Kansizliktan mi oluyor hemoroit. Ben de oldum sanirim bakmadim ama elime cikinti geliyor ve zonklama var hemoroit mi oluyor bu
Kabızlık diyecekti sanırım diye düşünüyorum kansızlık olsa kendimi bildim bileli iğne hap surup tedavisi gördüm kansızlıktan hic hemoroid olarak dönmedi bana

Merhaba bende de boyun fıtığı var ben de epidural ya da normal Doğumda sıkıntı olur mu diye merak ettim. Bugün genel cerrahi bölümüne göründüm. Önceki raporlarıma bakarak söyledi bir şeyler. Tavsiyem genel cerrahi bölümüne görünmeniz O size bu konuda bilgi verecektir. Buradaki yorumlardan çok uzman görüşü önemli

Hahah kabızlık yazdım telefon kansızlığa çevirmiş.Hayin telefon

Kansizliktan mi oluyor hemoroit. Ben de oldum sanirim bakmadim ama elime cikinti geliyor ve zonklama var hemoroit mi oluyor bu
Kabızlık yazmak istemiştim ama telefon kansızlık yaomisbenim de elime böyle meme gibi bir çıkınti geliyordu.Bugun temizlik yaparken aynayla gordum

Ben lohusa pedi aldim acaba hasta bezi de mi almaliyim cunku kilom da var depend kucuk olur diye dusunuyorum o yuzden depend almadim. Hasta bezi mi alsam?
Valla ben o gğn Bi eczaneye girdim depend varmı dedim yok dediler hasta bezi aldım çıktım sıcaklarda hiç dolaşacak halim yoktu o da işimi görür baya büyük zatem

Canim emzirdikten sonra kalan sutunu sagmani tavsiye ederim. Ben manuel gogus pompasi aldim. E bebekten. 60 tlye. Baby plus. Memende sut olmasa bile emdikten sonra mutlaka sag. 10 cc bile ciksa bir sonraki öğününde mama yerine veirsin.
Mama vermeye cok karsi degilim zorunlukuk halinde mecbur verecegiz ac mi birakalim bebeleri. Ben her emzirmeden sonra sagiyorum. Cikan sutu de anne sutu saklama posetlerine saat yazip buzdolabina kaldiriyorum. Disarda 3 saat, buzdolabinda 3 gun, dondurucuda 3 ay ozelligi bozulmadan anne sutu duruyormus. Sagdiktan sonra ustune saat de yaziyorum. Sabah saatlerinde sagdigimi 1 sonraki gun?sabah, aksan sagdigimi aksam veriyorum. Hastaneden oyle soylediler. Sabah salgilanan anne sutu bebege enerji veriyormus. Aksam salgilanan ise sakinlestiriyormus.

Depend aldım, orkid gece extra aldım, lohusa pedi almadım kanatsız olduğu için güven vermedi Benim de kilom var ama olur diye düşünüyorum depend.
Ben 85 kilo gittim doguma ve cok esnek oldugundan giydim ama sadece 1 tane giydim. Gobek kismini hava aldirmayip terletti diye normal buyuk beden kilot giydim sondam olmasina ragmen.
Lohusa kilotlari sezeryanda c9k iyi oldu tavsiye ederim. Gobegi komple topladi ve rahat hissettirdi.

Benim ilk doğumda yapmışlardı birden ebe geldi ben napıyo sun falan eline yapıştım yapma diye ağrı ak diye korktum bak Kendşnş Bi rahat bırak dedi sıkma dedi acıyomu bak dedi harbiden kendimi rahat bırakınca hiç acı olmadı canım acıyacak korkusuyla kasıyoruz bence ondan oluyor

Evet hepsi geçecek inşallah güzel günlerimiz çok yakın haklısın sancı illaki olacak artık ilk gün korkmuştum daha yiyemedim ama yemem lazım her şey daha iyi olacak Rabbim yardımcımız olsun belki de ilk diye hiç bişey anlamayacağız doğumdan böyle böyle motive ediyorum kendimi

Canim ilk dogumumdan sonra bastirmislardi gobek deligimden. Hemsire elimi tutma 1 defa bastiratim bitsin demisti. 1 dakika surmuyor zaten. Evet cok acimisti ama yapmalari gerekiyor. Herkese yapilmiyor. Rahim toparlaniyormus dogumdan sonra. Ama bazi durumlarda da toparlanamayabiliyormus. Benimki toparlanmamis yani tam kuculmemis diye bastirilmisti 1 defa ve dayanilmaz degildi.
2. Sezeryanimda bastirma olmadi. Karnima kesilen yere kum torbasi koyuldu. O da acitmiyor. Zaten agrikesici 8gne yapiliyor. Torba torba serum takiliyor.
Hic kendini korkutma. Rahat ol.

Gecmis olsun canim. Yapisiklik benim de olmus onceki sezeryandan dolayi. O nedenle sondam 24 saat sonra cikarildi.
Su anda da aktif kanamam yok. Hap iciyorum ve 1 saat sonra kanamam basliyor sonra geciyor.

Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Canim gecmis olsun sen icini ferah tut. Duzelir o. Siviyi bosaltirlar. Bebegin de emer. Benimkini kuvoze koyduklarinda ben de cok uzulup canimi sıkmıştım. Cocuk doktoru uzulme sutun kesilmesin iyi bebegin demisti. Kuvoze gittiginde ememiyordu uyukluyordu surekli ve kan sekeri dusmustu. Sonra iyi bir sekilde ciktik cok sukur. Seninki de iyi olur. Sen dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…