- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.026
- 348
Bak ben arastırmadım bana sen baya baya yazdın ne oldugunu ama yinede korkmadım :)Kan pıhtılaşması olursa pis kan gitsin diye yapıyorlarmış. Ama bazılarında epidural uyuşukluğu ile yapıldığından hissedilmiyormuş. Pis kan gidene kadar yapıyorlar sanırım. Bazılarına hiç yapmıyorlar ki sanırım gerek olmuyor, bazılarına gün içinde bir kaç kez yapıyorlar bazılarına ise bir defa yapılıyor oda henüz epidural uyuşukluğu geçmeden. Yani biraz araştırdım keşke bilgim olmasaydıUmarım şanslı kişilerden olurum
3 gün daha çok yeniymiş. Benim şu an 10 gün oldu. Hamdolsun günden güne daha iyi oldum. İlk günlerde dik bile yürüyemiyordum. Kalkmak yatmak çok zorluyordu. Hapşırmak, öksürmek, gülmek tam bir işkence. Ama şu an rahatım elhamdülillah. Bol bol ayaklarını uzat dinlen. Ayakların şişmesin. Arada evin içinde gezin.Ya benim de 3 gün oldu ama hala çok acıyor oturup kalkarken eğilirken vs. Üstüne su geçirmez bi bant yapıştırdı doktor o çok sıkı gergin acaba o mu canımı yakıyor bilemedim. Bir de idrara çok sıkışırsam sonra yaparken çok fena oluyor
GünaydınBirazdan hastaneye gidiyoruz, dogurup gelicem insallah. Acaip hisler icindeyim. Bi yanim nedense huzunlu. Size de oyle oldu mu?
Devlet hastanesinde mi kontrol ediliyorsunuzKızlar günaydın
Ben 38.haftayım ama doktor ne alttan açılma var diye muayene etti nede nst ye soktu. Doğum 16 eylül görünüyor 14 eylül de gel bi kontrol edelim dedi.pek anlamadım.normalmi bu durum,
Oldu olacak doğur gel deseymişKızlar günaydın
Ben 38.haftayım ama doktor ne alttan açılma var diye muayene etti nede nst ye soktu. Doğum 16 eylül görünüyor 14 eylül de gel bi kontrol edelim dedi.pek anlamadım.normalmi bu durum,
Ben de bu düşünceler hamileyken de çok oldu, lohusalığı düşünemiyorum o zamanKızlar lohusalık ne kadar enteresan bişeymiş. Ota çöpe ağlayasım varzihnimde tamamen mantıksız düşünceler... bebeğimi bile severken göz yaşlarımı tutamıyorum
Ayy hadi sağ salim kucağına al. Müsait olduğun zaman bizi de haberdar et.Birazdan hastaneye gidiyoruz, dogurup gelicem insallah. Acaip hisler icindeyim. Bi yanim nedense huzunlu. Size de oyle oldu mu?
Ben de kapağı 2 saat her gün takıyorum. İnşallah doğumdan sonra da işe yarar.Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün güzel kızınGöğüs için gümüş kapak aldım şimdiden kullanmaya başladım işe yarayacak mı bakalım. Onun dışında krem ve kalkan almadım
Benim doktor da bişe demedi ama geçen hafta haftaya bi altyan bakim dedi tamam dedim. Haftaya 39. Haftam oluyorKızlar günaydın
İnşallah canım. Silver nurse aldım ben. Meme başımı tam kapatmıyor ama ucu önemli sanırımBen de bu düşünceler hamileyken de çok oldu, lohusalığı düşünemiyorum o zaman
Ayy hadi sağ salim kucağına al. Müsait olduğun zaman bizi de haberdar et.
Ben de kapağı 2 saat her gün takıyorum. İnşallah doğumdan sonra da işe yarar.
Benim doktor da bişe demedi ama geçen hafta haftaya bi altyan bakim dedi tamam dedim. Haftaya 39. Haftam oluyor
Benimkinin suyu normal ama gene hareket az, tedirgin olma benceBenim de öyle, bir de makat geliş zaten, ona da bağlı dedi doktorum. Ama suyum da azaldığı için hep tedirginim.
