Hayirli olsun ne guzel cabucacik olmus bitmis. Bende uyku fln kalmadi gun icinde de gerginlik korku heyecan var. Annemler geldi esime, onlara kiziyorum arada sacma sapan. Dengesizlestim iyce. Dusunmekten de uyku girmiyor gozume.
Stres yapmaaa her sey guzel olacak bak kac kisi dogrdu grupta kimse kalmadi..kimse buyuk acilardan bahsetmedi

Vakit geçirmeden ihtiyacı karşılamak lazım yoksa iki büklüm oluyor insan.ben bolca yürüdüm koridorda.o bant bende de öyle sıkı sıkıydı ondan degildir heralde.normal agri sızıdır bugün yarın hafifler inşallah.

Birazdan hastaneye gidiyoruz, dogurup gelicem insallah. Acaip hisler icindeyim. Bi yanim nedense huzunlu. Size de oyle oldu mu?
Hayırlısıyla gidip gelin inşallah Ben daha Doğuma gitmediğim halde hem mutlu hem hüzünlüyüm şu günlerde, karışık duygular çok normal. Hadi bebişi alın gelin bakalım

Sancılar ve kasılmalar arttıkça açılma olucak hemen olmaz o kadar açılma bazen su gelmeden nisan gelmeden doğum oluyo ama sancılanıyosun ondan anlarsin canim

Maşallah gözün aydın canim bol bol sütün gelir inşallah

Birazdan hastaneye gidiyoruz, dogurup gelicem insallah. Acaip hisler icindeyim. Bi yanim nedense huzunlu. Size de oyle oldu mu?
Büyük gün geldi çattı
Allah yardımcın olsun bizede dua et tatlım
Güzel haberi bekliyorum

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün güzel kızın Göğüs için gümüş kapak aldım şimdiden kullanmaya başladım işe yarayacak mı bakalım. Onun dışında krem ve kalkan almadım

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canım ❣

Günaydın canım
Gününü bilmekte ayrı bi heyecan
Haftaiçi bizimki de belli olacak kısmetse

Aynen duygularim karisik Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Kuzularimizi saglikli olsun biz kendimizi cabuk toparlayip onlarla ilgilenelim mutlu huzurlu olalim insallahhhhh

Günaydın

Size bi bilgi vereceğim
Malum şu günlerde aşırı terleme sorunu yaşıyoruz (şahsen ben öyleyim )

Duştan sonra
1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı su
Karıştırıp yüz temizleme pedi yada bi pamukla koltuk altınıza uygulayın

Dün bunu yaptım
Deodorant filan kullanmadım üzerine
koltuk altım ne terledi ne de bi koku oldu
Lohusayken daha çok işime yarayacak bişeyi sizle de paylaşayım dedim

Hayırlı olsun rabbim size bagislasin. Benimde çarşamba akşam oldu doğum. Spinal anestezi karnımın üstündeki şu geçirmez bant banada çok sıkı geliyor canımı acıtıyor, idrarın aynı senin anlattığın şekilde sıkısık olunca çok zorlaniyorum sanki coķ sıkıstigimida anlamiyo gibiyim. Omzum çok ağrıdı benim ara ara baş ağrısı oldu günde 4 fincan kahve içiyorum. Bugün daha iyi kalktım sukur ama dik yürüyemiyorum hala. Ilk sezaryanda çok iyiydim, bazı karın ici operasyonlardan dolayı çok fazla yapisikligim olmus doktor çok uğraştı. Rabbim herkese hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah

Bizimki de hep hapşırıyor doktor normal dedi damla ve aspiratör verdi ama bu hali çok içimi acıtıyor derin nefes alamıyor ya

Bende ilk çıktığı andan beri hapşırınca dedim eyvah enfeksiyon falan mi aldı ama normalmiş ilk kızımda böyle hapşırık olmusmuydu hatırlamıyorum ama burnu çok tikaniyordu serum fizyolojik temizliyorduk sürekli.sali kontrolümüz var doktora sorup alcağım bende

Ayy bi benimki mi hiç durmuyor anlamadım korkuyorum artık bu hareketlerden acaba bişe mi oldu niye durmuyor diye karninim içinde acımayan yer kalmadı ne kaburga ne kasık
Benimki de çok hareketli aşağıda olmasına rağmen senden 3 gün gerideyim belki de son hafta azalıyordur hareketler ya da bizim çocuklar biraz kuduruk olacak öyle diyorlar ya anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…