Kızlar ben ne yaşadım öyle anlatmakla bitmez 9buçuk saat suni sancı çektim 3 cm den 4 cm e çıktı doktorum dediki Seçil bu sancıya bir de mide bulantısı eklendi 8-9 cm lt doğumhaneye gitmemiz gerekiyordu seni sezeryana almak zorundayım dedi , çok yorgunsun ve kendi sancın devreye girdiği için istenende epidural yapamam dedi genel anesteziyle alıcam hemen dedi. O sancıların yanında sezeryan tırt geldi saat 19.41 de 48 cm 2970 gr doğdu gece yarısı yürüyüş yaptım sondayı çıkardılar bugün duşta alabileceğim gayet iyiyim toparlandım. Kızlar yine olsa yine denerdim o sancılar bütün hormonlarımı devreye soktu , analık geldi resmen sütüm de geldi ilk andan itibaren çok şükür

Ne güzel anlatmıssın Rabbim saglık mutluluk huzur versin ikinizede

Ah cok sükür yazabildin aklımız sendeydi
Maşallah kuzuna da sana da

Çok geçmiş olsun ki geçmiş görünüyor sağlıkla büyütün inşallah

Gozun aydin canim. Saglikla buyusun bebis.

Maşallah ya ne guzel yazmışsın Allah sağlık versin uzun ömür versin oğluna açılman hızlı ilerlemiş ne güzel darısı başımıza

canim hep aklımız kaldı anladık zaten bişey lerin planlanan gibi gitmediğini sağlık ve huzurla büyüt❣

Ay ne güzel masallah canim Allah sağlık versin uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun

Hakkinda hayirlisi canim artik su sirada bile dogsa hicbir sıkıntı olmaz kendi dogum seklini kendi belirledi senin minik demek ki hayirlisi boyleymis hic takma kafana saglikla gelsin
Canım benim korkum doğmasından değil de su azlığına bağlı zarar görmesinden, inşallah sıkıntısız atlatırız bu bir haftayı.

Sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza doğum epiduralsiz mi oldu?

merak ettik seni canım şükür güzel haberini aldık. Hepimiz böyle sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebeğini ilk kucağına aldığın an nasıldı, ben en çok o anı merak ediyorum. Sağlıkla büyüsün güzel İpeğin

İlginç Benim doktorum ultrasonda gösterdi orda bir yerinde +- 450 yazıyordu

merhaba . geçmiş olsun bebeğiniz hayirli olsun:) hikayenizi okudumda birsey sormak istedim bnde kan sulandırıcı kullanıyorum ilk gebeligimdede kullandım 38+2de biraktm ama doktorum farkli bu kez ve 36da bırakıcaz diyor erken diye dusunuyorum siz ne zaman bıraktınız? dogum kac gun sonra oldu?

Gözün aydın yesilus
Çok geçmiş olsun pamuk yavruna kavuştun
Darısı bizlere kısa sürede toparlanmışsın sütün gelmiş ya sonu çok güzel olmuş

Arkadaşlar merhaba,bugün kontrolüm vardı Pazartesi tekrar çağırdı sancın başlayacak gibi Bebek kanalda dedi.37+1 fakat kilosu 2.850 iyi beslen özellikle pilav ve kırmızı et yemelisin en hızlı kilo aldıracak besinlermiş ve karbonhidrat yemeliymişim.Bir de günde 8-10 hurma dedi tabi...Sizin bildiğiniz bebeğe kilo yapacak besinler var mı?oğlumda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum gerçekten her hamilelik farklıymış!

Bende o haldeyimde bugun alalim deyince sanki 1gun daha kalsa sansli sayicm kendimi..hem belki bekler dedim iste..3.500 ultrasonda ama daha dusukte gelebilir insallah sorunsuz aliriz kucagimiza
3 000 olsa da değişen bişey olmaz hepsi normal sayılıyor hiç merak etme
Yaaa maşallah ne güzel enlatmışsın bize soracak soru kalmamış. Çok kısa sürede doğum gerçekleşmiş. Darısı bize inşallah. Sağlığınız daim olsun. Çok sevindim senin adına. Sağlıkla büyüt bebişini inşallah.
Valla benim beynim yandı
Maşallah gözün aydın. Normal doğum için elinden geleni yaptın ne güzel. Sütün de gelmiş daha ne olsun. Bize de çok moral oldun valla sağolsın ama usg deki kilosunu yazmamışsın doğum kilosunu yazmışsın amane kadar fark oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…