Ciktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadi baya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba

Eğer kasılma böyleyse korkulacak çok bir şey yok gibi yani normal Doğum sancısı ki çoğu dr sancı yerine kasılma kelimesini kullanmayı tercih ediyor, böyleyse bal kaymak İnşallah buna benziyordur
Yani o sadece bir başlangıçpek öyle olduğunu sanmıyorum. Yaşamadım ama tahminentabi inşallah sadece o kadar hissederiz

Bugün de rüyamda doğum yapmış süt sağıyordum mochi diye bir ürün var ya onunlaçok kullanışlıydı herkese tavsiye ediyordum. Rüyalarda doğumu atlattım bakalım gerçekte ne zaman atlatacağım

Canım hareketlerini takip et bisey olma ihtimali olsa beklemezlerdi zaten kötü düşünme hiç sağlıkla gelicekler

Kilosu gayet iyi hiç sorun olmaz korkma, doktoruna güven. Pazartesiye kadar bekler inşallah.

Gelişimi gayet güzel öyle düşünme
Eylül annesi oluyorsun bak

Canim ben de ayni durumdayim. Cumartesi 37+1 oluyorum. Ama doktor 37'i gecemeyiz dedi preklempsiden dolayi. Bebek icin sorun olmazmis. 37 erken sayilmiyormus. Ben de Pazartesiye aldirsam mi diye dsunuyorum.

Insallah kizlar..iyi mi yaptik beklemekle bilmiyorum sanki 1gun daha kalsa kizim icerde iyi olacak gibi dusundum
Bişey olmaz Allah’ın izniyle canım
Sen Pazartesiye kadar bol bol dinlen mümkün oldukça kalkma yerinden
Enerji depola

Ya sancın da başlamış ne güzel doğururdun aslında yaaa benim de ilk oğlumun başı hep 2-3 hafta bazen 1 ay önden gitti çok büyüktü kafası ama doktor hiçbir zaman kafası büyük normal doğum olmaz dememişti. Bebeğin baş kemikleri doğum kanalından geçerken birbiri üzerine geçiyor zaten. Başka bir doktordan daha mı fikir alsan ki?
Bir de sezaryen bile olsa doğumun kendi başlamasını beklesin doktor niye beklemiyor acaba? Çok büyük avantajları var bebek açısından doğumun kendisinin başlamasının

37-41 arası doğan bebekler normal gününde doğmuş sayılıyor kuzum. hiç endişe etme kilosu da gayet yerinde. sağlıkla kucağına al

Bebeğin kilosundan ziyade baş büyüklüğü doğumda en çok sıkıntı çıkaran şeymiş okuduğum yazılarda. Doktora da hak vermek lazım bir de normal doğumu bekleyip sancıyı çekip ardından acil sezeryana alınırsanız çifte doğum yapmış kadar oluyormuşsunuz o yüzden normali beklemek istemiyorlar sanırım. Onlar da haklı bir açıdan yani

Inmis zaten baslamis aslinda parmagim girmedi dedi..37deyken 41.haftada gorunmesi baya zorlar demekki risk görüyor..bende psikolojik olarak normal doguma hazirlanamadim..
Bedenen cok yorgunum sanciyi karsilayack pek gucum yok acikcasi..
37-41 arası doğan bebekler normal gününde doğmuş sayılıyor kuzum. hiç endişe etme kilosu da gayet yerinde. sağlıkla kucağına al
Sagol canim hayirlisi artik

Evet 37de 41.hafta her seferinde hay masallah diyo kadin saatlerce sanci cekmek istemiyorum..Allah korusun dinlemeyip doktoru cocuga zarar vermekte istemiyorum

Evet benimde kasilmalarim oyle oluyor nstde sancı cikiyodu benim

Stres yapma canim inşallah hayırlısı olur bebisini sağlıkla alırsın kucağına kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…