Bu aralar ne yapilir bilmiyorum ama arkadasim sezaryen yaptiginda hemsire oncesinde eliyle biraz sıkmasını istemis sonra bebegini biraz memeye dogru bastirmislar oylece emmis cocuk masallah cok da guzel emzirmisti
Benim tedirginligim biraz vaktinden once oldugu icin ya gelmezse diye. Gerci dogumun kendisi tetikliyor zaten ama ne bileyim.

Canım kendini kasma ağrı falan olmuyor korkma sakın . Zaten çok kısa sürüyor
Bu arada küvetini set olarak e bebekten aldık. 110 lira falandı galiba
Kendimi normalde alttan muayene falan olduğu zaman kasmıyordum ama bunu daha önce hiç yaşamadığımdan kasar mıyım diye düşünüyorum. Sağolasın canım. E bebek e bende bakayım o zaman
Kizlar bi sorum olacak. Malum iki gun sonra sezaryen olacagim. Sutumun gelmesini tetiklemek icin bu iki gun yapabilecegim bir sey var mi?
Çok örnek gördüm çok okudum. Sütüm gelecek mi deme. Sütün gelecek ve bebişin cok cok emecek. Hep olumlu düşün ve seni strese sokacak insanların yanında olmasına izin verme. Sonrasında bebişinle o bağım tadını çıkar bize de haber ver
Nts te bağlıyım şuan dinleniyorum sonra hareketler yapıyorum pek bir gelişme Yok
Görümcem aldı örtüyü ölçüsünü de hiç bilmiyorum canımm ama masa küçük değil
Ellerde ne görümce varmış beeoyy senin rahatlığın bize de geçti valla. Şimdi gidip bi doğurasım var valal

Insallah canim. Ama kv'ye nasil git diyeyim iyi niyetli biri ama daha bebek dogmadan surekli emzirmekten bahsetmesine sinir oluyorum. Aylardir dinliyorum, simdi hic susmaz. Bi de sagolsun konusmayi cok sever.

Benim tedirginligim biraz vaktinden once oldugu icin ya gelmezse diye. Gerci dogumun kendisi tetikliyor zaten ama ne bileyim.
Evet ben de ondan cok korkuyorum. Ama bu korkular belki daha negatif olarak etkileyecek dusunmemek lazim. Olumlu bakmak lazim. Bana aile hekimligindeki hemsire,sütün olmasi sadece ve sadece mutlu olmanla alakali dedi. Seker cikolata vs yediginde direkt o etki etmiyor seni mutlu ediyor o yuzden sutun geliyor dedi.moralini yuksek tut, emzirecegine inan. Ben de oyle yapmaya calisacagim

Insallah canim.

Insallah canim. Ama kv'ye nasil git diyeyim iyi niyetli biri ama daha bebek dogmadan surekli emzirmekten bahsetmesine sinir oluyorum. Aylardir dinliyorum, simdi hic susmaz. Bi de sagolsun konusmayi cok sever.
Esine soyle o uyarsin ya da biliyorum beni dusunuyorsun ama su an cok gerginim ve sütümun gelmesini etkiliyor bir muddet ben kendimi dinleyim kusuruma bakma fln de

Ellerde ne görümce varmış beeoyy senin rahatlığın bize de geçti valla. Şimdi gidip bi doğurasım var valal
Sorma bizim görümce sormadı bile yardıma ihtiyacın var mı birşeye ihtiyacın var mı diye, ben çok kırıldım ya ne bileyim insan bi sorar en azından nasılsın diye. Ben yeğenimin çoğu ihtiyacını almıştım, temizliğe gitmiştim, rapor alıp işe gitmediğim oldu yengemin zor zamanlarında ve doğumun olacağı gün. Bizim görümce iş çıkışı gelecekmiş bebeği görmeye. Maddi beklentim yok ama bir nasılsın diye sorulmasını bekliyor insan.

Aaa doğum bugün mü Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Doğum için yatmışsınız ve rahat şekilde foruma yazıyorsunuz valla moral oldunuz bana normal Doğum için Bu arada kapı süsü ve süslemeler harika

Esine soyle o uyarsin ya da biliyorum beni dusunuyorsun ama su an cok gerginim ve sütümun gelmesini etkiliyor bir muddet ben kendimi dinleyim kusuruma bakma fln de
Ay ben de aynısını düşündüm kv'ye nasıl git dicez -EarthLing- Eşime kalsa hastane odasında benimle annesi kalsınmış ama rahat edeceğimi düşünmüyorum. Benim annem de uykusuna hiç karşı koyamıyor. Eşim kalsa hemşireler yardımcı olur mu emzirmeye ve alt değiştirmeye acaba???

Git diyemezsin belki ama sus diyebilirsin en azından, sen lohusasın herkes hoş karşılamalı ne yaparsanordan yürüyebilirsen yürü. Stres çok etkili valla, eşinle de konuş öncesinde. Boş boş konuşanlara engel olsun o da.
Yok valla bacım hiç bir şey beklemeyeceksin, tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Sormazlar bi iş çıkar belki bi taşın altına ellerini koymaları gerekir ya ondan sormazlar. Boşver zaten bak herşeyimizi kendimiz hallettik şükür

Bence yanimizda bi buyuk kalmali diye dusunuyorum en azindan tecrubeli biri. Esler ne bileyim her ihtiyacimizi karsilayamaz gibi geliyor.
Ben de esimin yanimda olmasini cok istiyorum kalsin zaten baba olacak her asamasini yasamali. Ama tecrubeli biri de olsun istiyorum yanimda. Annem biraz rahatina duskun benim de kayinvalidem biraz daha benim ihtiyaclarima cevap verir sanki. Onceden cok onyargiliydim ama hamileligim ilerledikce biraz daha mantikla dusunmeye basladim sanirim.
Eger cok konusup moralinizi bozmayacaksa kv bi gun kalsin bence her seyi ogrenirsin hem ,)
Ama esin kalacaksa da bence hemsire ogretir. Ogretmeli yani. Bana bebek nasil tutulur onu bile gostermesi lazim

Benim cok sukur ablalarim yardim edecek. Esim bi kac gundur evde yalniz kalma annem gelsin diyordu. O gelse beni daha cok strese sokar tansiyonumu firlatir dedim. Kendisi de biliyor huyunu. Yemek yesen bile surekli ye ye ye diyerek seni oldurebilme gucune sahip. Dedim ya iyi niyetli ama keske biraz sussa. Allah'tan ona gelene kadar baska desteklerim var.

Oda olur. Benim 28 HAZİRAN inşallah

Çok şükür canım bu halimle az önce çamaşır astım düşün, Allah güç kuvvet sağlık versin de kendi işimizi kendimiz yapmaya devam edelim.
Bir de anlatıyor şöyle sevicez onu böyle ısırıcaz, sen de kendine hala mı diyorsun diye sorasım var.

benimkiler memlekette canım yengem gelirdi yardıma ama çocuklarla daha çok eziyet olur yatılı diye demedim bi şey, annem yanımda olacak kısmetse ama dediğim gibi uykusuna hiç dayanamıyor.

Bebek sevmek de ne var ki, saatlerce ben de severim. Ohh ne güzel herşeyi hazır kurulu düzene gel bebek sevAllah akıl versin. Aminn canım sağlığımız yerinde olsun da allah ne bizi bunlara ne de onalrı bize muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…