Otobuste, bi suru insanla birlikte mi??? Asla gitmezdim.

Benimki de oyle sayilir..kan testi ve klasik sorular.

ne düğün müş yaa sakın ha sakın ben olsam asla gitmem süre uzun üstelik otobüs bi ağlamaya başlasa sikilsa ki bebekler otobüsten nefret eder
elin ayağına dolaşır

Otobüsle hele asla gidilmez bir de ağlayacak insanlardan ötürü gerileceksiniz hiç gerek yok.

Mama olarak ne onerdiler ne aldim canim

Ne kadar düşüncesiz insanlar.Allah akıl fikir versin

Cok sinir olup uzuluyorum. Tek dogum yapan sen misin dedi. Iyice uzuldum. Hic birsey iyiye gitmiyor. Birkac ay para biriktirip evi ayirmam gerekecek sanirim. Su an cikip gitsem daha iyilesmeden ev tut yerlestir iyice zorlanirim. Ekonomik olarak zaten sikintidayim.
Dursun benim koca da deli anasiyla. Sen benim canima ilk dogumumda okumussun. 2. Dogumda neden ayni seyi yapiyorsun anlamiyorum. Ne demek tek dogum yapan sen misin demek. Insallah cok hasta olur da anlar. O zaman ona derim tek hasta olan sen misin diye.

Bende son 2gün kala benimkine delirdim..arkdslariyla toplancaklarmis biri yurtdisima gidicek veda gibi..sen git diyorum yok seni birakamam e kal diyorum cani gitmek istiyo..arkdslarima ben esimi yalniz birakamam deyince arkdsida dilek kalabilir yaninda oturrurlar demis..dogru dugzun oturamiyorum bile e gelsin ne diyeyim dedim artik.. bir seyler aldi hazir.. cayi bile kendisi koyduda yinede sinir oldumdoguma 2gun kala misafirim var yani

Nst de düzenli aralıklarla 3 kere sancım 69 çıktı dr sancın yok demesin mi

Bi de rahatken 69 çıktı, evdeki ağrım gibi sancım olsaydı dr ne derdi çok merak ettim ya
Benim de nst sırasında düzenli 50ye vuran 3 sancım çıktı muayene etti parmak ucu kadar açıklık varmış inşallah birkaç hafta daha dayanır ama kasılmalarım devam ediyor malesef

Bu nasıl aymazlıktır nutkum tutuldu. Allah bildiği gibi yapsın. Kendini hasta ederken öldüre de bilirdi. Kaşık kaşık toz şeker yemek nedir nerden tutsan elimde kalıyor. Bunlar senin beklediğin hareketlerdi, tahmininde yanılmadın maalesef. Ne diyeyim bilemedim bu üzüntüler hep zarar bebeğine ve sana Bugün temizlik yaptık dibimizde oturan eşimin ailesi hiç sormadı yardıma ihtiyacınız var mı diye, çok zoruma gitti ağladım sabah, eşim niye ağlıyorsun deyince de bebek hareket etmiyor dedim, o da vardı da asıl zoruma giden kendimi yalnız hissetmemdi. 2. dönem yarım gün çocuğuma bakacak güya kv ama hiç istemiyorum artık, hala sigara içiyor, kredi kartı borçlarımı kapatabilen ikinci dönem de çalışmayım diyorum ama bebek de masraflı, eşimin maaşı da yetmiyor bakalım nasıl yapıcaz.

kalp grafisi neden olsun ki
benim ilk sezaryende de olmadı
daha sonra da kısa süreli anesteziler aldim rahim filmi kolonoskopi/endoskopi
hiç ekg falan istemediler
H honey bunch
Benim de kisa sureli anestezilerde istemediler ama ciddi bir ameliyat oncesi hepsini istemislerdi. 4,5 saat anestezi almistim o zaman.

Sıkma canını, başta öyle geliyor ama sonra muhabbet fln geçer zaman. Sen uzan rahatına bak. Bi kadın gelicekmiş (umarım çocuk yoktur yanında). Bana ordu gibi gelmişlerdi bayramdan sonra.

Sıkma canını, başta öyle geliyor ama sonra muhabbet fln geçer zaman. Sen uzan rahatına bak. Bi kadın gelicekmiş (umarım çocuk yoktur yanında). Bana ordu gibi gelmişlerdi bayramdan sonra.
Var kiz cocugu cokta severim ona bakip kizim olsun demisligim var ama insan su zamanda kendini zor tasiyor sabir isi yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…