Tabi suyun geldi seni bırakamam yatış yapıcaz dedi ama gelip gidip muayene etmiyor , 2 saatte bir nts sancı kontrolü sabaha karşı olmaZsa suni sancı verecekmiş kısmeteve göndermedi dimi hastanedesiniz? insallah çok bekletmeden gelir
Benim tedirginligim biraz vaktinden once oldugu icin ya gelmezse diye. Gerci dogumun kendisi tetikliyor zaten ama ne bileyim.Bu aralar ne yapilir bilmiyorum ama arkadasim sezaryen yaptiginda hemsire oncesinde eliyle biraz sıkmasını istemis sonra bebegini biraz memeye dogru bastirmislar oylece emmis cocuk masallah cok da guzel emzirmisti
Canım kendini kasma ağrı falan olmuyor korkma sakın . Zaten çok kısa sürüyor
Kendimi normalde alttan muayene falan olduğu zaman kasmıyordum ama bunu daha önce hiç yaşamadığımdan kasar mıyım diye düşünüyorum. Sağolasın canım. E bebek e bende bakayım o zamanBu arada küvetini set olarak e bebekten aldık. 110 lira falandı galiba
Çok örnek gördüm çok okudum. Sütüm gelecek mi deme. Sütün gelecek ve bebişin cok cok emecek. Hep olumlu düşün ve seni strese sokacak insanların yanında olmasına izin verme. Sonrasında bebişinle o bağım tadını çıkar bize de haber verKizlar bi sorum olacak. Malum iki gun sonra sezaryen olacagim. Sutumun gelmesini tetiklemek icin bu iki gun yapabilecegim bir sey var mi?
Ellerde ne görümce varmış beeNts te bağlıyım şuan dinleniyorum sonra hareketler yapıyorum pek bir gelişme Yok
Görümcem aldı örtüyü ölçüsünü de hiç bilmiyorum canımm ama masa küçük değil
Sağlıkla gelsinler, 2 günün 3 günün lafı olmazBanada 6 demislerdi babalik izni gitmrsin diye 4une aldik
insallah sabaha açılman olmuştur canımTabi suyun geldi seni bırakamam yatış yapıcaz dedi ama gelip gidip muayene etmiyor , 2 saatte bir nts sancı kontrolü sabaha karşı olmaZsa suni sancı verecekmiş kısmet
Insallah canim. Ama kv'ye nasil git diyeyimKendimi normalde alttan muayene falan olduğu zaman kasmıyordum ama bunu daha önce hiç yaşamadığımdan kasar mıyım diye düşünüyorum. Sağolasın canım. E bebek e bende bakayım o zaman
Çok örnek gördüm çok okudum. Sütüm gelecek mi deme. Sütün gelecek ve bebişin cok cok emecek. Hep olumlu düşün ve seni strese sokacak insanların yanında olmasına izin verme. Sonrasında bebişinle o bağım tadını çıkar bize de haber ver
Ellerde ne görümce varmış beeoyy senin rahatlığın bize de geçti valla. Şimdi gidip bi doğurasım var valal
Evet ben de ondan cok korkuyorum. Ama bu korkular belki daha negatif olarak etkileyecek dusunmemek lazim. Olumlu bakmak lazim. Bana aile hekimligindeki hemsire,sütün olmasi sadece ve sadece mutlu olmanla alakali dedi. Seker cikolata vs yediginde direkt o etki etmiyor seni mutlu ediyor o yuzden sutun geliyor dedi.moralini yuksek tut, emzirecegine inan. Ben de oyle yapmaya calisacagimBenim tedirginligim biraz vaktinden once oldugu icin ya gelmezse diye. Gerci dogumun kendisi tetikliyor zaten ama ne bileyim.
Insallah canim.Evet ben de ondan cok korkuyorum. Ama bu korkular belki daha negatif olarak etkileyecek dusunmemek lazim. Olumlu bakmak lazim. Bana aile hekimligindeki hemsire,sütün olmasi sadece ve sadece mutlu olmanla alakali dedi. Seker cikolata vs yediginde direkt o etki etmiyor seni mutlu ediyor o yuzden sutun geliyor dedi.moralini yuksek tut, emzirecegine inan. Ben de oyle yapmaya calisacagim
Esine soyle o uyarsinInsallah canim. Ama kv'ye nasil git diyeyimiyi niyetli biri ama daha bebek dogmadan surekli emzirmekten bahsetmesine sinir oluyorum. Aylardir dinliyorum, simdi hic susmaz. Bi de sagolsun konusmayi cok sever.
Sorma bizim görümce sormadı bile yardıma ihtiyacın var mı birşeye ihtiyacın var mı diye, ben çok kırıldım ya ne bileyim insan bi sorar en azından nasılsın diye. Ben yeğenimin çoğu ihtiyacını almıştım, temizliğe gitmiştim, rapor alıp işe gitmediğim oldu yengemin zor zamanlarında ve doğumun olacağı gün. Bizim görümce iş çıkışı gelecekmiş bebeği görmeye. Maddi beklentim yok ama bir nasılsın diye sorulmasını bekliyor insan.Ellerde ne görümce varmış beeoyy senin rahatlığın bize de geçti valla. Şimdi gidip bi doğurasım var valal
Eki Görüntüle 2302172
Sancım az ya hareketler yapıyorum ebe birkaç hareket gösterdi yatma tür fln dedi , muayene etmiyor 2 saatte bir nts ye bağlıyor
Evet doktorun yeni hastanesindeyim taksimde, kapı ön ve arkası
Eki Görüntüle 2302169 Eki Görüntüle 2302168
Ay ben de aynısını düşündüm kv'ye nasıl git dicezEsine soyle o uyarsinya da biliyorum beni dusunuyorsun ama su an cok gerginim ve sütümun gelmesini etkiliyor bir muddet ben kendimi dinleyim kusuruma bakma fln de
Git diyemezsin belki ama sus diyebilirsin en azından, sen lohusasın herkes hoş karşılamalı ne yaparsanInsallah canim. Ama kv'ye nasil git diyeyimiyi niyetli biri ama daha bebek dogmadan surekli emzirmekten bahsetmesine sinir oluyorum. Aylardir dinliyorum, simdi hic susmaz. Bi de sagolsun konusmayi cok sever.
