Miray aslında erkek ismidir

Kız olsaydı Eylül ismini ben de düşünmüştüm Bence güzel isim

Aynen canım muayeneden olmuşta olabilir pek doğum moduna girmek istemiyorum henüz erken morcivertkedi binde dediği gibi Eylül sonu anası olarak en azından 10-15 eylüle kadar dayanalim yaa. Kilosu da 3170 çıktı gelişim normal ama biraz daha kalsın inşallah yaa. İş ciddilestikce tirsiyorum sanki

Kızlar bir şey sorcam. Hamileliğim boyunca olmamıştı ama şimdi sanki adet yaklaşınca olan hafif adet ağrısı gibi ağrı var gelip giden. Doğum yaklaşınca mı oluyor ki böyle

muayene sonrası o minik akıntı bende de oldu. yani benimki minicikti seninkini bilmiyorum muayeneden 2 gün sonra gerçek nişan geldi. gerçek nişan gelince önceki nişan değilmiş diyorsun zaten.

Aynı ben Ben de biraz daha kalsın kilo alsın diyorum tabi yaklaştıkça tırsıyorum

Aynen bende tırsıyorum yalan değil niyetimde 19 eylül var ama tabi bizim elimizde değil malesef :) 19nda kontrole gitmiştim 2500 du kilosu az daha büyüsün yavrum diyorum oda içime sığamıyor sanırım artık hiç durmuyor gece gündüz

Tamam canım acelesi yol.
Bu arada sen normal doğumu bekliyorsun değil mi? gelmeMe durumu olursa napöayı düşünüyorsunuz? İlk çocuk muydu sizin?
Aynen evet normal dogumu bekliyorum ilk cocugum olacak Allahın izniyle
Pazartesi yani 40+0 da son kontrolum var eger hala kafası kanala girmemiş 4kg üstüne cıkmışsa ve hersey yolundaysa max 41+0 a kadar bekler sonra sezeryan isterim

böylesi daha stresli ya. yarına dair plan bile yapamıyosun ama hiç belli olmaz o belirtiler 1 günde bile başlar. manda yoğurdu neyim mi yedin naptın ben yemistim bir de bilmeden manda peyniri yedim.
Gebeliğin ilk aylarında bolca manda yogurdu yedim gercekten bilmeden cok severin her hafta bir kap bitirdik eşimle

O ne kızlar? Manda yoğurdu yiyince gecikiyor muymuş? İlk defa duydum

O ne kızlar? Manda yoğurdu yiyince gecikiyor muymuş? İlk defa duydum
Ya gecikiyormus dogum ya ilk aylarda düşük oluyormus önermiyorlar
Ben pek bunada inanmıyorum tabiki
gebeliğim boyunca yedigime içtigime dikkat etmedigim ne bulduysam yedigim için ondan gecikmiş olabilir dogumum :)

Benim doktorum 40+0 a kadar bekleriz diyo, gelmezse sezeryan ya da suni sancı diyo, sizin de o zaman döndü ama kanala girmedi öyle mi? Benimkide girmedi henüz. suni sancı fikri de beni korkutuyor. Bi teklif ederim o zamana kadar gelmezse biraz daha bekleyelim diye

H honey bunch bir de sanırım kanala girmemiş bebeklerin doğumu biraz zor olurmuş
Oğlum kanala girmemişti doğum anında girdi ve gayet kolay oldu doğumum. Bunda da kanalda değil ilkinde kolaylık yaşamama rağmen yine de çok korkuyorum.
Ve oğlumda kordon 3 kez dolanmış kordonu yetmediği için kanala inemedi doktor daha içerideyken çözmüştü :)

Sağlıkla neşeyle büyütün inş

Maşallah kuzucuga sağlıkla büyütün inş

Oyy çok az kalmış ne güzel. Kolay bir doğum olur ins

Muayene ediyor hastalığınız kullandığınız ilaç var mı allerji var mı önceden ameliyat oldunuz mu vs soruyor kan tetkiki ve ekg istiyor anestezi şekline karar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…