Eminim oyledir..dogru diyorsun felaket tellalligina basladim yine cagirmamak lazim.. siz nasilsiniz simdi ..
Benimki heyecan mi korku mu su an ayirt edemiyorum ama evet cok guzel bir duygu. Su an evime bakiyorum da tek basima olacagim son gunler insallah. Sonra bur omur boyu canimdan bir parca olacak hayatimizda. Cok garip cok degisik bir duygu
Evet biz de oyle diyoruz hep ..eve giriyoruz bugun haftaya 3kisi gircez bu eve falan diye inanamiyoruz :)

Bende cumartesi gorusucem bakalim..bilgi alacaktir..genelmi spinal+epidural mi diye..

Canim gozunuz aydin anali babaki uzun omurleri olsun miniginin. Normal doguma cok ozensem de yapamadim ben. 1. Sezeryan olunca 2.de sezeryan oldu.

Canim gozunaydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Seni topigin kahraman annesi ilan ediyorum. Hem normal dogum hem sezeryan tecruben oldu.

Her seyin yolunda olmasina cok sevindimmmm yorulmussun ama degmisss sonu guzel bitmis ❤ bolbol sutun gelmeye devam etsinnnn insallah

Seninde gozun aydin grubun sabah kuşu saglikla buyut evladini

Karpuz da kilo aldiriyor bence. Ama asil anne babanin genetigi etkiliyor bence. Ilk bebegim kioluydu. 2.bebek 3.500 dogdu ama doktorun dedigi tariji bekleseydi 4e yakin olurdu kilosu. Ben karpuz tuketmistim.

Ayy ne kadar bekledik seni çok şükür kavuştun yavruna gözün aydın sana da çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah benim yerime de kokla miniği

Doktorunun istedigi kan tahlili kalp grafisi gibi tahlilleri alip gidiyorsun anestezi uzmanina. Sana sorular soruyor. Bir hastaligin var mi hangi ilaclari kullaniyorsun vs vs gibi. Ve sezeryanin icin onay veriyor. Gerekli ilaclari yazip dosyana ekliyor.

Karpuz da kilo aldiriyor bence. Ama asil anne babanin genetigi etkiliyor bence. Ilk bebegim kioluydu. 2.bebek 3.500 dogdu ama doktorun dedigi tariji bekleseydi 4e yakin olurdu kilosu. Ben karpuz tuketmistim.
Teşekkürler,karpuzu bilmiyordum hiç seve seve yerim

Sağlıkla kucağınıza alın inşaşlah. Darısı bekleyenlere

Bende de heyecan dorukta. Evim temizlendi. Aksam kendi cantami kapatip bebegin besigini hazirlicam. Yarin anestezi uzmaniyla gorusup cumartesi sezaryen olucam. Oyle az kaldi ki!
Anestexi uzmaniyla ne gorusuyosun bizede yaz heyecan basiyo insani gercekten..

Anestexi uzmaniyla ne gorusuyosun bizede yaz heyecan basiyo insani gercekten..
Daha once bi ameliyat olmustum. Onda kan testi yapip kalp grafisi cekmislerdi. Sonra da anestezi uzmani sigara iciyor musun, kronik hastaligin var mi gibi sorular sormustu. Galiba yine ayni sekilde olur.

çok ideal bir sezaryen takvimi 39+1
38+1 oluyor yanlış hatırlamışım. Aslında sat'a göre 40+1.
Bebeğin suyu azar azar geliyor olabilir mi? Doktor ısrarla olmaz diyor. Ama bugün iki defa çamaşırımın arka kısmına doğru su gelmiş, normalde akıntılar ön kısma gelirdi, havlu kağıt koyuyorum onun da altına geçmiş çamaşıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…