Bende sali gunu gidicem kontrole büyük ihtimalle gün verir artık sağlıkla gelsinlerde yolunun bi önemi yok :) ama benim dr un hala ümidi var dün gebelik eğitiminde sordum ebeye gün alıp sancıyla gelip dönenler var hiç belli olmayan bi durum dedi bana bunları duydukça bi umut hayırlısı artik
Günaydın arkadaşlar 36+2 olduk bugün kontrolümüz var ayrıca anestezi hazırlığı da yapılacak kesin doğum tarihimiz belli olacak ins. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerimize ve bizlere sağlık versin ins
3 gündür agrım vardi iki bacak arasi kenarlar bazen alttan bıçak saplanır gibi ağrı ve bel ağrısı bu 3 gün hep gittim hastaneye dundee geldiğimizde nst daha 5 dk da hemşire panik yaptı doktora götürdü sonucu hemen alındım sezar yana neye uğradığımı sasirdim. Hareket ediyordu ama azdı hareketi dun
3 gündür agrım vardi iki bacak arasi kenarlar bazen alttan bıçak saplanır gibi ağrı ve bel ağrısı bu 3 gün hep gittim hastaneye dundee geldiğimizde nst daha 5 dk da hemşire panik yaptı doktora götürdü sonucu hemen alındım sezar yana neye uğradığımı sasirdim. Hareket ediyordu ama azdı hareketi dun
Benim dünkü halimi anlattın canım resmen
Benim de dün ilk kez bu şekilde ağrım oldu,
Sabaha kadar zorla karnımı hareket ettirmeye çalıştım. Çok az oynadı.
Zaten gitseydim kesin sancım çok çıkacaktı.
Bugün nasıl geçecek acaba
Yarın tam 37. Haftam olacak
Su an nst icin dogumhane kapisinda bekliyoruz baya yoğunlarmış. Tam bu sirada bir bebek dunyaya geldi masallah nasil agliyor onunla beraber ben de basladim aglamaya. Esim tabi anlamadi neden agladigimi hic tanimadigim birinin dpgumunda boyleysem kendi doğumumda ağlamaktan doguramam herhalde
Allah bagıslasın canım Benim bebişte ufak dogacak dün 1800 dedi doktor ama zaten sezeryan 38 de alınacak 34 günü var cok bişey almaz heralde 2500 olur inşallah
Günaydın arkadaşlar 36+2 olduk bugün kontrolümüz var ayrıca anestezi hazırlığı da yapılacak kesin doğum tarihimiz belli olacak ins. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerimize ve bizlere sağlık versin ins
Benimde çatı kemiklerim ağrıyor ve bacaklarıma doğru iniyor ağrı bugün kontolum var gün verecek sezeryan için bakalım eski dikiş yerlerim de sızlamayan başladı artık
Merhaba arkadaşlar normalde 14 eylülde 40. Haftam doluyordu. Ama gece suyun geldi 37+4te doğum yaptım bugün. Bebek kanala doğru pozisyonla girmediği için çıkaramadılar bir türlü. Kan sulandırıcı iğne yaptığım için sezeryana da alamadılar. Epidural veya spinalde vermediler aynı durumdan sebep. İlk çıktığında ağlamadı çok yorulduk ikimiz de. Oksijeni düşmüş. Küveze aldılar ilk 72 saat çok önemliymiş kalıcı hasar olup olmadığına 72 saat sonunda çekilecek mr la anlaşılacakmış. Şu an sadece 2 dk gördüm. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin o kadar üzgünüm ve o kadar kaygılıyım ki kalıcı bir durum varsa diye.
Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Allah bagıslasın canım Benim bebişte ufak dogacak dün 1800 dedi doktor ama zaten sezeryan 38 de alınacak 34 günü var cok bişey almaz heralde 2500 olur inşallah
2500 u gecer bile bence muz ceviz kasar peyniri bebege kg aldiriyor demislerdi dene istersen ufak dogsa da hicbirsey olmuyor ben 36 arti 1 de dogurdum minicikti sadece kiyafetler ablasininkini giymis gibi oluyoro da 15 günde oluyor sonradan