Gebelere akciğer filmi yani röntgen çekilemiyor kalp grafisinin zararı yok ben çekildim ve çekilir aslinda@Elwing6 anestezi islemlerimi tamamladim. Dedigim gibi kan testi yaptilar ve anestezi uzmani bi takim sorular sordu ama kalp grafisi cekmediler. Gebelere cekilmiyormus. Yatis evraki verdiler. Sabah gidecegiz bakalim :)
Gözün aydın:) allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallahBen de varımm
28.9.18 kızım Zeynep Erva dünyaya geldi elhamdulillah
Çarşamba kontrolde açıklık 3cm olmuştu suni başlayalım dedi doktor
Emin olamadım ama nstde sancı da çıktı zaten suni takılınca hemen başladı düzenli şekilde
Ama 4-5 saat sancı çekmeme rağmen 4.5cm oldu anca
Epidural önerdiler iyi ki kabul etmişim 40dk sonra geldi kızım
Allahım hala inanamıyorum öyle güzel ki anlatamam
Ah kimsenin göğüsleri yara olmasın inşallah o sıkıntımız var onun dışında bütün yorgunluklar bile vız geliyor mis kokusuna etrafa bakınışına meme arayışına Şahid olunca ♥
Velhasıl ben de Ağustos annesi oldum
Mesajlara bakamadım kimler doğurdu çok merak ediyorum
Kalanlara sağlık sıhhatli doğumlar
Bizlere de bol süt ve uykular
Yaa sizi yesinlerSelam herkesedoguruyoruz aklımız hala burada 3. Gün oldu bugün inanamıyorum, aklım bir yandan da sezeryan olacaklarrda,bir giripte korkmayın yazamadım diye hayıflanıyorum, e tabi sonrasında agrı vs.oluyor agrı kesicilerle atlatıyorsun, sütüm yok maalesef, oldurmak için ugraşıyorum (kaynanam gidince olur diye düşünüyorum ) enteresan şeyler yaşatıyor sag olsun ah bak nazar deydi çocuga, aman üşüttü vs. falan saçmalıyor, daha 2.gün ) birde hala elim karnıma gidiyor, karnımda hareket edecek sanıyorum, o yüzden kamera hep yanımda
Maşallah size ya şu an çok özendimBen de varımm
28.9.18 kızım Zeynep Erva dünyaya geldi elhamdulillah
Çarşamba kontrolde açıklık 3cm olmuştu suni başlayalım dedi doktor
Emin olamadım ama nstde sancı da çıktı zaten suni takılınca hemen başladı düzenli şekilde
Ama 4-5 saat sancı çekmeme rağmen 4.5cm oldu anca
Epidural önerdiler iyi ki kabul etmişim 40dk sonra geldi kızım
Allahım hala inanamıyorum öyle güzel ki anlatamam
Ah kimsenin göğüsleri yara olmasın inşallah o sıkıntımız var onun dışında bütün yorgunluklar bile vız geliyor mis kokusuna etrafa bakınışına meme arayışına Şahid olunca ♥
Velhasıl ben de Ağustos annesi oldum
Mesajlara bakamadım kimler doğurdu çok merak ediyorum
Kalanlara sağlık sıhhatli doğumlar
Bizlere de bol süt ve uykular
Dependin en büyük boyu var ben de kiloluyum aslında. 155 boy 88 kiloyum şu an. Hasta bezini de large aldım baya buyukBen lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?
O karnına bastırmayı gebe egitiminde hemsire söyledi
Bikaç dklık bişeymiş gözün o kadar korkmasın amacınıda anlatmıstıda unuttum
Pisliğine yapmıyorlar yani :)
Boyum 168 doğuma giderken kilom 76ydı. Doğumdan sonra ilk etapta karnım indi ama sonra ödeme şişti 6 aylık hamile halim gibi oldum. Büyük beden depend tam oldu bana az daha kilolu olsam sıkardı sanırımBen lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?
Kesinlikle. Benim de sadece ilk gün aşırı kanamam oldu. Ertesi gün adet kanamamın en yoğun hali gibi. 3.gün daha az geldi. 2.gün öğleden sonradan itibaren gece pedi çok rahat yetti. Ama ilk gün için depend harika bir kurtarıcı oldu ve 4 tane değiştirdim.Kızlar hasta bezi bi iki kere takılıyor sezeryan da.