Kızlar günaydın
İnşallah bu sancıları boşa çekmeyiz canım açılma olsun kolay olsun da sancı çekilirSancılar ve kasılmalar arttıkça açılma olucak hemen olmaz o kadar açılma bazen su gelmeden nisan gelmeden doğum oluyo ama sancılanıyosun ondan anlarsin canim
Günaydın ☺
Size bi bilgi vereceğim
Malum şu günlerde aşırı terleme sorunu yaşıyoruz (şahsen ben öyleyim)
Duştan sonra
1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı su
Karıştırıp yüz temizleme pedi yada bi pamukla koltuk altınıza uygulayın
Dün bunu yaptım
Deodorant filan kullanmadım üzerine
koltuk altım ne terledi ne de bi koku oldu
Lohusayken daha çok işime yarayacak bişeyi sizle de paylaşayım dedim ☺
Günde 10 hareket nasıl oluyor? Mesela hareket etmeye başlıyor 3-5 hareket oluyor. Sonra duruyor diyelim 1 saat sonra yine hareket ediyor. Her durmadan sonrakini sayıyoruz o zaman.Benimkinin suyu normal ama gene hareket az, tedirgin olma bencedoktor günde 10 kez hareket hisset yeterli dedi
Kızlar size özeniyorum doğuma gireceklere Allah kolaylık versin inşallah sıkıntısızzz rahatt güzel bir doğum olsundoğum hikayelerini bekliyoruz benim de annem geliyor yanıma ama daha belirti falan yok, 42ye kalırsam kadın diyecek boşuna mı geldim 39 haftada
Bende aynı senin gibi sancılanıyorum kasılmalar oluyo saat yürüyorum 1 saatte bir 2 saatte bir oluyo düzensiz yani inşallah boşa çıkmaz sen onu düşünme dogurucam die düşün bebeğine odaklan Allah'ın izniyle olucak inşallah psikolojik olarak cokuntudeyim ağlayıp duruyorum sende de öyle mi neden düzenli sancı olmuyo die herşeyi yapıyorum gün içinde hic yatmıyorum nerdeyse bu gidişle doğuma enerjim kalmicak die de korkuyorum karmaşık duygular içindeyimİnşallah bu sancıları boşa çekmeyiz canım açılma olsun kolay olsun da sancı çekilirben sancı çekip de boşa çıkmasından çok korkuyorum sende durumlar nasıl iyi misin
Bak ben arastırmadım bana sen baya baya yazdın ne oldugunu ama yinede korkmadım :)
Koskoca cocuk cıkacak icimizden iki tane basmayla mı canımız acıyacak
Aynı durum bendede var kasılmalar olunca karnım çok agriyo hareket olarak azaldı arada bir poposunu falan cikartiyo bende açılma ilerlesin die günde 1 saate yakın yürüyorum yarim saat merdiven inip çıkıyorum evin işleriyle uğraşıyorum hergun duşa girip duşta çömelme hareketi yapıyorum evi supururkende çömelerek süpürüyorum plates topunda hareketler yapıyorum bütün gün düzenli bunları yapıyorum ama gelen giden yok yoruldum vallaGünaydın kızlar ☺
Valla dün yürüyüş sonrası kasılmalardan kıvrandım durdum gece de bel ağrısı devam etti gelecek midir nedir dedim sabah kalktım tık yok.
Bi yandan gelsin istiyorum bi yandan biraz daha Dursun istiyorum karmançorman duygular
Ama genel olarak hepimizde hareket azalması var anlaşılan. Demek ki doğal bir durum. Dün çok hareketsizdi akşama kadar bugün sabahtan başladı neyse ki. Neye göre değişiyor acaba
Doğumu tetikleyecek bişeyler yapmaya çalışıyor musunuz? Çömelme, bitki çayı, ilişki vs?
Ben senelerdir Hindistan cevizi yağı ve karbonat karıştırır kullanırımasla koku olmaz. Hatta eşim bile kullanıyor çok memnunuz valla mis gibi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?