Benim de sali gunu kontrolum sabahtan. Ayni satilirim sizinle hadi bakalim haberleselim@Historyfati cnm seninle günümüz aynı benim de salı günü muayenem o gün belli olacak ama kemiklerimde kaburgalarım da bi ağrı benimde var leke takip ediyorum bugün henüz yok bişey muayeneden dolayı olmuş da olabilir lekelenmen belki de
Aynen yaa ben birde 2 sezeryan üstüne normal den3yecegim.Daha bi stres var üzerimde sanirimHayrolsun ben de birkac defa buna benzer ruyalar gormustum. Su an tek dusunduumuz ve odaklandigimiz konu bu oldugu icin ruyalarimiza da giriyor artik
Sadece burnu tıkalı olabilir. Onu da aspiratör veya serum suyu ile açıyorlar sanırım. Sen tabi yine de doktoruna danış biDogum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğinizin burnu tıkanıyor mu? Zor nefes alıyor gibi oluyor bazen de hırıltılı acaba hastalandı mi endişeleniyorum da
Sen nerde deneyeceksin 2ssvd yi. Benim de ilk sezaryen bunu ssvd istiyordum. Devlete gidiyorum ve doktor 22. Hafta gibi deneyebiliriz istersen demisti ondan sonra da hic konusmadik. Sali gunu kontrolum var bakalim yine deneriz derse bekleyecegiz olmaz vs derse sezaryenden baska sansim yokAynen yaa ben birde 2 sezeryan üstüne normal den3yecegim.Daha bi stres var üzerimde sanirim
Valla öyle zaten sıra sen de ben sıramı biliyorumAramızda bir hafta var resmen sen doguramayan görmek icin bana bak
Bilinçaltımız üstümüz doğum oldu normaldir bu rüyalar bende her gün bir atraksiyonlu rüya görüyorum.Dun gece rüyamda hastanedeydim.Bebegim olmuş ama ben hiç birşey hatırlamıyorum.Nasil oldu yaa diye şaşırıyorum.Bebegimi emziriyirum.Sezeryan olmuşum ve kesi yerim sağ kasıkta dikey biçimde.Bu nasıl kesi diye sasiriyorum.Hayra çıksın inşallah.Ama çok gerçekçiydi.
Maşallah cesaretinize hayran kaldım, bundan öncekinde denemek istediniz mi?Aynen yaa ben birde 2 sezeryan üstüne normal den3yecegim.Daha bi stres var üzerimde sanirim
Ben hiç teşebbüs etmezdim açıkçası. Hamileyken 5 saatlik yolda mahvoldum. Çocukla çok zor. Uçakla gidebilirsiniz amaHanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
3 aylıkken uçakla İzmir Ankara yapıp dönüşte kendi arabamla dönmüştüm aynı düğün için. Çocuk hasta oldu yolda cam klima aç kapa yapmaktan. Uçak sıkıntı olmuyor ama diğer türlüsü risk.Hanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
Ac8k net gitmem. Isterse babamin oglu olsun 12 saatlik yola gidilmez minik bebekle. Hele de bu sicak havada. Klima acsan carpar. Acmasan piser isilik olur. Yol yorar bebegi bir kere. Kucakta mi gidecek, ana kucag8nda mi gidecek. Zaten o anakucagi olan araba koltuklarinds 2 saattwn fazla durmamasi lazim.Hanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
Canım herkesin bünyesi farklı tabiki. Aynı gün çok rahat hareket edebildim diyen de var. Benim de bugün 3.gün bugün daha iyiyim mesela. Kendim zor da olsa oturup kalkmaya yürümeye başladım. Kızımın gazını çıkarma, ağlayınca kucağıma alıp susturma, emzirmeye çalışma maceraları vs bunları yapabiliyorum artık. Sütüm gelsin diye ben uyumaya çalışıyorum ben uyurken annemle eşim nöbetleşe bakıyorlar bebeğe. Annem yemek temizlik işlerini hallediyor.Insallah her gecen zaman daha da iyi olacaksin. Sabah okudum yazdiklarini da normalde korkmuyordum sezaryenden ama su an hafiften bir tirsmaya basladim o de senin de dedigin gibi bebegimle yeteri kadar ilgilenemezsem korkusu sadece.. bu arada prensesin nasil?
