Yok canım sezeryan işlemi gerçekten çok basitti. Hatta ilk spinal, epidural vs yapılırken nabzım korkunç hızlıydı heyecan ve korkudan. Sakinleştirici istedim bebek çıkınca yaparız dediler. Beni yatırdılar. Bana birileri bişeyler soruyordu ben onları cevaplarken ince duman gibi bişey çıkıyordu başladınız mı yoksa dedim ohooo çoktan dediler. Hiç bişey hissetmedim. Hissetmedikçe rahatladım. Doktorlarla, hemşirelere muhabbet ettim. Tüm sülaleme, arkadaşlarıma ismen dua ettim
nabzım filan normale döndü çok rahattım. Sakinleştirici verdiler sandım meğer hiç bişey vermemişler. O bebeğin ilk çıktığı an harikaydı, o ağlama başladı ben de ağlama başladım
bu kadar kolay olduğunu bilsem hiç korkmadım dedim. Hiç yan etkisi olmadı ne bulantı ne kusma, ne baş ağrısı. Sezeryan sonrası o korkunç sancı bile epidural iğnesi yapılınca hemen geçti (epidural de ağrı başladıktan 40 dk sonra filan ben ağrıya dayanamıyorum diye yapıldı). Ama tabiki dikiş yerleri çok acıyor ama o bile gün içinde bi tık daha iyi oldu. Sezeryanın tek zorluğu dikişler oldu. Annem diyorki normal doğum yapsan dikişler in olsa o da seni zorlardı zaten, olacak o kadar. Yanında çok iyi bir refakatçi varsa eşinle birlikte çok iyi oluyor