Kızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz. Bel fitigim var buyuk. Normal doğumda sıkıntı olur mu sizce. İki ebeye sordum sorun olmaz dediler. 2 doktora sordum ilgili bölüme görün dediler. Aklım karıştı

Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Inşallah en kısa zamanda toparlayacak annesi sen güçlü ol iyi ol ki geldiğinde onu sımsıkı sarıp güzelcene bakabilesin.

Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Oncelikle gozun aydin saglikla buyusun..cokta gecmis olsun kisa zamand toparlar insallah.sen nasilsin ? Moralini yuksek tut zor ama..dogum aninda su yutma olayi oluyo sanirim bi arkdsminda oldu 1gece kuvezde kalip cikti

Ben de öyleyim dün yürüyüş yapalım dedim annem koluma girmese kasıklarım izin vermiyo yürümeme bi de belim felaket ağrıyo psikolojik olarak ben de hiç iyi değilim sürekli değişiyo duygularım doğum anını düşünüyorum düşündükçe korkuyorum hurma yedim çok sancı yaptı şimdi hurma yemeye de korkuyorum bilmiyorum bu durum ne kadar sürecek bi yandan heyecanlıyım bi yandan ya olmazsa diye korku ayrıca bişeye daha üzülüyorum karnımda alıştım elimi koyduğumda orası boş olacak diye düşünüp duruyorum heralde ilk olduğu için böyle kucağımıza alınca herşey geçecek inşallah yanımızdayken daha çok sevecez şu zamanda en önemli şey moral ama kendimi yalnız gibi hissediyorum herşey çok karmaşık günüm dolmadı ama çevreden de baskı var sürekli mesaj arama daha doğurmadın mı ne kadar tutacan içerde falan

Rabbim yardımcın olsun hiç üzülme kavuştun ya önemli olan o gerisi de olur inşallah Allah'ım bebişine de sana da sağlık versin huzurla büyüt

Bence normal o duygu karmaşası sen etrafın dediğine bakma banada aynısını yapıyolar sanki bizim elimizde bebislerimiz doğduktan sora mis gibi kokularını duyduktan sora bunların hepsi geçecek bende nedense yalnız gibi hissediyorum kendimi çok tuhaf hurmayı bende yiyorum canim 10 tane falan sancılar olması normal sen yemeye devam et bence

Hurmayi tek sayilarda yemek iyiymis canim aklinda olsun 10 degil de 9 ya da 11 ye mesela

Kızlar bende de hem vajen varis cıkmış hem de hemoroid pörtlemiş.Hemoroid kansızlıktan oldu biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum

Kızlar bende de hem vajen varis cıkmış hem de hemoroid pörtlemiş.Hemoroid kansızlıktan oldu biliyorum ama nasıl geçecek onu bilmiyorum
Hemoroid in kansızlıktan cıktıgını ilk defa duyuyorum seninki farklı tür sanırım :S
Daflon hap ve kortos krem kullanıyorum hemoroid icin cok rahatlatıyor beni ama seninki baska bişey belliki genel cerrahiye görünmelisin

Hic bi bilgim yok malesef görünsen ya doktora

Rabbim tez sifa versin insallah en kısa sürede kendine gelir memeyide alır yinede sagıyorsun süt değil mi

Kansizliktan mi oluyor hemoroit. Ben de oldum sanirim bakmadim ama elime cikinti geliyor ve zonklama var hemoroit mi oluyor bu

Sezaryen bebeklerinde sık karşılaşılan bir durum hiç sıkma canını bir an önce çıkar. Emme refleksinin olmamasına imkan yok haftası itibariyle şakın öyle düşünüp canını sıkma. Nefeste zorlandığı İçin almamıştır memeyi. 1 gün bile kalmaz muhtemelen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…