Ben de öyleyim ya her gün bi şey geliyor aklıma acaba şöyle mi yapsam daha iyi acaba böyle mi diyeKanala girmeden de açıklık oluşabiliyor yani. Off allahım yaa çok korkuyorum, normalden de sezeryandan da normali bekliyorum ama onu da en iyisi epiduralle yapabilirim gibi.
Valla düşün düşün kfayı yiyeceğim normal doğum yapabileceksem bari kanala girseydi yaa. Ta ne zaman baş aşağı döndü ama kanalı mı tutturamıyor neben doğurursam herkes doğurur. Şu doğum korkusu ve kaygısı beni mahvediyor yaa
Her türlüsü zor, doktorumunda dediği gibi acısız bir doğum şekli yok
Bana da geçen gün nolur nolmaz diye anestezi hazırlığı yapıldı ama ekg çekilmişti gebeyken sıkıntı olmuyor aslında niye çekmemişler ki@Elwing6 anestezi islemlerimi tamamladim. Dedigim gibi kan testi yaptilar ve anestezi uzmani bi takim sorular sordu ama kalp grafisi cekmediler. Gebelere cekilmiyormus. Yatis evraki verdiler. Sabah gidecegiz bakalim :)
Ben de memlekete annemlerin yanına geldim antalyadayım şimdi evim ise malatyada iyileşince döneyim diye planlıyorum ama aynı senin gibi nasıl dönerim diye de kara kara düşünmüyo değilimHanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
Prensesim iyi ama hafif sarılık belirtileri başladı. Erken doğanlarda sarılık daha çok görülürmüş. Sürekli uyumak istiyor. İki saatte bir zorla uyandırıp biraz emzirme savaşları yapıyoruzInsallah her gecen zaman daha da iyi olacaksin. Sabah okudum yazdiklarini da normalde korkmuyordum sezaryenden ama su an hafiften bir tirsmaya basladim o de senin de dedigin gibi bebegimle yeteri kadar ilgilenemezsem korkusu sadece.. bu arada prensesin nasil?
Benim hastanede hiç bişey yapılmadı anestezi için@Elwing6 anestezi islemlerimi tamamladim. Dedigim gibi kan testi yaptilar ve anestezi uzmani bi takim sorular sordu ama kalp grafisi cekmediler. Gebelere cekilmiyormus. Yatis evraki verdiler. Sabah gidecegiz bakalim :)
Asla gitmem, hani uçakla gitme şansı olup 2 saatlik bi yolculuk olsa belki. Ama ben zora da gelemeyen biriyim uğraşmak istemem. O tarz maceralara atılanlar da var.Hanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
Asla gitmem, hani uçakla gitme şansı olup 2 saatlik bi yolculuk olsa belki. Ama ben zora da gelemeyen biriyim uğraşmak istemem. O tarz maceralara atılanlar da var.
Kesinlikle gitmem.Kizim 19 gunlukken bronşit oldu.Bacaginda eti bile yoktu derisini sundurup sundurup iğne yapıldı.Yolda ayrı sıkıntı çekeceksiniz.Kalabalikta mikrop kapma ihtimali artacakHanimlar merak ettigim bir sey var daha 2 aylik bile olmayan bebeginizle 12-13 saatlik yol cekip dugune gidip gelir misiniz????
O zaman boşver gerekirse sen kötü gelin oluver gitme.Aynen bir de dugun yani onca ses ve bir suru insan hasta olsa Allah korusun ne olacak... Dusuncesizlik resmen
Eşinin tek gidip gelmesi mantıklı.Kimseyi umursama önceliğin bebeğin.Aynen oyle ustelik aracimiz yok otobusle gidecez yani gidilrse. Esimin ailesi bebegin 40i cikar dugune gelirsiniz modunda illa bebekle gideriz diye bakip dugunu bebekten onde tutuyorlar ben de esime sen tek gidersin dedim otobuslerde bebek ne hale gelecek bir de zaten zayif dogacak insanlar cidden garip...Plm123 Fil Bo Riva Kutsalsekerpare
Canim otobus ile hic gitme. Kac kişilik otobuste bebek enfeksiyon kapar. Esin tek gitsin.Aynen oyle ustelik aracimiz yok otobusle gidecez yani gidilrse. Esimin ailesi bebegin 40i cikar dugune gelirsiniz modunda illa bebekle gideriz diye bakip dugunu bebekten onde tutuyorlar ben de esime sen tek gidersin dedim otobuslerde bebek ne hale gelecek bir de zaten zayif dogacak insanlar cidden garip...Plm123 Fil Bo Riva Kutsalsekerpare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?