Kontrolde 4-5 cm açıklık çıktı. Suni sancı aldım biraz. Ve sancıları doktor ayakta karşılamamı istedi. En son masaya aldı beni.
Kanala girmeden de açıklık oluşabiliyor yani. Off allahım yaa çok korkuyorum, normalden de sezeryandan da normali bekliyorum ama onu da en iyisi epiduralle yapabilirim gibi.
Valla düşün düşün kfayı yiyeceğim normal doğum yapabileceksem bari kanala girseydi yaa. Ta ne zaman baş aşağı döndü ama kanalı mı tutturamıyor neben doğurursam herkes doğurur. Şu doğum korkusu ve kaygısı beni mahvediyor yaa
Her türlüsü zor, doktorumunda dediği gibi acısız bir doğum şekli yok

Dogum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğinizin burnu tıkanıyor mu? Zor nefes alıyor gibi oluyor bazen de hırıltılı acaba hastalandı mi endişeleniyorum da

Dogum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğinizin burnu tıkanıyor mu? Zor nefes alıyor gibi oluyor bazen de hırıltılı acaba hastalandı mi endişeleniyorum da
Biz de öyle bir durum yok ama yeni doğan bebeklerin burunları tıkanık olabilirmiş. Hastaneden çıkarken reçetemize burun damlası da yazmışlardı o yüzden.

Aramızda bir hafta var resmen sen doguramayan görmek icin bana bak

Eylül bizde istedik ama o kadar çok koyan varki bence Miray benşm kuzenimin adı çok hanım Bi kızdır

Ruhsal olarak değişiğim ağlamak geliyor hep içimden gğn yaklaştıkça korku heyecan bastırıyor kalbim çarpıyor

Dun gece rüyamda hastanedeydim.Bebegim olmuş ama ben hiç birşey hatırlamıyorum.Nasil oldu yaa diye şaşırıyorum.Bebegimi emziriyirum.Sezeryan olmuşum ve kesi yerim sağ kasıkta dikey biçimde.Bu nasıl kesi diye sasiriyorum.Hayra çıksın inşallah.Ama çok gerçekçiydi.

Hayrolsun ben de birkac defa buna benzer ruyalar gormustum. Su an tek dusunduumuz ve odaklandigimiz konu bu oldugu icin ruyalarimiza da giriyor artik

Ruhsal olarak değişiğim ağlamak geliyor hep içimden gğn yaklaştıkça korku heyecan bastırıyor kalbim çarpıyor
Dun haberi aldiktan sonradan beri ayni duygu degisimleri bemde de oluyor. Hatta biraz da sinir ekleniyor. Su an mesela esimin rahatligina acaip sinir oluyorum. Evi duzenlememiz lazim olur hepsi panik yapma deyip duruyor :)

Ben bugün bi tık daha iyiyim canım çok şükür. Kendim zorlanarak da olsa oturup kalkmaya yürümeye başladım çok şükür hiç korkma eve gelen prenses herşeyi unutturuyor
Insallah her gecen zaman daha da iyi olacaksin. Sabah okudum yazdiklarini da normalde korkmuyordum sezaryenden ama su an hafiften bir tirsmaya basladim o de senin de dedigin gibi bebegimle yeteri kadar ilgilenemezsem korkusu sadece.. bu arada prensesin nasil?

Dun haberi aldiktan sonradan beri ayni duygu degisimleri bemde de oluyor. Hatta biraz da sinir ekleniyor. Su an mesela esimin rahatligina acaip sinir oluyorum. Evi duzenlememiz lazim olur hepsi panik yapma deyip duruyor :)
Benim esim de oylwydi. Sabrwt az kaldi diyip duruyordu.

Günaydin herkese :))) cok gereksiz sorular takildi kafama dependi ameliyata girerken takiyo muyuz ? Sonradan zor giyilir sanirim.. Kanama hemen basliyor mu ? Bir de makyajli girebiliyor muyuz

Ben apar topar girdim doğuma nst cekilirken 5 dk sonra karar verildi. Makyajım vardi çıkartmadım, depend kilod alicaktim onun yerine lohusa pedi almıştım onada çok gerek olmadi hastaneden taktılar kilis bez sonrası ped yeterli olur dediler . Apar topar ameliyathaneye girince çantamda yanimda yoktu, annemler yetistirmeden bebek odaya getirilmis hastaneden bez kiyafet giydirmisler sonra degistirdik tabi

E Elwing6 anestezi islemlerimi tamamladim. Dedigim gibi kan testi yaptilar ve anestezi uzmani bi takim sorular sordu ama kalp grafisi cekmediler. Gebelere cekilmiyormus. Yatis evraki verdiler. Sabah gidecegiz bakalim :)
Benim 4./5. Ay arasında kalp ultrasonu da kalp grafiside cekilde hatta ritim holter vs de takıldı 24saat
Ki profesore gitmiştim
Cok enteresan gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…