37'den sonra çok nadirdir dönmesi dedi doktor. Bir hafta sonra sezeryan benim nst'ler iyi giderse.
Bende sali gunu gidicem kontrole büyük ihtimalle gün verir artık sağlıkla gelsinlerde yolunun bi önemi yok :) ama benim dr un hala ümidi var dün gebelik eğitiminde sordum ebeye gün alıp sancıyla gelip dönenler var hiç belli olmayan bi durum dedi bana bunları duydukça bi umut hayırlısı artik

Günaydın amin canım inşallah Birde bizim tarih belli olsa ne güzel olur

Gözünaydın canım olsun minnaklar daha çabuk toparlanır
Çok mu hissettin sancını, bir de bebek hareketleri sana az gelmiş miydi gitmeden

3 gündür agrım vardi iki bacak arasi kenarlar bazen alttan bıçak saplanır gibi ağrı ve bel ağrısı bu 3 gün hep gittim hastaneye dundee geldiğimizde nst daha 5 dk da hemşire panik yaptı doktora götürdü sonucu hemen alındım sezar yana neye uğradığımı sasirdim. Hareket ediyordu ama azdı hareketi dun

Benim dünkü halimi anlattın canım resmen
Benim de dün ilk kez bu şekilde ağrım oldu,
Sabaha kadar zorla karnımı hareket ettirmeye çalıştım. Çok az oynadı.
Zaten gitseydim kesin sancım çok çıkacaktı.
Bugün nasıl geçecek acaba
Yarın tam 37. Haftam olacak

Bebeğin nasıl şimdi

Beni dee. Esim sabret az kaldi kurtulacaksin dedi önce. Sonra hemen farketti dedigini asil sonra baslayacak nobetler diue duzeltti
En azından tek başımıza nöbet tutmayız güzelim ya
Eşimle kızımın bi yatışı vardı gece nisbet yapar gibi

Artık dönmez dedi doktor, dönse anlarım zaten. 1 hafta sonra sezeryan benim bir aksilik olmazsa.
Hayırlısı olsun, doktoru dinlemekten başka seçenek yok. Sen de 1 hafta sonra kavuşacaksın demek. Sağlıkla inşallah
Allah bagıslasın canım Benim bebişte ufak dogacak dün 1800 dedi doktor ama zaten sezeryan 38 de alınacak 34 günü var cok bişey almaz heralde 2500 olur inşallah
5 haftası var 200 gr alsa her hafta. 2800 gr bile olabilir merak etme.
Ayy çok heycanlı darısı başımıza inşallah. Sen de sağlıkla kavuşursun umarım
Benimde çatı kemiklerim ağrıyor ve bacaklarıma doğru iniyor ağrı bugün kontolum var gün verecek sezeryan için bakalım eski dikiş yerlerim de sızlamayan başladı artık
Neden dikiş yerleri ağrıyor bundan önceki sezeryanınız ne zaman olmuştu?

Inşallah kötü bise yoktur canim içini ferah tutmaya çalış dua et bol bol Allah sağlık verdi bebisine

Allah bagıslasın canım Benim bebişte ufak dogacak dün 1800 dedi doktor ama zaten sezeryan 38 de alınacak 34 günü var cok bişey almaz heralde 2500 olur inşallah
2500 u gecer bile bence muz ceviz kasar peyniri bebege kg aldiriyor demislerdi dene istersen ufak dogsa da hicbirsey olmuyor ben 36 arti 1 de dogurdum minicikti sadece kiyafetler ablasininkini giymis gibi oluyoro da 15 günde oluyor sonradan

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…