyoruz derse yapacak bir şey yok, hayırlısıyla gelsinler
Kaç haftalık doğdu acabaEvet örtüştü bizim doğumdan 5 gün önce 3700dü ultrasonda. 4 kilo doğdu. Inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizi de alırız kolay doğum nasip etsin Allah
Ya bu çatı muayenesi nasıl oluyor ağrı oluyor mu?Kızlar selam bugün kontrolüm vardı .
37+0 ım bugün
Nst de sancı çıkmadı ama bebişim çok hareketliydi.
Bebek 3.260 gr olmuş
Çatı muayenesi oldum. Açılma yok . Normal doğum dedi.
Bol bol yürüyüş yap hareket et dedi .
Hepsiburada dan aldımBana doktorum demişti ki bu ölçümler çok net değil +-400 oynar, şimdi kalkıp yürüsen sonra gelsen yine ölçsek farklı çıkabilir, en doğrusunu doğumla göreceğiz demişti.
İnşallah sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kavuşun inşallah
Şu balon stantını nerden aldınız acaba? Bir de masaörtünüz nasıl bişey? Ayy doğum sürecindeki insana da böyle sorulmaz ama ksura bakamyın lütfen. Yarım avazda kurtulun inşallah, bizi de haberdar edin
Sancı bi kaç yerde çıkmış. Benim doktor da biraz sezeryan yanlısı ben zaten normalden korkuyorum keşke böyle beni yüreklendirse falan ama kendisi çok tatlı bi doktor o yüzden kafama takmıyorum napayım
Ohh ne güzel. Maşallah size.
Bayıldım masa örtüsüne. Masaörtüsünü internetten almadınız değil mi
Canım kendini kasma ağrı falan olmuyor korkma sakın . Zaten çok kısa sürüyorYa bu çatı muayenesi nasıl oluyor ağrı oluyor mu?
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar bebişiniz için küvet olarak ne aldınız? Farklı bişey alan ya da önerisi olan var mı?
Bu arada küvetini set olarak e bebekten aldık. 110 lira falandı galibaYa bu çatı muayenesi nasıl oluyor ağrı oluyor mu?
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar bebişiniz için küvet olarak ne aldınız? Farklı bişey alan ya da önerisi olan var mı?
Nts te bağlıyım şuan dinleniyorum sonra hareketler yapıyorum pek bir gelişme YokBayıldım masa örtüsüne. Masaörtüsünü internetten almadınız değil miçok yakışmış. Masa boyutlarınız neydi, siz kaç metre kumaş aldınız. Ayy doğuracak hatuna neler soruyorum
Suyum ara ara geldiği ve yoğunlaştığı zaman taktım evden çıkmadan , hastanede hareket yaptıkça suyum geliyor , hele kasılma olunca baya su akıntısı geliyor , dependin üstüne birde dev hastane pedi koydum anca idare ediyorHarikasin ya tam bir normal dogum örnegi sakin sakinnnben bu kadar serin kanli olamazdim herhaldee hadi bekletmesin artik ipek kız cabucak gelsinnn guzel dogum olsun depend aldim bende onu suyun gelince mi taktin
Bu aralar ne yapilir bilmiyorum ama arkadasim sezaryen yaptiginda hemsire oncesinde eliyle biraz sıkmasını istemis sonra bebegini biraz memeye dogru bastirmislar oylece emmis cocuk masallah cok da guzel emzirmistiKizlar bi sorum olacak. Malum iki gun sonra sezaryen olacagim. Sutumun gelmesini tetiklemek icin bu iki gun yapabilecegim bir sey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?