Sonrasında depend yoksa bebek bezi kullanabilirsiniz
Ben ilk sezeyanımda kullanmıştım hemşireler demişti
Çok bi kanamam da olmamıştı
Bizimki de hep hapşırıyor doktor normal dedi damla ve aspiratör verdi ama bu hali çok içimi acıtıyor derin nefes alamıyor yaBizdede var gibi tıkanma bide çıktığından beri hapsuruyo bende bi tedirgin oldum
Benim de kızım sezaryenle doğdu ama hiç öyle bastırma fln olmadı.spinal anestezi yapıldı 2 saat sonra bacaklarim ayaklarım kendine geldi.3 gün sonunda da gayet iyiydim o 3 gün içinde çok rahat kalkıp oturamıyordum o kadar da olsundu:)onun dışında çok şükür bir sıkıntı olmadi.bugün 2 haftalık olduk bileSağlıkla büyütün bebeğiniziBen de sezaryen olacak gibiyim ama sezaryen sonrası ağrı değil de beni korkutan sezaryen sonrası karnına bastırılıyormuş bazı kadınların. Var mı öyle bir şey yani böyle biri şey yaşadıysanız çok ağrı kesiciler hissettiniz mi o esnada
Korkma canim epidural oldum sezeryan sonrasi bastirdi karnima oyle asiri bir aci olmadi genel anestezide daha cok hissetmistim amaSağlıkla büyütün bebeğiniziBen de sezaryen olacak gibiyim ama sezaryen sonrası ağrı değil de beni korkutan sezaryen sonrası karnına bastırılıyormuş bazı kadınların. Var mı öyle bir şey yani böyle biri şey yaşadıysanız çok ağrı kesiciler hissettiniz mi o esnada
Benim de kızım sezaryenle doğdu ama hiç öyle bastırma fln olmadı.spinal anestezi yapıldı 2 saat sonra bacaklarim ayaklarım kendine geldi.3 gün sonunda da gayet iyiydim o 3 gün içinde çok rahat kalkıp oturamıyordum o kadar da olsundu:)onun dışında çok şükür bir sıkıntı olmadi.bugün 2 haftalık olduk bile
Korkma canim epidural oldum sezeryan sonrasi bastirdi karnima oyle asiri bir aci olmadi genel anestezide daha cok hissetmistim ama
Gerçekten öyle hele şu sancılar arttığından beri daha bi evhamlıyım sankiHerkesin ki bir olmaz canım düşünme öyle şeyler.
Kontrollerinde direkt suyuna bakıyor zaten dr
Allah korktuğuna uğratmasın
Amin canım
Hem doğum yaklaştıkça evham yapmak çok kolay bizler için.
Hayirli olsun ne guzel cabucacik olmus bitmis. Bende uyku fln kalmadi gun icinde de gerginlik korku heyecan var. Annemler geldi esime, onlara kiziyorum arada sacma sapan. Dengesizlestim iyce. Dusunmekten de uyku girmiyor gozume.Ben apar topar girdim doğuma nst cekilirken 5 dk sonra karar verildi. Makyajım vardi çıkartmadım, depend kilod alicaktim onun yerine lohusa pedi almıştım onada çok gerek olmadi hastaneden taktılar kilis bez sonrası ped yeterli olur dediler . Apar topar ameliyathaneye girince çantamda yanimda yoktu, annemler yetistirmeden bebek odaya getirilmis hastaneden bez kiyafet giydirmisler sonra degistirdik tabi
Allah yardimcin olur inşallah :)Aynen yaa ben birde 2 sezeryan üstüne normal den3yecegim.Daha bi stres var üzerimde sanirim
Masallah Allah bagislasin. Evet bahsettigim abla hastaneye bile mamayla git sutun gelmezse azcik azcik mama verirsin ac kalmasin sariligi atlatin sutun de gelirse birakirsin mamayi demisti ben de cok kararsizim mama konusinda ama alacagim sanirimPrensesim iyi ama hafif sarılık belirtileri başladı. Erken doğanlarda sarılık daha çok görülürmüş. Sürekli uyumak istiyor. İki saatte bir zorla uyandırıp biraz emzirme savaşları yapıyoruzardından mama veriyoruz. Sarılığın kolay geçmesi için aç kalmaması çok önemliymiş.
Sankj kaciriyosun cocugu biraz bekleyip iyilestikten sonra sevememis mi? Bazen kendi cocuklari bile olsa düşüncesiz oluyor babaları yaBen de esine kiziyorum. Kiz ile birlikte annesine gittiler. Dedim ki kizi annenin yanina yaklastirma. Benim adan ne yapmis anasina sariltmis ustune opebilirsin demis. Neymis anasi temizlenmis mis. Temizlenmek dedikleri islak mendil ile vucudunu silmekten bahsediyor. Saci ne olacak dedim. Oldu artik karantinaya sokayim dedi. Bana kizdi. Salak bu?adam ya. Cidden suzme salak. Kaynanayi arayip agzima geleni?saydirasim var. Daha dun hastaneden cikti bu insan. Ya kiza bulastirsa mikroplarini ondan da bebege gecse. Hic dusunen yok.
Ya benim de 3 gün oldu ama hala çok acıyor oturup kalkarken eğilirken vs. Üstüne su geçirmez bi bant yapıştırdı doktor o çok sıkı gergin acaba o mu canımı yakıyor bilemedim. Bir de idrara çok sıkışırsam sonra yaparken çok fena oluyorBenim de kızım sezaryenle doğdu ama hiç öyle bastırma fln olmadı.spinal anestezi yapıldı 2 saat sonra bacaklarim ayaklarım kendine geldi.3 gün sonunda da gayet iyiydim o 3 gün içinde çok rahat kalkıp oturamıyordum o kadar da olsundu:)onun dışında çok şükür bir sıkıntı olmadi.bugün 2 haftalık olduk bile
Mama yanına almasan bile hastanede veriyorlar, tabi her hastane verir mi bilemedim. Benim kız emmeyince 2 kere mama yapıp getirdiler şırınga ile göğsümdeyken damla damla verdik.Masallah Allah bagislasin. Evet bahsettigim abla hastaneye bile mamayla git sutun gelmezse azcik azcik mama verirsin ac kalmasin sariligi atlatin sutun de gelirse birakirsin mamayi demisti ben de cok kararsizim mama konusinda ama alacagim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?