Selam
Öncelikle umarım hamilesindir anlattıklarına göre öyle zaten ama ;
Henüz kimyasal değil veya dıs gebelik değil demek icin erken
İki günde bir hatta dayana bilirsen 4 gün sonra bir daha kan verip baktır degerlerin iki katına cıkarak devam etmeli

İnşallah cnm ya evet yeter ki yükselsin durmadan kanımı alsınlar farketmez

6.5 yıl oldu gerilmeye başladığı için olıyormuş

Ben de kesinlikle kundak yapacağım. Zaten artık doktorlarda öneriyor. İlk zamanlar işe yarıyor.
Çok şükür sağlığınız daim olsun, ağrıların son bulsun inşallah. Ama henüz doğum şeklim belli olmadığı için sezeryandan korktum sen böyle anlatınca kendimi normal doğum için daha fazla motive etsem iyi olacak sanki. Gerçi ikisndende korkuyorum ve maalesef başka yol da yok. Ama şükür sen atlattın daha daha iyi olursun inşallah
Benimkide bundan
Buna bakmıştım çok hoşuma gitmişti ama biraz tuzlu gelmiştiama bir tane alabilirim yıkar yıkar giyeriz
Allah şu kötü insanları ıslah etsin yaa, merhamet versin kalplerine ne diyeyim. Kafana takmamaya çalış canım
Muayeneden de olabilir nişan da olabilir, doktorun özel değilse sancılarını takip et, sıklaştığında gidersin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Tavsiyemiz beklemek tabiki. Onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar. Ben 38+3 üm ben bile gecikti diyorum ama sizi görünce demek ki daha vakti varmış diyorum. İlk doğumunuz da kolay olmuş heralde darısı başıma olsun inşallah
Öncelikle hamilesin tabiki, inşallah bu kez kimyasal değildir. Tekrar kan verdip değerine bakarsan için rahat eder

Ben terziye diktirdim kumasıyla birlikte 70lira mı ne tuttu aklında olsun

H Historyfati cnm seninle günümüz aynı benim de salı günü muayenem o gün belli olacak ama kemiklerimde kaburgalarım da bi ağrı benimde var leke takip ediyorum bugün henüz yok bişey muayeneden dolayı olmuş da olabilir lekelenmen belki de

Aaa ne iyi yapmışsın, ama tanıdığım terzi yok. Hatta yakında terzi var mı ondan da şüpheşiyiö. Kumaşını neyden yaptırdın peki?
Pamuklu kumastan
Hafif sert olması gerekiyor baktıklarım öyleydi
Herhangi bi terziye gidip fiyat alabilirsin en azından ne kadar diker diye zaten 1 metre kumasta fazlasıyla yetiyor

Can can sen bugun yarın dogurursun bissürü belirtin var ben gercekten bir ay önce nasılsam hala aynıyım hic dogurasım yok
böylesi daha stresli ya. yarına dair plan bile yapamıyosun ama hiç belli olmaz o belirtiler 1 günde bile başlar. manda yoğurdu neyim mi yedin naptın ben yemistim bir de bilmeden manda peyniri yedim.

böylesi daha stresli ya. yarına dair plan bile yapamıyosun ama hiç belli olmaz o belirtiler 1 günde bile başlar. manda yoğurdu neyim mi yedin naptın ben yemistim bir de bilmeden manda peyniri yedim.
Gebeliğin ilk aylarında bolca manda yogurdu yedim gercekten bilmeden cok severin her hafta bir kap bitirdik eşimle

Pamuklu kumastan
Hafif sert olması gerekiyor baktıklarım öyleydi
Herhangi bi terziye gidip fiyat alabilirsin en azından ne kadar diker diye zaten 1 metre kumasta fazlasıyla yetiyor
Sağolasın canım hiç akıl edememiştim, müsait olunca diktirdiğin kundağın fotosunu atar mısın?

Kızlar bende eylül annesi olucam Allah izin verirse 11 eylül sezeryan tarihi aldım. Kızım olacak nasipse ama adı hala belli değil miray ve eylül arasında kaldık bizde fikir verebilirmisiniz. Eylül ismi ay ismi olduğu için ilerde dalga gecerlermi diye düşünmüyo değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…