Gözün aydın canim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin bebeğine sanada geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah ağrıların

Kızlar bugün bende kontrole gittim 36+2yim. Nst de 37 ye kadar sancı çıktı doktor sıkıntı gormedi. Çatı muayenesi yaptı kemik yapın uygun hatta 1-1.5 cm acilman var dedi haftaya tekrar gel acil bişey olursa hemen gel.dedi. haftaya dogurursun muhtemelen dedi. Böyle.rahat rahat bide dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var şimdi lavaboda farkettim kahverengi mukusumsu birşeyler olmuş yani muayenedenmi oldu acaba nisan denilen şey olabilir mi yani bu kadar çok.bisey nisan olabilirmi

Bende de heyecan dorukta. Evim temizlendi. Aksam kendi cantami kapatip bebegin besigini hazirlicam. Yarin anestezi uzmaniyla gorusup cumartesi sezaryen olucam. Oyle az kaldi ki!
Ayy böyle tarihin belli olması da çok güzel heralde havalarda uça uça geçiyodur günler

ShinSeGi çok sevindim ikinizin de iyi olmasına
Sana da çok geçmiş olsun toparlanırsın inş bi an önce

Catı muaynesinden sonrada olabiliyormus öyle akıntı
Ama nişanda olabilir
Zaten geldigi gibi dogurmuyorsun bir iki haftayı bulabiliyormus dogumun endişe etme derim

Benimde muayeneden sora kahverengi leke gelmisti gün boyunca nisandır benimde günlerdir sancı ve kasilmalarim var ama hala beklemedeyim inşallah tez zamanda dogururuz

Yok cnm hormonlardan değil direk kaynanan ve eşinden dolayıdır
Allah ne verse hayırlısını versin ne diyeyim
Bu kez allah var esim destek oldu hep. Tamamen kaynanadan. Insan su icmeyip bobrek yetmezligi yapar mi kendini. Yemek yemeyip halsiz birakir mi. Sekeri bile cikti. Meger evde hep toz seker yiyormus kasik kasik.
Bebegimiz yogun bakimdayken kaynanam da yogunbakima yatti. Koaha bagli kalp yetmezligi, bobrek yetmezligi ve yuksek sekerden. Ertesi gun doktor bol bol su icirmis. Ve durumu tahminimizden iyi cikti demis. Koah ic8n olan ilaclarini istemisler hastaneden. Yani evde kullandigi ilaclari kullandi hastanede de. Ne hikmetse evde iyilesmeyen hasta hastanede ayni ilaclarla iyilesti. Insan kazadir dusebilir. Ama yemek yememek ne demek. Ya da hic su icmemek. Bile bile kendini hasta edip hastanelik oldu ve esim bebegi di yogunbakimdayken annesinin pesinde kosmaktan. Ben hastanede tek basima kaldim. Bebek yogunbakimdayken. Esim en azindan koridorda da olsa yanimda olabilirdi. Yazik adam hangimize bakacagini sasirdi. Dedim bebek icin yapabolecegimiz birsey yok. .
Cok?agir hasta olan kaynanam 3 gun yogunbakimda kaldi ve serise ciardilar. Gogus hastaliklari servisinde 1 gece yattiktan sonra taburcu oldu. Kisaca esimin babalik izni, anasi icin analik iznine donustu. Gorumcem geldi annesi ile ilgilendi ama hergun 1 ila 2 defa esim hep hastaneye tasindi. Yanimda olamadi. Allahtan ablam geldi yanimda o bana bakti gimi yapti eve cikinca. Evde surekli?agladim cok canlarim uzuldu.
Boyle anlatinca vicdansiz gibi gorunuyorum ama insan susuz kalip kendini bile bile bilerek ilgi icin?hasta etmemeli bence. Yuksek sekerin sebebinin toz seker olmasina iyice dellendim. Kolunun sargisini da yerinden oynatmis kasinacagim diye. Simdi de kolu kangren olup kesilebilirmis ama o da inandirici gelmiyor bana. Cunku gorumcem konusmus doktorla. Esim degil. Gorumcem de kynanam gibi mantikta

