Merhaba arkadaşlar Sık sık bebek sanki karnımın sağ tarafında toplanıyor ve karnım sertleşiyor.Geçen hafta nst de de öyle oldu ve sancı çıktı. Biraz internetten araştırdım Doğum kasılmaları bu şekilde olabiliyormuş yani ara ara karnının belli bir yerinde toplanır gibi. Sizde de öyle oluyor mu?

Benim suyum iyice azalmış nst iyi dedi ama. Dönmez artık dedi doktor. Dönmesinden geçtim suyu iyice biterse ve anlamazsak diye çok korkuyorum Pazartesi yine kontrol var, sezeryan günü haftaya cuma inşallah hayırlısıyla. Amu bu su ile ne kadar idare eder yavrum bilmiyorum

Günaydın Kızlar
Valla gece bile uyanıp kontrol ettim sayfayı doğuran var mı diye

yesilus meraktayız inşallah her şey yolundadır

Bu arada bu sabah şok olarak uyandım çünkü karnım çok ciddi derecede aşağı düşmüş kızlar
Yani abartmıyorum. 2 gümrüğüm girer göğsüm ve göbeğim arasına valla iyice heyecan artmaya başladı. Yürüyünce aşağıda baskı var ama öyle bi sancım falan da yok hayırlısı bakalım.

O kadar riskli sınırda olsa hemen alırdı doktor canım bence panik olup strese girme.

Ben hareketinin cogunu uzun suredir sadece gobegin yukarisinda saginda hissediyorum. Poposu var orada. Ben onlari hep hareket saniyorum. Ayaklari oynadikca poposunu gobegini buyuk hareket olarak hissediyorum. Hissettigim tek hareket neredeyse bu. Disaridan da belirgin sekilde gorunuyor. Genelde yemekten sonra basliyor oynamaya.

Doktor hemen almadigina gore bir bildigi vardir canim. Sikma canini. Ben de yarin anestezi icin gittigimde dogumu pazartesiye aldirmak istesem mi diye dusunuyorum. Ya da hic karismasam mi doktorun isine, kafam karisik.

Son düzenleme:
Merhaba,evet o toplanma kasılma fakat hazırlık kasılmaları da olabilir sıklığına bakmak gerek 10-15 dk. Bir ise ve dinlenme ile geçmiyorsa dr.başvurmalı diye biliyorum.

Bende de dün bi kere oldu, ama daha önce oldu mu bilmiyorum belki oldu ben hissetmedim. Öyle can yakan bişey değildi. Artık şu kasılma nasıl oluyor diye kendimi dinlemem sonucu bi taneye denk geldim, hiç sancım çıkmayınca heralde az oluyor kasılma da hissetmiyorum. Yani normal hissettiğin şey
O zaman bebek kanala girmiş gözün aydın.

Benim de bi kaç gündür öyleydi hatta en fazla geceleri oluyodu bazen korkuyodum bile

Bende oluyor fazlasıyla

Doktor hemen almadigina gore bir bildigi vardir canim. Sikma canini. Ben de yarin anestezi icin gittigimde dogumu pazartesiye aldirmak istesem mi diye dusunuyorum. Ya da hic karismasam mi doktorun isine, kafam karisik.
38'i doldurmak istiyor, nst iyi diye müdahale etmiyor. Aslında sat'a göre 39 haftalığım, ama bana yeni sat belirlemişti en başından beri ultrasona göre takip ediyor, ona göre 37.

Merhaba,evet o toplanma kasılma fakat hazırlık kasılmaları da olabilir sıklığına bakmak gerek 10-15 dk. Bir ise ve dinlenme ile geçmiyorsa dr.başvurmalı diye biliyorum.

Eğer kasılma böyleyse korkulacak çok bir şey yok gibi yani normal Doğum sancısı ki çoğu dr sancı yerine kasılma kelimesini kullanmayı tercih ediyor, böyleyse bal kaymak İnşallah buna benziyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…