Bu adama temiz bi sopa şart ya sen lohusasın herşey bi kenara hormonlardan bile duyguların karman çorman. Ben mesela dün çok saçma ama emziremeyince bu çocuk benden soğudu psikolojisine girdim. İnsan ne değişik duygular yaşıyor. Kaldı ki sana bi sürü sıkıntı çıkaran insanlar var. Sen eşin yokmuş gibi düşün sinirlerini bozup sütünden olma. Kensidine de aynen öyle söyle. Ben sen yokmuşsun gibi düşünüp hareket edicem artık ne halin varsa gör ama sonra acısını fena çıkarıcam haberin olsun de.

Bende var o durum. İyice basıyorlar beni. Valla bol bol nefes egzersizi falan yapmaya çalışıyorum. Bide izne çıkınca evin işi hiç bitmiyor sanki. Hiç dinlenemiyorum

Ya kızlar yürüyüşe çıkmıştım ilk 15 dk çok güzel yürüdüm sonra birden vajina ve kasıklarda öyle bir sancı başladı ki her sancı geldiğinde durup bi kenarda beklemek zorunda kaldım. Yürüyüşe devam etmeye çalıştım şu an eve geldim. İlk başladığımdan beri 1 saat kadar oldu hala geçmedi ara ara geliyor ve resmen inletiyor nst de sancısı çıkanlar böyle mi oluyordu kasılmalarınız? Ben ilk doğumda suni sancı aldığım için doğal olan nasıl bilemiyorum. Suni sancı belime vurmuştu hep bu direkt vajina ve kasıklara vurup yürütmüyor sizin de böyle miydi? Bakalım dinlenince geçecek mi?

kalp grafisi neden olsun ki
benim ilk sezaryende de olmadı
daha sonra da kısa süreli anesteziler aldim rahim filmi kolonoskopi/endoskopi
hiç ekg falan istemediler
H honey bunch
Neden istediklerini arkadastan bilmiyorum
Benim kalp carpıntısı oldugu icin ekg cekilmişti
Gebelere cekilmez demiş ya cekiliyor yani

Günaydin herkese :))) cok gereksiz sorular takildi kafama dependi ameliyata girerken takiyo muyuz ? Sonradan zor giyilir sanirim.. Kanama hemen basliyor mu ? Bir de makyajli girebiliyor muyuz
Ameliyata girerken hicbir şey takılmıyor. Ben de ilk 1-2 gün dependi giymem zor olur diye yandan cırt cırtlı hasta alt bezi aldım 1 kutu depende ek olarak. Kanama hemen başlıyor

Ameliyata girerken hicbir şey takılmıyor. Ben de ilk 1-2 gün dependi giymem zor olur diye yandan cırt cırtlı hasta alt bezi aldım 1 kutu depende ek olarak. Kanama hemen başlıyor

Ben lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?

Aynen valla, bi gün sezeryan bi gün normal doğum diye kararlar alıyorum kafamdan hayırlısıyla doğsalardı. İlk olunca bir de çok yabancı oluyor insan gerçi belki bilmemek daha iyidir
El kadar bebişi öpenleri hiç anlamıyorum zaten
Ayy canım kıyamam, boşver şu an bebişinle ilgilen sonra düşünürsün. Sakın stres yapma bak şu an tek önemli olan şey bebişinin sağlığı. Kafana takmamaya çalış zor ama bi müddet başka şeyler düşünme
Sen bişey yapmayacaksın zaten, eğer çok bunalırsan ayağını uzat otur yani. Son zamanlar gerçkten çok zor. Madem geliyorlar gelecwk kişi bunu bilmeli. Sen olabildiğince rahat davran

Kızlar hasta bezi bi iki kere takılıyor sezeryan da.
Sonrasında depend yoksa bebek bezi kullanabilirsiniz
Ben ilk sezeyanımda kullanmıştım hemşireler demişti
Çok bi kanamam da olmamıştı

Kizlar gülce bugun hic hareket etmedi dondurma fln yedim simdi hareketleri baya azaldi korkmayada basladim

Benimki bugün kasıklarda canım. Bir kaç kez göğüs altında da hissettim. Başı sivriliyor arada göğsümün altında. Doktor da duruşundan dolayı olabilir dedi hareketsizliği için. Labazop

Kizlar gülce bugun hic hareket etmedi dondurma fln yedim simdi hareketleri baya azaldi korkmayada basladim
Sonlara doğru böyle oluyor galiba bugün benim de göbeğim çatladı hareket ettircem diye. Sen hareketli miydin peki, biz temizlik yaptık biraz da ondan galiba, gerçi sabahtan hareketsizdi.

Ben lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?
Depend aldım, orkid gece extra aldım, lohusa pedi almadım kanatsız olduğu için güven vermedi Benim de kilom var ama olur diye düşünüyorum depend.

Bugün benim minnoş da çok az hareket etti gündüz. Akşam yürüyüşe çıkıp Kasılmalar olunca da tam tersi aşırı hareketlendi. Şimdi de hıçkırık tuttu da rahatladım. Genel olarak gündüz pek hareketli olmuyor akşam ayaklarımı uzatıp oturduğumda coşuyor.

Ay kızlar ya annemde kaldım doğum yapınca eşim babalık izniyle yanımıza geldi işte h.sonu da kv ye geldik yakın zaten annemlere ama bana her şey batıyor burda.Anneciğim sütum öyle aman aman olmamasına rağmen var kizim diye diretiyor kv de işte çoğalsa yok efendim şunu yesen artsa ay öyle batiyorki derlerdi de inanmazdim:)eşime dedim yeter sut muhabbeti.neyseki eşim çok anlayışlı biri yoksa katlanamazdim

Ben külot bez almadim, lohusa pedi aldim. Doğumdan sonra 3 kez falan hasta bezi taktılar aynı bebek bezi gibi yandan yapıştırmalı, sonra lohusa pedi kullanıyorum normal pedlerde olabilir ilk 2 günden sonra

evet bana da öyle oluyor. bir de kanala girdiğinden bu yana hareketlerini daha az hissediyorum. bana hiç saat tutup hareket saydırmamıştı ama endiselenip tatlı yiyip su içip uzandım dün. sonra hareketlerini saydım 2 saatte 10u geçti de oh çektim. kanala girdiğinde azalması normalmiş zaten yeri de daraldı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…