Her an gelebilir ozaman ondan öyle demistir dr hayırlısı olsun hakkında inşallah gününü bekler

Bazen burada tecrubelerimize ya da yakinlarimizin yasadiklarina gore konusuyoruz ama her birimizin hamileligi farkli ve ancak burada soylenenler kadar bilgimiz var. Bir doktor kadar bilgili ya da tecrubeli olamayiz. Doktor bizim durumuzu degerlendirirken bir cok seyi goz onunde bulunduruyordur. Bence doktor normal dogum olmaz diyorsa onu dinlemek gerekiyor. Nacizane gorusum. E Elwing6

38+4üm ama ilk çocuk, erken iner aşağı falan diyorlar benimki utanmasa tepeme çıkacak neyse ben 40ı deviririm bu gidişle
Zamane bebişleri işte doğmadan tepemeize çıkıyorlarbiz nolacağız senle böyle? Ne zaman doğuracağız acaba?
Insallah kizlar..iyi mi yaptik beklemekle bilmiyorum sanki 1gun daha kalsa kizim icerde iyi olacak gibi dusundum
Yok yok artık normal gelişmiş bir bebek, hiç sıkıntı yapma. Bak ne güzel kavuşacaksınız. Ohh mis kokusunu içine çekeceksin. Senin için hayırlı olan bu şekilde bir doğummuş demek ki. Öyle düşün

Stres yapma üzülme canım benim bişey olmaz inşallah zaman su gibi akıp geçsin yavrunla çıkıp bi an önce evinize dönün duamdasınız
Kızlar benimde sancim vardi bugun hastaneye geldim nst bebeğin hareketleri çok az cikti ve sanci olunca apar topar sezaryana alindim . Usg 2750 gorunen kuzucuk 2450 dogdu minnak bir kiz
Ayy hayırlı olsunn
Tebrik ederizz darısı başımıza
Ben de öyleyim ya bi gün nişanım geliyor bi gün emziriyoeum bi gün banyo yaptırıyom

Her an gelebilir ozaman ondan öyle demistir dr hayırlısı olsun hakkında inşallah gününü bekler

Insallah canim sagol

Bende tipki senin gibi dusunuyorum..zaten suan sancilarim var bir nevi son ana kadarda beklemis oluyor doktor..kiz resmen yola ciktim sinyalleri veriyor doktorum en basindan beri riski sevmeyen bi tip.. o yuzden hic israr etmedim normal ya da sezeryan diye..zorlayacak diyorsa yapacak bir sey yok
insallah öyle olur bakalim pazartesiye kadr dayaanacak mi..kendi gelmek istemesinden de belli aslinda gelisimi tamamlamis insan yinede korkuyor :)

Ne bileyim kendimi öyle inandırmak istedim Ama ne kadar korkmazsan o kadar ağrısız olur doğum diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum O yüzden kendini ağrısız die kandırmak en iyisi

Kontrolümüz güzel geçti şükür 36+2 günlüğüz ölçümleri birkaç gün önden gidiyor 2950 gr 48 cm olmuş minnağım herşey yolunda. Sadece ufak ufak kasılmalar çıkmış nstde. Zaten 2 gündür sezeryan dikiş bölgemde yürürken biraz acı baskı hissediyordum. 3. Sezeryanım olduğu için kasılmaları istemiyor doktorum. Haftaya nst cekilicem. Kasılmalar artarsa 6 eylül cuma günü alacak. Herşey yolunda giderse 11 eylül çarşamba günü alacak (acil bir durum gelismezse) Inş sağlıkla neşeyle kavuşuruz güzel bebeklerimize

Benim karnım yaklaşık 2 haftadır aşağıda canım daha da önümde yaklaşık 3 hafta var tabi orasını allah bilir görenler doğum çok yakın 3 haftan yok falan diyor da ben inanmıyorum. Bu arada hangi hastanede doğum yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam sende izmirdesin

Doktorun onay verdiyse korkma. Hareketlerini takip et. Benim sancilar basladiktan sonra 4. Gun sezeryan oldu. Onceden sezeryan olsaydin beklemezdim demis ya doktorun. Dogum kasilmalari eski?sezeryan yerinden rahimin incelip yirtilmasina neden olabiliyormus. Beni o nedenle hemen sezeryana aldilar 37.4 de.
Sen sadece icini ferah tut.

Bebek iyi canim emiyo uyuyo, allaha şükür emebiliyo ilk kızımda erken haftalarda 2200 doğmuştu 15 gün emememişti hep sagip vermiştim sukur bunda sağmaya gerek kalmadi

aynen oyle sicaklar mahvetti

Ya seninki de kuveze alinmisti ama dimi cidden oyle bi korku kapladi icimi

Bir kaç gündür giremedim çok sayfa olmus dogum yapablar olmuş hepinizin adına sevindim çok şükür sağlıcakla kucaklariniza almışsınız.

Canım bende pıhtılaşma olduğu için kesmezler diye düşünmüştüm ama en azından dozu azaltabilirler gunluk 8binlik iğne vuruyorum yarın yine kontrol sorayım bakalım tekrardan
Benim de bir düşüğüm olduğu için bu gebelikte kanama geçirdiğim için Hibor 3500 kan sulandırıcı kullanıyorum asprini 34 hafta biraktirdi doktorum igneyi son üç muayenemde de sorduğumda doğuma kadar kullanacağız dedi. Haftaya perşembe kontrolüm var yine sorarım bırakma yanlısi değil doğumdan bir hafta önce mi bırakacağım diye özellikle soruyorum bir umut iğne olayi bitsin diye her seferinde doğuma.kadar kullanacağız diyor. Kanama durmaması veya başka bir olaydan bahsetmiyor.

Can Hastanesinde kısmetse. Sen de mi izmirdesin sen nerde yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…