Yok valla bacım hiç bir şey beklemeyeceksin, tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Sormazlar bi iş çıkar belki bi taşın altına ellerini koymaları gerekir ya ondan sormazlar. Boşver zaten bak herşeyimizi kendimiz hallettik şükürSorma bizim görümce sormadı bile yardıma ihtiyacın var mı birşeye ihtiyacın var mı diye, ben çok kırıldım ya ne bileyim insan bi sorar en azından nasılsın diye. Ben yeğenimin çoğu ihtiyacını almıştım, temizliğe gitmiştim, rapor alıp işe gitmediğim oldu yengemin zor zamanlarında ve doğumun olacağı gün. Bizim görümce iş çıkışı gelecekmiş bebeği görmeye. Maddi beklentim yok ama bir nasılsın diye sorulmasını bekliyor insan.
Allah yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah sağlıklaTabi suyun geldi seni bırakamam yatış yapıcaz dedi ama gelip gidip muayene etmiyor , 2 saatte bir nts sancı kontrolü sabaha karşı olmaZsa suni sancı verecekmiş kısmet
Bence yanimizda bi buyuk kalmali diye dusunuyorum en azindan tecrubeli biri. Esler ne bileyim her ihtiyacimizi karsilayamaz gibi geliyor.Ay ben de aynısını düşündüm kv'ye nasıl git dicez-EarthLing- Eşime kalsa hastane odasında benimle annesi kalkınmış ama rahat edeceğimi düşünmüyorum. Benim annem de uykusuna hiç karşı koyamıyor. Eşim kalsa hemşireler yardımcı olur mu emzirmeye ve alt değiştirmeye acaba???
Benim cok sukur ablalarim yardim edecek. Esim bi kac gundur evde yalniz kalma annem gelsin diyordu. O gelse beni daha cok strese sokar tansiyonumu firlatir dedim. Kendisi de biliyor huyunu. Yemek yesen bile surekli ye ye ye diyerek seni oldurebilme gucune sahip. Dedim ya iyi niyetli ama keske biraz sussa. Allah'tan ona gelene kadar baska desteklerim var.Ay ben de aynısını düşündüm kv'ye nasıl git dicez-EarthLing- Eşime kalsa hastane odasında benimle annesi kalsınmış ama rahat edeceğimi düşünmüyorum. Benim annem de uykusuna hiç karşı koyamıyor. Eşim kalsa hemşireler yardımcı olur mu emzirmeye ve alt değiştirmeye acaba???
Oda olur. Benim 28 HAZİRAN inşallah@honey bunch sen gitmedin mi ???
yesilus Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
@38his sen mi demiştin
ya daShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
doğuran arkadaşlarımız
@Mavikelebek0134
@Mimicikk
@silam30
@Nuhra2
@SLVESTER
@caglasam_mi
29 agustosShinSeGi
30 agustos-EarthLing-
2 EYLÜL
Çok şükür canım bu halimle az önce çamaşır astım düşün, Allah güç kuvvet sağlık versin de kendi işimizi kendimiz yapmaya devam edelim.Git diyemezsin belki ama sus diyebilirsin en azından, sen lohusasın herkes hoş karşılamalı ne yaparsanordan yürüyebilirsen yürü. Stres çok etkili valla, eşinle de konuş öncesinde. Boş boş konuşanlara engel olsun o da.
Yok valla bacım hiç bir şey beklemeyeceksin, tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Sormazlar bi iş çıkar belki bi taşın altına ellerini koymaları gerekir ya ondan sormazlar. Boşver zaten bak herşeyimizi kendimiz hallettik şükür
benimkiler memlekette canım yengem gelirdi yardıma ama çocuklarla daha çok eziyet olur yatılı diye demedim bi şey, annem yanımda olacak kısmetse ama dediğim gibi uykusuna hiç dayanamıyor.Benim cok sukur ablalarim yardim edecek. Esim bi kac gundur evde yalniz kalma annem gelsin diyordu. O gelse beni daha cok strese sokar tansiyonumu firlatir dedim. Kendisi de biliyor huyunu. Yemek yesen bile surekli ye ye ye diyerek seni oldurebilme gucune sahip. Dedim ya iyi niyetli ama keske biraz sussa. Allah'tan ona gelene kadar baska desteklerim bar.
Bebek sevmek de ne var ki, saatlerce ben de severim. Ohh ne güzel herşeyi hazır kurulu düzene gel bebek sevÇok şükür canım bu halimle az önce çamaşır astım düşün, Allah güç kuvvet sağlık versin de kendi işimizi kendimiz yapmaya devam edelim.
Bir de anlatıyor şöyle sevicez onu böyle ısırıcaz, sen de kendine hala mı diyorsun diye sorasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?