Bak ben arastırmadım bana sen baya baya yazdın ne oldugunu ama yinede korkmadım :)
Koskoca cocuk cıkacak icimizden iki tane basmayla mı canımız acıyacak

3 gün daha çok yeniymiş. Benim şu an 10 gün oldu. Hamdolsun günden güne daha iyi oldum. İlk günlerde dik bile yürüyemiyordum. Kalkmak yatmak çok zorluyordu. Hapşırmak, öksürmek, gülmek tam bir işkence. Ama şu an rahatım elhamdülillah. Bol bol ayaklarını uzat dinlen. Ayakların şişmesin. Arada evin içinde gezin.

Kızlar günaydın
Ben 38.haftayım ama doktor ne alttan açılma var diye muayene etti nede nst ye soktu. Doğum 16 eylül görünüyor 14 eylül de gel bi kontrol edelim dedi.pek anlamadım.normalmi bu durum,
Oldu olacak doğur gel deseymiş

Kızlar lohusalık ne kadar enteresan bişeymiş. Ota çöpe ağlayasım var zihnimde tamamen mantıksız düşünceler... bebeğimi bile severken göz yaşlarımı tutamıyorum
Ben de bu düşünceler hamileyken de çok oldu, lohusalığı düşünemiyorum o zaman
Birazdan hastaneye gidiyoruz, dogurup gelicem insallah. Acaip hisler icindeyim. Bi yanim nedense huzunlu. Size de oyle oldu mu?
Ayy hadi sağ salim kucağına al. Müsait olduğun zaman bizi de haberdar et.
Ben de kapağı 2 saat her gün takıyorum. İnşallah doğumdan sonra da işe yarar.
Kızlar günaydın
Ben 38.haftayım ama doktor ne alttan açılma var diye muayene etti nede nst ye soktu. Doğum 16 eylül görünüyor 14 eylül de gel bi kontrol edelim dedi.pek anlamadım.normalmi bu durum,
Benim doktor da bişe demedi ama geçen hafta haftaya bi altyan bakim dedi tamam dedim. Haftaya 39. Haftam oluyor

İnşallah canım. Silver nurse aldım ben. Meme başımı tam kapatmıyor ama ucu önemli sanırım Ucu parlak parlak oluyor çıkarınca, sanki krem sürülmüş gibi. Sutyenle takınca biraz iz yaptı halka şeklinde.

Benim de öyle, bir de makat geliş zaten, ona da bağlı dedi doktorum. Ama suyum da azaldığı için hep tedirginim.
Benimkinin suyu normal ama gene hareket az, tedirgin olma bence doktor günde 10 kez hareket hisset yeterli dedi

Kızlar size özeniyorum doğuma gireceklere Allah kolaylık versin inşallah sıkıntısızzz rahatt güzel bir doğum olsun doğum hikayelerini bekliyoruz benim de annem geliyor yanıma ama daha belirti falan yok, 42ye kalırsam kadın diyecek boşuna mı geldim 39 haftada

Kızlar günaydın

Senin doktorun da rahatmış benim doktorum da rahat öyle 35 de gittim 38 de cagirdi haftaya perşembe gidince de 40 da gel der bende de henüz hiç bir muayene yapmadı ultrasonda normal bakıyor ayrintiliya bile yollamadı ben burada bakıyorum bu cihazdan iyisi yok dedi göndermedi hiç bir yere.

Sancılar ve kasılmalar arttıkça açılma olucak hemen olmaz o kadar açılma bazen su gelmeden nisan gelmeden doğum oluyo ama sancılanıyosun ondan anlarsin canim
İnşallah bu sancıları boşa çekmeyiz canım açılma olsun kolay olsun da sancı çekilir ben sancı çekip de boşa çıkmasından çok korkuyorum sende durumlar nasıl iyi misin

Günaydın kızlar
Valla dün yürüyüş sonrası kasılmalardan kıvrandım durdum gece de bel ağrısı devam etti gelecek midir nedir dedim sabah kalktım tık yok.
Bi yandan gelsin istiyorum bi yandan biraz daha Dursun istiyorum karmançorman duygular

Ama genel olarak hepimizde hareket azalması var anlaşılan. Demek ki doğal bir durum. Dün çok hareketsizdi akşama kadar bugün sabahtan başladı neyse ki. Neye göre değişiyor acaba

Doğumu tetikleyecek bişeyler yapmaya çalışıyor musunuz? Çömelme, bitki çayı, ilişki vs?

Ben senelerdir Hindistan cevizi yağı ve karbonat karıştırır kullanırım asla koku olmaz. Hatta eşim bile kullanıyor çok memnunuz valla mis gibi

Günde 10 hareket nasıl oluyor? Mesela hareket etmeye başlıyor 3-5 hareket oluyor. Sonra duruyor diyelim 1 saat sonra yine hareket ediyor. Her durmadan sonrakini sayıyoruz o zaman.

İnşallah bu sancıları boşa çekmeyiz canım açılma olsun kolay olsun da sancı çekilir ben sancı çekip de boşa çıkmasından çok korkuyorum sende durumlar nasıl iyi misin
Bende aynı senin gibi sancılanıyorum kasılmalar oluyo saat yürüyorum 1 saatte bir 2 saatte bir oluyo düzensiz yani inşallah boşa çıkmaz sen onu düşünme dogurucam die düşün bebeğine odaklan Allah'ın izniyle olucak inşallah psikolojik olarak cokuntudeyim ağlayıp duruyorum sende de öyle mi neden düzenli sancı olmuyo die herşeyi yapıyorum gün içinde hic yatmıyorum nerdeyse bu gidişle doğuma enerjim kalmicak die de korkuyorum karmaşık duygular içindeyim

Bak ben arastırmadım bana sen baya baya yazdın ne oldugunu ama yinede korkmadım :)
Koskoca cocuk cıkacak icimizden iki tane basmayla mı canımız acıyacak

Evet ya o tarafını hiç düşünmemiştim Bilmek istemiyorum ama başkasının bilmesine neden oluyorum gibi oldu kusura bakmayın Ben de artık çok korkmuyorum 2dk lık bir şey zaten o da yaparlarsa tabi. Bir çok arkadaşımın karnına bastırmamışlar bile hakkımızda hayırlısı olsun

Bende gorustum kizlar anestezi doktoruyla ne dusunuyosunuz diye sordu baya sasirdim.. spinal+epidural yapiyorum demisti diger anestezi doktorumuz dedim evet dedi sigortada fark cikiyorda ondan soruyorum dedi..belki bilmiyorum sen en iyisi hamgisi bi anlat bakalim..neyse pazartesi 12de kizima kavusucam Allahin izniyle

Aynı durum bendede var kasılmalar olunca karnım çok agriyo hareket olarak azaldı arada bir poposunu falan cikartiyo bende açılma ilerlesin die günde 1 saate yakın yürüyorum yarim saat merdiven inip çıkıyorum evin işleriyle uğraşıyorum hergun duşa girip duşta çömelme hareketi yapıyorum evi supururkende çömelerek süpürüyorum plates topunda hareketler yapıyorum bütün gün düzenli bunları yapıyorum ama gelen giden yok yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…