Merhaba, grubu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Maşallah herkes arka arkaya doğuruyor özeniyorum okurken. İkinci gebelik, 39+2 deyim tık yok. Sancı, nişan vs. İlk doğumum da kontrole gittiğimde 4 cm açıklık görülüp o şekilde bir kaç saat içinde olmuştu. Buna rağmen yine de sabırsızlanıyorum. Var mı bana tavsiyeniz:)

Valla merdiven in cık diyorlar hurma ye diyorlar işte ne bileyim cesitli caylar ic gögüs ucu masajı falan diyorlar ama bende 39+3 teyim gelesi yok bizim hatunun :)

Valla merdiven in cık diyorlar hurma ye diyorlar işte ne bileyim cesitli caylar ic gögüs ucu masajı falan diyorlar ama bende 39+3 teyim gelesi yok bizim hatunun :)
Hurma yemekten çocuk 4 kilo oldu şimdiden. Korkuyorum doğuramıcam. Yürüyüş falan yapıyorum ama benim çocuklar ayrılmıyor yerinden. Oğlum da 40+1de doğmuştu

İyiyim cok sükür belirtisiz agrısız sızısız hamileliğim tam gaz devam sende durumlar nasıl :)
Demiştim üc katta doluydu değil mi
Deli gibi doguruyor millet
bende zaten erken henüz ben de gözüne bakiyorum keşke bi belirti ile gitsem
6 EYLÜLde karar verir doktorum sezaryen günüme
ama bu hastane nedir ya
acil gitsek yatak yoksa

Eveeeet, besigini de tamamladik aksam. Birazdan konsolumun ustunu duzenlicem, cikolata ikramlik vs nasil yerlestirsem acaba diye. Bir de parti malzemeleri satan yerlerden hosgeldin bebegimin ismi yazisi almak istiyordum ama ancak bi yere bakabildim, orada da kalmamis. Esim yarin bulursa super olacak.

I
lleri seviyede sorunluymus. Allah yardimcin olsun canim.

bende zaten erken henüz ben de gözüne bakiyorum keşke bi belirti ile gitsem
6 EYLÜLde karar verir doktorum sezaryen günüme
ama bu hastane nedir ya
acil gitsek yatak yoksa
Baska hasta yatak katlarında kalırız illaki ayarlanır merak etme hem belki daha iyi olur daha az ses

Bir de ilk gün hiç ödemim yotku. Göbeğim 3-4 aylık hamile gibi hafif şiş kalmıştı sadece ama ertesi gün inanılmaz ödem oldu. Karnım bacaklarım acaip şişti.
Canim cok su ic. Ama dolaptan icme. Yano soguk su icme disardan ic. Ben 3 bazen 4 litre su ictim. Cok wc ye gitmwk sorun ama yapacak birsey yok. Bebegin emmese bile meme ile temas etsin. Memislerini sicak su ile yika. Alabiliyorsan dus al. Sutu salgilatiyor dus.

I

lleri seviyede sorunluymus. Allah yardimcin olsun canim.
Yazik olan?esime oldu.?atsan atilmiyor satsan satilmiyor ne yapayim ded8 en son. Cok yoruldu 3 haftadir hastane pesinde kosuyor. Yok ortatedi doktoru. Yok gogus hastaliklari derken hastaneden cikamadi. Hele bir ara sabahtan babasini doktora kontrole goturdu, oglen annesini taburcu oldugu hastaneden eve getirdi. Ogleden sonra beni doktora kontrole goturdu. Yazik kahvalti bile edemeden hastanelere kosturdu. Bizimle ilgilwnemexiginden uzuldu. Ilk dogumdaki hatalarini anladi ama is isten gecti ve
Biz yine hastanede aile fotografi cekilemedik. Ilk bebekte de 3umuzin fotografi yok. 2. Bebektw de 4unmuzu hastane fotografi yok. Neden? yorgunluk ve stresten kimsenin aklina gelmedi.

Şu an tam 4 diyor. Doktorum hassas terazi gibi ölçmüştü ilkinde de o yüzden dediği çıkar diye düşünüyorum. 40ı tamamlarsa 4ü geçecek.
Benim ctesi 3639du haftaya ptesi randevum 4ü görebiliriz bizde ama hala karnım burnumda hala normal bir gebeyim hiç sona geldim izleri yok :)

Benim ctesi 3639du haftaya ptesi randevum 4ü görebiliriz bizde ama hala karnım burnumda hala normal bir gebeyim hiç sona geldim izleri yok :)
Ben de aynıyım bu karın nasıl düşer bilmiyorum doğum nasıl başlar sancı nasıl olur ve sıcaklarla kafayı yemek üzereyim:) ilk bebek mi senin ?

Kızlar merhabalar bişi sormak istiyorum yardımcı olur Muş'unuz lütfen benim adetim 3 gün gecikti başım döner gibi oldu test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim gittim 176,7 çıktı sizce hamilemiyim daha önce ki yasal geçirmiştim ama o Zaman değerim bu kadar yüksek çıkmadı 45 e kdr yğkseldi sonra kan düşüşe geçti değerler kimyasal olmuştu yine aynısı olur diye korkuyorum yarın tekrar vercem ama gebelik testi bariz ikisi de kırmızı

Ben de aynıyım bu karın nasıl düşer bilmiyorum doğum nasıl başlar sancı nasıl olur ve sıcaklarla kafayı yemek üzereyim:) ilk bebek mi senin ?
Hıhı ilk aynen sıcaklar olsun ödem olsun envai cesit meyveler olsun (yaz meyvesi hastasıyımdır resmen imtihan gibi bişey az yemeye calısmak) basım dertte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…