Doktoruna haber ver istersen belki de nişandır doğuma da yakın demiş zaten

Evet canım sabah bende dikişleriö biraz acısa da oturarak verdim 3 kere o şekilde çok güzel emdi ama eve gelince tüm büyü bozuldu. Sanırım benim süt gidince çocuk mememi sevmedi

Catı muaynesinden sonrada olabiliyormus öyle akıntı
Ama nişanda olabilir
Zaten geldigi gibi dogurmuyorsun bir iki haftayı bulabiliyormus dogumun endişe etme derim
Yoo endişe etmiyorum zaten de bugün agrilarim iyice arttı belden aşağıdaki tüm kemiklerin ağrıyor resmen görünce de heycanlandim.bian

Benimde muayeneden sora kahverengi leke gelmisti gün boyunca nisandır benimde günlerdir sancı ve kasilmalarim var ama hala beklemedeyim inşallah tez zamanda dogururuz
Böyle kahverengi leke de değil kirmizida değil değişik bişey neyse bakalim.İnşallah hayırla kavusuruz bebeklerimize hepimiz.

Canım cok merak ettik seni de
Rabbim tez vakitte saglıgına kavusmanı nasip etsin
Kuzun nasıl peki nasıl bi duygu
Sağol canım. Dün harika bir duyguydu ama bugün uykusuzluk yorgunluk stres derken lohusa psikolojisine girdim bile keşke az daha karnımda durabilseydi modundayım bizim ev de resmen yanıyor. Doktor klima açabilirsiniz dedim eşimin içine sinmedi, kısa kollu giydirmek annemin içine sinmedi. Çocuk pişik olacak diye de ödüm kopuyor. Ama o kadar güzelkiii dünya bir yana bebeğim bir yana. Kendimi unuttum onunla ilgilenmekten. İlaçlarımı bile unuttum

Ay ya hicte vicdansız değilsin
Resmen hasta olmak icin cabalıyor
Yeni dogmus bebekteki ilgiyi üstüne cekmek icin şeker yemiş yahu kafayı sıyırmıs olmalı
Allah akıl fikir sanada sabır versin

Doktoruna haber ver istersen belki de nişandır doğuma da yakın demiş zaten
Doktorum özel değil canım üniversite hastanesi kim denk gelirse o bakıyor malesef ama panik değilim şimdilik aşırı sancı olmadığı sürece ve bebeğim hareket ettiği sürece vakit vardır diye düşünüyorum.

Maşallah ya Rabbim heyecanınızı eksiltmesin

Ayyy senin neren vicdansız canım insan cildirir gerçekten okurken ben burdan sinir oluyorum. Yani karşı tarafın cephesindendebakmaya çalışıyorum kendi annemi yengemi filan düşünüyorum yani böyle bı durum olsa filan diye ama yok yani.bu kadar olamaz seni olumsuz yönde etkilemek istemem asla ama zor gerçektende rabbim sana sabır versin kayinvalideninde ahlakını huyunu guzellestirsin inşallah

Canim gozun aydin. Dogumun her turlusu zor galiba. Bundan sonrasi kolaylikla gecer insallah. Ben de cumartesi 37+1'de sezaryen olacagim.

Tek tek etiketleymedim hepinize çok teşekkür ederim kızlar.

Bu arada bebeğe bol kıyafet koyun. Kakası çok çıkıyor veya kusuyor filan. 4 takım uc ucuna yetti bizde 5-6 olsa iyiymiş.

Kendinize gecelik muhakkak oalın.ilk etapda sargı bezli ped takıyorlar 3 kere filan gelip kanamayı kontrol edip onu değiştiriyorlar. Kalçadan iğne oluyor ertesi gün pansuman oluyor. Gecelik rahat oldu ama benimki çok battı her yeri kan lekesi oldu yedeğim de yoktu onla ertesi güne kadar idare ettim.

Depend muhakkak alın. Sezeryan olduğu halde dün çok kanamam oldu. Depend harika tuttu. Hiç sızdırma yapmadı o kadar kana rağmen. Ped olsa sürekli değiştirmem gerekirdi ki sürekli tuvalete gitmek işkence, ona rağmen de ped tutmaz taşardı. Gece pedi ne daha bugün akşam üstü geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…