Ayyy maşallah ne kadar guzel olmuş gözün aydin canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah darısı başımıza

Bizim premature degil ama 37 hafta dogdu. Citcitl8 bady ayakli pantolon giydiriyorum hastanede de atesi oyle cikti oda cok sicakti. Evde de ayni giydiriyorum sicakliyor. Soyup tek kat zibin giydiriyorum usuyor.

GGözünaydin canım kavusmaniza çok sevindim. Benim en korktuğum şeyi yani saatlerce sancı çekip sonra sezeryana girmeyi öyle güzel yorumlamış sin ki valla helal olsun.ne guzel analık geldi resmen ha harika yaaa işte öyle veya böyle mutlu sona ulasicaz hepimizde inşallah yeterki önce bebeklerimiz sonra biz sağlıklı olalım

Canim emzirirken benimki de ilk gun emdi ama aksaminda hastanede emmedi. Yenidogan hemsiresi mama versi siringa ile ama onu ben beceremedim kasikla verdim. Yatarak emzirmeye cal8stim olmadi.
En son hemsirelerden biri beni kaldirdi tekli koltuk vardi hastanede oraya oturttu, kucagima yastik koydu. Oturabildigim kadar oturdum. Ve bebegi oyle emzirmeyw calistim. Sut hemen gelmedi sagma makinasi ile denedik cok cok az cikti. Zaten bebegin midesi kiraz kadarmis.1 damla bile alsa ona fayda.
Oturarak emzirince sut daha guzel cikti. Tavsiye ederim.

Sadece citcitli zibin ile bacaklari ve kollari usudu. Bez kundak dedigin muslin olanlar mi.
Yok müslin kumaş gibi değil. Bady’ler gibi ince pamuklu kumaş. Mycey marka. Bağlantı yerlerinde de cırtları var. İki bedeni vardı sanırım.

Benimkide bundan
E bebekte gormustum alayim bari. Bizimki minik oldugundan butun kiyafetleri ustunden dokuluyor. 2 takimi var yikayop yikayip donusumlu giydiriyorum. Ilginctir hastane cikisinin tulumu da 56 olmasina ragmen kucuk geldi. Hastane cikisinin Alt ust takimindan ayakli pantolonun beli sıktı. Markadan sasmamak lazimmis.

Ay yerim ya büyüyecek annesi en güzel anları en minnak anları bence
Valla işe yarıyormus bikaç kişi daha önermişti benimki modern kundak kollarını kapa veya cıkar kullanıslı bişeye benziyor bakalım nasip olacakmı bizimkinede kullandırmak :)

Kızlar direkt müslinle kundak yapılmaz mı zaten? İlle böyle bi ürün almaya gerek var mı?

Kizlar ilac verdi doktor sabah aksam 3 veya 4 gun kullan diye. Aksam ilk hapı yuttum ve kanamam basladi. Takar takmaz gece pedi hemen doldu. Yenisini taktim. Adet agrisi gibi agri yapti ama icim temizleniyor diye seviniyorum. Rahimde toplanan kan enfeksiyon yapabilir dedi doktor. Simdi tam lohusa oldum. Hastanede 2 gece kaldiktan sonra 3. Ve 4. Gecemi de bebek yogunbakimdayken tek basima gecirmek beni fazla yipratti sanirim. Hastane yataginin bas kismi kalkiyordu da kendi basima yatip kalktim. Ama cok yorucuydu benim icin.
Dogum yapan arkadaslar kendinizi cok iyi koruyup kollayin. Cok sukur iyiyim simdi ama hormonlarsan midir nedir olmadik seylere sinirlenebiliyorum. Hep kaynanadan oldu bunlar ama daha anlatmaya hazir degilim. Dusundukce sinirleniyorum.

Hayırlı olsun gözün aydın inşallah daha iyi günler meleğinle seni bekliyor çok geçmiş olsun

Nasip olur tabi. Seni ben ilk hamilel8gime benzetiyorum. Agri sizi hicbirsey yoktu. 39.3 de sezeryan oldum. Makyaj yapip valizimi alip tatile gider gibi hastaneye gitmistim. Hep diyordum tekrar hamile kalsam dogum sancisi ne bilmem diye. Hakikaten bu gebelikte dogum sancisi baslamis ben anlamamistim.

Yok cnm hormonlardan değil direk kaynanan ve eşinden dolayıdır
Allah ne verse hayırlısını versin ne diyeyim

Tamda bugun 39+3üm :)
Hayırlısı herşeyin napalım sezeryanda olsa normalde olsa bi sekilde dogurucam Allahın izniyle :)
Zaten biz istedigimizi yapalım bebekler kendi seciyor dogum seklimizi :)

İyiyim cok sükür belirtisiz agrısız sızısız hamileliğim tam gaz devam sende durumlar nasıl :)
Demiştim üc katta doluydu değil mi
Deli gibi doguruyor millet
Ben dogum?yaptigimda hastanede 1 tane hamile yazik aglayarak geziyordu sancisi geldikce. Ona demisler sen aksama ancak dogurursun. Masallah saat 9 gibi hastanedeydi oglen dogurdu. Biraz fazla bagirdi dogum aninda ama hic de aksami bbulmadi.ertesi sabah ben iki buklum karnimi tuta tuta gezmeye calisirken o gulucukler atarak geziyordu. Bebegi 41. Haftada dogmus. Ona cok ozenmistim. Hastaneden de hemen cikti. Ben hastanede kaldim.

Sadece citcitli zibin ile bacaklari ve kollari usudu. Bez kundak dedigin muslin olanlar mi.
Yok canım o müslinler terletiyor
Kumaş gibi ince ya annem almıştı
Rahat bulunabilir çocuk giyim yerlerinde

Olsun napalım elinden gelen bişey değildi gecmişi düşünme kucagındakine bak cok sükür sagsalim kucagında Rabbim yavrularımızın ayagına taş değdirmesin biz analar olarak cekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…