Birazcık daha fazlası diyelimEğer kasılma böyleyse korkulacak çok bir şey yok gibiyani normal Doğum sancısı ki çoğu dr sancı yerine kasılma kelimesini kullanmayı tercih ediyor, böyleyse bal kaymak İnşallah buna benziyordur
Yani o sadece bir başlangıçEğer kasılma böyleyse korkulacak çok bir şey yok gibiyani normal Doğum sancısı ki çoğu dr sancı yerine kasılma kelimesini kullanmayı tercih ediyor, böyleyse bal kaymak İnşallah buna benziyordur
Canım hareketlerini takip et bisey olma ihtimali olsa beklemezlerdi zaten kötü düşünme hiç sağlıkla geliceklerBenim suyum iyice azalmış nst iyi dedi ama. Dönmez artık dedi doktor. Dönmesinden geçtim suyu iyice biterse ve anlamazsak diye çok korkuyorumPazartesi yine kontrol var, sezeryan günü haftaya cuma inşallah hayırlısıyla. Amu bu su ile ne kadar idare eder yavrum bilmiyorum
Ciktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadibaya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba
Gelişimi gayet güzel öyle düşünmeCiktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadibaya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba
38+4üm ama ilk çocuk, erken iner aşağı falan diyorlar benimki utanmasa tepeme çıkacakKaçıncı haftadasınız şu an? Arkadaşım 41.haftada doğum yaptı. Tecrübe sahibi değilim ama belki doğuma yakın belirti oluyordur
Canim ben de ayni durumdayim. Cumartesi 37+1 oluyorum. Ama doktor 37'i gecemeyiz dedi preklempsiden dolayi. Bebek icin sorun olmazmis. 37 erken sayilmiyormus. Ben de Pazartesiye aldirsam mi diye dsunuyorum.Ciktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadibaya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba
Kilosu gayet iyi hiç sorun olmaz korkma, doktoruna güven. Pazartesiye kadar bekler inşallah.
Insallah kizlar..iyi mi yaptik beklemekle bilmiyorum sanki 1gun daha kalsa kizim icerde iyi olacak gibi dusundumGelişimi gayet güzel öyle düşünme
Eylül annesi oluyorsun bak
Bişey olmaz Allah’ın izniyle canımInsallah kizlar..iyi mi yaptik beklemekle bilmiyorum sanki 1gun daha kalsa kizim icerde iyi olacak gibi dusundum
Ciktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadibaya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba
37-41 arası doğan bebekler normal gününde doğmuş sayılıyor kuzum. hiç endişe etme kilosu da gayet yerinde. sağlıkla kucağına alCiktim kizlar..cati muaynnesi yapti (daha dogrusu yapamadibaya kastim ) elwingcim 2 parmagim girmedi baya inmis baski yapiyo 4unu beklemeyebilir bugun mu alayim yarin mi dedi? Kilosu 3.500 Ultrasonda kafasi 41.haftada dedi ben hala normal doguramam mi falan diyorum..yok yok hayir dedi ciddi bi sekilde..sorun olur diye korkuyorum akcigerlerinde dedim istersen biraz daha bekleyelim ama agrilari hissediyor olman dogum sinyalleri dedi.. daha önce sezeryan yapmis olsan hic beklemezdim dedi (bunu neden soyledi anlamadim ?) Bizde pazartesi dedik hem kendimi hazirlamak acisindan hemde kv gelecek..kizlar ya korkuyorum 38.hafta haftaya carsamba doluyordu pazartesi alacak..bekleyemedi kizim bir sorun yasarmiyiz acaba
Bebeğin kilosundan ziyade baş büyüklüğü doğumda en çok sıkıntı çıkaran şeymiş okuduğum yazılarda. Doktora da hak vermek lazımYa sancın da başlamış ne güzel doğururdun aslında yaaabenim de ilk oğlumun başı hep 2-3 hafta bazen 1 ay önden gitti çok büyüktü kafası ama doktor hiçbir zaman kafası büyük normal doğum olmaz dememişti. Bebeğin baş kemikleri doğum kanalından geçerken birbiri üzerine geçiyor zaten. Başka bir doktordan daha mı fikir alsan ki?
Bir de sezaryen bile doğumun olsa kendi başlamasını beklesin doktor niye beklemiyor acaba?
Ya sancın da başlamış ne güzel doğururdun aslında yaaabenim de ilk oğlumun başı hep 2-3 hafta bazen 1 ay önden gitti çok büyüktü kafası ama doktor hiçbir zaman kafası büyük normal doğum olmaz dememişti. Bebeğin baş kemikleri doğum kanalından geçerken birbiri üzerine geçiyor zaten. Başka bir doktordan daha mı fikir alsan ki?
Bir de sezaryen bile olsa doğumun kendi başlamasını beklesin doktor niye beklemiyor acaba? Çok büyük avantajları var bebek açısından doğumun kendisinin başlamasının
Sagol canim37-41 arası doğan bebekler normal gününde doğmuş sayılıyor kuzum. hiç endişe etme kilosu da gayet yerinde. sağlıkla kucağına al
Evet 37de 41.hafta her seferinde hay masallah diyo kadinBebeğin kilosundan ziyade baş büyüklüğü doğumda en çok sıkıntı çıkaran şeymiş okuduğum yazılarda. Doktora da hak vermek lazımbir de normal doğumu bekleyip sancıyı çekip ardından acil sezeryana alınırsanız çifte doğum yapmış kadar oluyormuşsunuz o yüzden normali beklemek istemiyorlar sanırım. Onlar da haklı bir açıdan yani
Evet benimde kasilmalarim oyle oluyor nstde sancı cikiyodu benimMerhaba arkadaşlarSık sık bebek sanki karnımın sağ tarafında toplanıyor ve karnım sertleşiyor.Geçen hafta nst de de öyle oldu ve sancı çıktı. Biraz internetten araştırdım Doğum kasılmaları bu şekilde olabiliyormuş yani ara ara karnının belli bir yerinde toplanır gibi. Sizde de öyle oluyor mu?
Stres yapma canim inşallah hayırlısı olur bebisini sağlıkla alırsın kucağına kendini üzmeBenim suyum iyice azalmış nst iyi dedi ama. Dönmez artık dedi doktor. Dönmesinden geçtim suyu iyice biterse ve anlamazsak diye çok korkuyorumPazartesi yine kontrol var, sezeryan günü haftaya cuma inşallah hayırlısıyla. Amu bu su ile ne kadar idare eder yavrum bilmiyorum
Amin canım inşallahCanım hareketlerini takip et bisey olma ihtimali olsa beklemezlerdi zaten kötü düşünme hiç sağlıkla gelicekler
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaStres yapma canim inşallah hayırlısı olur bebisini sağlıkla alırsın kucağına kendini üzme
Benim sancıma oyle çıkmıştı acilmam varmis70lere 75lere cikti bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?