kilo konusu çok karışık zaten

4 gün ara iki ayrı ölçüm ki ikisi de çok güveniyor ölçümlerine arada 400 gr fark
Benim arastirma hastanesi de ayni seyleri soylemisti kafasi 2,3 hafta önde diye o yüzden minnakta bir sey beklemiyorum ama bakalim ne diyecek..sabah ettim zatrn..sabah ezani okunuyor hepinize dua ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsunnn..

herseyi denedim aciyor artik dayanamayip kasiyorum ayak bileklerim falan yara oldu resmen yaniyor hamilelik zorlamiyorda bu kasintilar beni mahvediyor

Benim izine ayrılmadan önce çok şişiyordu. Bütün gün oturarak çalıştığım için. Tuzu sıfırlamam gerektiğini söyledi doktorum. Bir de yürüyüş yaptım o dönem . Şimdi 37+5 olduğum için yürüyüş yapmaktan korkuyorum bir de hava sıcak olduğu için. Bahane mi yapıyorum acaba Ayaklarınzı uzandığımızda yüksek bir yere koyun. Hatta gece yatarken ayağınızın altına yastık da koyabilirsiniz. Sabaha karşı geçiyordu benim şişler

kilo konusu çok karışık zaten

4 gün ara iki ayrı ölçüm ki ikisi de çok güveniyor ölçümlerine arada 400 gr fark
Benim doktorum ultrasonda +400 -400 yanılma payı var demişti. Hatta ultrasonda göstermişti cihazın bir yerinde +400 -400 yazıyordu

Evet ya sanki gun gectikce daha da yukari cikiyor benim bebis de. Nefes alirken , yemek yedikten sonra cok zorlaniyorum ben de. Bikac hafta daha beklemek mi lazim yoksa sezaryenle dogurmak mi bilemiyorum
Artık dönmez dedi doktor, dönse anlarım zaten. 1 hafta sonra sezeryan benim bir aksilik olmazsa.

Ben de çalışırken aynı böyleydim. Allahtan yaz tatili geldi iki aydır evdeyim ayaklarım rahatladı, tuzu kestim, sürekli soğuk suyla yıkayıp altına yastık koyup uzanıyordum.

Sorma canım bilinmezlerde gibiyim resmen her hafta kontrol dr a soruyorum doner mi ? bekliycez acele etme tamam iyi niyetli de ben tez canlıyım sanırım hayırlısıyla gelsin donsunde ne olcaksa bi ferahlayalım ya
37'den sonra çok nadirdir dönmesi dedi doktor. Bir hafta sonra sezeryan benim nst'ler iyi giderse.

Artık dönmez dedi doktor, dönse anlarım zaten. 1 hafta sonra sezeryan benim bir aksilik olmazsa.
Hayirlisi olsun bakalim. Ya benim arkadasimin 40+ da donmus internette de bikac hikaye okudum 39 da donenler var.
Hayirlisi olsun hepimiz icin. Biz de muhtemelen haftaya alacagiz bebisimizi kucagimiza

Hayirli olsun benimki de 2 850 dogdu 2740 la hastaneden cikti ama simdi topladi hemen merak etme cabuk buyuyorlar
Allah bagıslasın canım Benim bebişte ufak dogacak dün 1800 dedi doktor ama zaten sezeryan 38 de alınacak 34 günü var cok bişey almaz heralde 2500 olur inşallah

Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Gözünaydın canım olsun minnaklar daha çabuk toparlanır
Çok mu hissettin sancını, bir de bebek hareketleri sana az gelmiş miydi gitmeden

E Elwing6 benimde 4 gündür sancım oluyordu. Alta baskı oluyordu sancı girince ayakta kaldığım da özellikle .
Dün öğlen kasığıma bi ağrı girdi neye uğradığımı şaşırdım.
Akşamda karnım taş gibi oldu kasıklarım fena ağrıdı belimde dahil.
Gece hiç uyuyamadım, bizimki de az oynadı.
Sabah olunca oynamaya başladı.
Gün içinde duruma göre bende dr a gideceğim.

Senin kontrolü merak ediyorum şimdi

Kemiklerim agriyo alt taraftaki resmen cati olsa gerek..baya bayada sancilandim bugun yarin randevuda doguma derse sasirmayacagim
Benimde çatı kemiklerim ağrıyor ve bacaklarıma doğru iniyor ağrı bugün kontolum var gün verecek sezeryan için bakalım eski dikiş yerlerim de sızlamayan başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…