@Elwing6 anestezi islemlerimi tamamladim. Dedigim gibi kan testi yaptilar ve anestezi uzmani bi takim sorular sordu ama kalp grafisi cekmediler. Gebelere cekilmiyormus. Yatis evraki verdiler. Sabah gidecegiz bakalim :)
Gebelere akciğer filmi yani röntgen çekilemiyor kalp grafisinin zararı yok ben çekildim ve çekilir aslinda

Gözün aydın:) allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah

Yaa sizi yesinler
Tatlı tatlı da anlatmış inşallah ağrısız sızısız bol sütlü günleriniz olsun tebrik ederizz

Maşallah size ya şu an çok özendim
Allah sağlık huzur afiyet versin
Tebrik ederizz

O karnına bastırmayı gebe egitiminde hemsire söyledi
Bikaç dklık bişeymiş gözün o kadar korkmasın amacınıda anlatmıstıda unuttum
Pisliğine yapmıyorlar yani :)

Kan pıhtılaşması olursa pis kan gitsin diye yapıyorlarmış. Ama bazılarında epidural uyuşukluğu ile yapıldığından hissedilmiyormuş. Pis kan gidene kadar yapıyorlar sanırım. Bazılarına hiç yapmıyorlar ki sanırım gerek olmuyor, bazılarına gün içinde bir kaç kez yapıyorlar bazılarına ise bir defa yapılıyor oda henüz epidural uyuşukluğu geçmeden. Yani biraz araştırdım keşke bilgim olmasaydı Umarım şanslı kişilerden olurum

Ben lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?
Boyum 168 doğuma giderken kilom 76ydı. Doğumdan sonra ilk etapta karnım indi ama sonra ödeme şişti 6 aylık hamile halim gibi oldum. Büyük beden depend tam oldu bana az daha kilolu olsam sıkardı sanırım

Benim sezeryan sonrası karnıma bastıran filan olmadı. Ama ilk gün hele ki ilk saatler acaip kanamam oldu. Hatta çok afedersiniz wc de idrar yaparken kocaman parça bişi düştü, kan pıhtısı veya parçalanmaya başlayan rahim duvarıydı bilemiyorum

Kızlar hasta bezi bi iki kere takılıyor sezeryan da.
Sonrasında depend yoksa bebek bezi kullanabilirsiniz
Ben ilk sezeyanımda kullanmıştım hemşireler demişti
Çok bi kanamam da olmamıştı
Kesinlikle. Benim de sadece ilk gün aşırı kanamam oldu. Ertesi gün adet kanamamın en yoğun hali gibi. 3.gün daha az geldi. 2.gün öğleden sonradan itibaren gece pedi çok rahat yetti. Ama ilk gün için depend harika bir kurtarıcı oldu ve 4 tane değiştirdim.

Benim de kızım sezaryenle doğdu ama hiç öyle bastırma fln olmadı.spinal anestezi yapıldı 2 saat sonra bacaklarim ayaklarım kendine geldi.3 gün sonunda da gayet iyiydim o 3 gün içinde çok rahat kalkıp oturamıyordum o kadar da olsundu:)onun dışında çok şükür bir sıkıntı olmadi.bugün 2 haftalık olduk bile

Korkma canim epidural oldum sezeryan sonrasi bastirdi karnima oyle asiri bir aci olmadi genel anestezide daha cok hissetmistim ama

Korkma canim epidural oldum sezeryan sonrasi bastirdi karnima oyle asiri bir aci olmadi genel anestezide daha cok hissetmistim ama

Sağolun içimi rahatlattınız Umarım benimki de sizinki gibi kolay olur

Herkesin ki bir olmaz canım düşünme öyle şeyler.
Kontrollerinde direkt suyuna bakıyor zaten dr
Allah korktuğuna uğratmasın
Amin canım
Hem doğum yaklaştıkça evham yapmak çok kolay bizler için.
Gerçekten öyle hele şu sancılar arttığından beri daha bi evhamlıyım sanki doğum anını düşünmeye başladım ve çok korkuyorum anlatamam yani

Hayirli olsun ne guzel cabucacik olmus bitmis. Bende uyku fln kalmadi gun icinde de gerginlik korku heyecan var. Annemler geldi esime, onlara kiziyorum arada sacma sapan. Dengesizlestim iyce. Dusunmekten de uyku girmiyor gozume.

Masallah Allah bagislasin. Evet bahsettigim abla hastaneye bile mamayla git sutun gelmezse azcik azcik mama verirsin ac kalmasin sariligi atlatin sutun de gelirse birakirsin mamayi demisti ben de cok kararsizim mama konusinda ama alacagim sanirim

Sankj kaciriyosun cocugu biraz bekleyip iyilestikten sonra sevememis mi? Bazen kendi cocuklari bile olsa düşüncesiz oluyor babaları ya seni anlayabiliyorum canim. Cok dusunmemeye calis ama. Insallah esin de yaptigini anlar da tekrsrlsmaz bir daha

Ya benim de 3 gün oldu ama hala çok acıyor oturup kalkarken eğilirken vs. Üstüne su geçirmez bi bant yapıştırdı doktor o çok sıkı gergin acaba o mu canımı yakıyor bilemedim. Bir de idrara çok sıkışırsam sonra yaparken çok fena oluyor

Masallah Allah bagislasin. Evet bahsettigim abla hastaneye bile mamayla git sutun gelmezse azcik azcik mama verirsin ac kalmasin sariligi atlatin sutun de gelirse birakirsin mamayi demisti ben de cok kararsizim mama konusinda ama alacagim sanirim
Mama yanına almasan bile hastanede veriyorlar, tabi her hastane verir mi bilemedim. Benim kız emmeyince 2 kere mama yapıp getirdiler şırınga ile göğsümdeyken damla damla verdik.

Şu sarılığı bi atlasın sorucam ona ben zaten bugün tam 1 saat memede uyutup damla damla meme verdim, keratanın keyfi gelecekte çekecek memeyi ohooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…