Ben bırakmadım canım . Hatta doğum sonrası 10 gün devam dedi doktorum

Canım ben kaşar, tahin pekmez ve yumurtanın faydasını gördüm, çiğ bagdem, ceviz fındık aklıma gelenler bunlar şimdilik :)

Nuhra2 maşallah kız bi avazda doğurdun valla
Çok güzel anlatmışsın doğumunu
Tadını çıkart anneliğin öpüyorum ikinizi de

yesilus seninde gözünaydın
Sonunda haberin geldi mutlu oldum çok
Öyle yada böyle iki tecrübe sonunda kavuştun yavruna
En güzel koku var şuan yanında

ay kızlar hayırlı olsun ikinize de gözünüz aydın. ne kadar pozitif yazmışsınız darısı bizlere olsun. sağlıkla büyütün yavrularınızı

Ben bırakmadım canım . Hatta doğum sonrası 10 gün devam dedi doktorum
kafam allak bullak oluyor her hamilelikte bu konuda . dun bi hematoloji uzmanına danıştık oda bırakmasa da olur o iğnenin etkisi 12 saat zaten faln demis onceki doktorum bisi olsa normal dogum müdahele de zor olur faln diyordu ya sezeryan olcan ya iğneyi birakcan demisti

Kgsu cok iyi simdi gelse bile hic sorun olmaz bence normal dogum dusunuyomusun sezeryan olmus olsaydin bebek asagi cok baski yapiyorsa suyun gelebilir o yuzden simdi alirdim demistir riske atmamak icin ancin artarsa bekleme pazartesiyi
Sancim artarsa gidicem..2sinde sezeryan gunumuz canim cok sagol

Canım hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Herkese selam daha okumadim yazilanlari doguran varsa Allah saglik sihhat versin. Biz de bugun kontrole gittik. Yjne donmemis bizim oglan ve gunumuz belli oldu. Pazartesi gunu geliyo bebisimiz eylul annesi olacam dedim dedim oldum walla.
haberi aldigimdan beri bi degisigim. Korku sardi bi. Bebegim icimde son gunlerim. Diyorum bi 3- 5 ay daha kalsaydi benimle.. su an tum inisiyatif bende 3 gun sonra butun her seyimizi oglumuza gore yapacagiz. Hem heyecan hem mutluluk hem korku var icimde. Allah herkese nasip etsin insallah cocugunu saglikla kucagina almayi.

Kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 35+5 bzm küçük hanım 3 kg olmuş. Tansiyonum 12/9 çıktı ufak sınırda dedi drum hergün takip et not al 14/9 olursa mutlaka haber ver dedi. Haftaya cumartesi tekrar randevum var anestezi uzmanıyla da görüşücekmişiz o zaman. Sanırım net tarihi belirlicez haftaya tabii bu arada bir aksilik olmazsa. Anestezi uzmanıyla ne görüşüyoruz tahlil mi yapıyor nedir bilginiz var mı?

Hic panik yapma canim eger bir sorun olarak gorseydi doktorun tedbir alırdı

Hic korkma canim. Bikac gunden bir sey olmaz bence ki doktorun en dogrusunu bilir. En ufak bir risk bile olsa soyler veya ertelerdi bence dogumu. Benim de bugun 38 oldu doktorum hemen alalim istersen, artik donmez bebegin dedi biz istemedik. Daha kendi cantamda eksiklerim var hem de aileler daha gelmedi sehir disindalar. Bu yuzden pazartesi olsun bari dedik

başka bi aksilik yoksa gerek yok tabi hemen almaya. doktorlar da aradan çıksın mantığıyla yaklaşıyor bazen galiba Haftaya perşembe 39+0 oluyorum, doktor Cuma dedi bakalım.

Aa seninde mi pazartesi heyecan basiyor benide..cok guzel bir duyguymus

Ya seninki de kuveze alinmisti ama dimi cidden oyle bi korku kapladi icimi
Bekimki kuvoze ateslendigi icin alinmisti. 37 haftalik dogdugu icin degil. Kendini korkutup kotuyu cagirma iyi dusun iyi seyler gelsin. Ben cagirdim butun kotuleri. Olumlu yaklas. Bebegin ile kavusma anini hayal et. Hic bir duyguya benzemiyor. Tarif edemiyorum.

Aa seninde mi pazartesi heyecan basiyor benide..cok guzel bir duyguymus
Benimki heyecan mi korku mu su an ayirt edemiyorum ama evet cok guzel bir duygu. Su an evime bakiyorum da tek basima olacagim son gunler insallah. Sonra bur omur boyu canimdan bir parca olacak hayatimizda. Cok garip cok degisik bir duygu

başka bi aksilik yoksa gerek yok tabi hemen almaya. doktorlar da aradan çıksın mantığıyla yaklaşıyor bazen galiba Haftaya perşembe 39+0 oluyorum, doktor Cuma dedi bakalım.
Walla bilemiyorum ki normal dogumu destekleyen bir doktor aslinda benimki. Ama neden hemen almak istedi bilmiyorum. Rahmin bebeğinin ters olduğundan habersiz. Bu yuzden dogum belirtilerin olursa sabah aksam ara mutlaka beni fln da dedi. Bir risk mi var anlamadim ama gayet mutlu bir sekilde yapti muayememi de.. doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz yok malesef. Umuyorum hakkimizda en hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…