Benim de öyle sadece sabahları aç olduğumda çok hareketli oluyor sonra yatana kadar pek hareketli değil yattıktan sonra başlıyor önceden dürtünce tepki veriyodu şimdi dürtsem de pek umrunda değil hanımefendinin keyfine kalmış artık

Ay inşallah kanala girmiştir geçen kontrolde yukarıdaydı
Aynı durum ya açken "doyur beni lanet karı" der gibi hareket ediyor, yiyince de hiç tepki yok yatıyor aşağı

Benim de öyle, bir de makat geliş zaten, ona da bağlı dedi doktorum. Ama suyum da azaldığı için hep tedirginim.

Ay inşallah kanala girmiştir geçen kontrolde yukarıdaydı

Aynı durum ya açken "doyur beni lanet karı" der gibi hareket ediyor, yiyince de hiç tepki yok yatıyor aşağı
Eşimle sürekli dalga geçiyorum babasının kızı nolacak diye çünkü o da acıktığı zaman rahat durmuyor yemek de yemek

Selam herkese doguruyoruz aklımız hala burada 3. Gün oldu bugün inanamıyorum, aklım bir yandan da sezeryan olacaklarrda,bir giripte korkmayın yazamadım diye hayıflanıyorum, e tabi sonrasında agrı vs.oluyor agrı kesicilerle atlatıyorsun, sütüm yok maalesef, oldurmak için ugraşıyorum (kaynanam gidince olur diye düşünüyorum ) enteresan şeyler yaşatıyor sag olsun ah bak nazar deydi çocuga, aman üşüttü vs. falan saçmalıyor, daha 2.gün ) birde hala elim karnıma gidiyor, karnımda hareket edecek sanıyorum, o yüzden kamera hep yanımda

Çok tatlısın ya

Sonlara doğru böyle oluyor galiba bugün benim de göbeğim çatladı hareket ettircem diye. Sen hareketli miydin peki, biz temizlik yaptık biraz da ondan galiba, gerçi sabahtan hareketsizdi.
Disardaydim bende ama cok kasildi gerildi hareket yoktu aksamda hic neyse bir kac tekme atti

Bi anda doğum olacak kadar açılman olmaz canım,
Hem emin ol fark edersin

Ben de varımm
28.9.18 kızım Zeynep Erva dünyaya geldi elhamdulillah
Çarşamba kontrolde açıklık 3cm olmuştu suni başlayalım dedi doktor
Emin olamadım ama nstde sancı da çıktı zaten suni takılınca hemen başladı düzenli şekilde
Ama 4-5 saat sancı çekmeme rağmen 4.5cm oldu anca
Epidural önerdiler iyi ki kabul etmişim 40dk sonra geldi kızım
Allahım hala inanamıyorum öyle güzel ki anlatamam
Ah kimsenin göğüsleri yara olmasın inşallah o sıkıntımız var onun dışında bütün yorgunluklar bile vız geliyor mis kokusuna etrafa bakınışına meme arayışına Şahid olunca

Velhasıl ben de Ağustos annesi oldum
Mesajlara bakamadım kimler doğurdu çok merak ediyorum
Kalanlara sağlık sıhhatli doğumlar
Bizlere de bol süt ve uykular

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Göğsün için tahin yağı birebir bi dene inşallah faydasını görürsün hemen

Bi anda doğum olacak kadar açılman olmaz canım,
Hem emin ol fark edersin
İnşallah farkederim yaa ablam ve görümcem suyun geldiğini farketmemişler akıntı sanıp sezeryan oldular mecburen hep aklımda kötü örnekler yaa hiç mi iyi bişey düşünmez insan Rabbim kolaylık versin hepimize

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah

Herkesin ki bir olmaz canım düşünme öyle şeyler.
Kontrollerinde direkt suyuna bakıyor zaten dr
Allah korktuğuna uğratmasın
Amin canım
Hem doğum yaklaştıkça evham yapmak çok kolay bizler için.

Kizlar gülce bugun hic hareket etmedi dondurma fln yedim simdi hareketleri baya azaldi korkmayada basladim
Kanala indiyse hareketleri de azalıyor diye okumuştum bence ondandır yine de doktoruna danış ya da say hareketlerini.
Sütün gelme olayo tamamen stres, stres yaparsan gider, çevrendeki densizler susmuyorsa sen kafana takmamaya çalış.
Ayy ne güzel moral oluyor şöyle mesajlar. Maşallah size. Daim olsun huzurunuzz. Sütünüz bol ağrınız en az olsun inşallah.
Sancı sıklığı da önemli, su ve nişan gelmeden de doğum başlarmış. Sancıladın düzenli öi ona bakabilirsin mesela.
Yaa ne güzel gözünüz aydın. benim bebiş kanala inmedi, eğer inmezse suni sancı dedi doktor ben de çok korkuyorum. Epidural de istiyorum yaptırmak. 4-5 cm açılmaya kadar suni sancıyla dayanabilir miyim diye çok düşünüyorum. Sizin süreç çok zor oldu mu?

Kaç saattir sancım var mesela geçmiyor buna nasıl süre tutabilirim bilmiyorum çocuk çok aşağıda hareket ediyor tam rahmimin olduğu yerde orda napıyor anlamadım

Sağlıkla büyütün bebeğinizi Ben de sezaryen olacak gibiyim ama sezaryen sonrası ağrı değil de beni korkutan sezaryen sonrası karnına bastırılıyormuş bazı kadınların. Var mı öyle bir şey yani böyle biri şey yaşadıysanız çok ağrı kesiciler hissettiniz mi o esnada

Ah hadi gözün aydın Rabbim saglık sıhhatli uzun ömürler nasip etsin genişleyen ailene

O karnına bastırmayı gebe egitiminde hemsire söyledi
Bikaç dklık bişeymiş gözün o kadar korkmasın amacınıda anlatmıstıda unuttum
Pisliğine yapmıyorlar yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…