Bitkiyi mi aldin sallama cay mi aldin ben bulamadim bitkisini sallama vardi almadim onu daBen 1 haftadır günde 1 fincan içiyorum evet. Doğum eğitiminde önermişlerdi.
Doktor bana da önerdi ama çok pahalı ya, göğüs kalkanı aynı işi görmüyor mu yoksa gümüş kapakların ayrı bir özelliği mi var acabaİnşallah canım. Silver nurse aldım ben. Meme başımı tam kapatmıyor ama ucu önemli sanırımUcu parlak parlak oluyor çıkarınca, sanki krem sürülmüş gibi. Sutyenle takınca biraz iz yaptı halka şeklinde.
Yani bebekler uykusunda bile hareket ediyor ya hani, gün içerisinde 10sefer küçük hareketler de olur dedi. Bazen başlıyor durmuyor uyanık olduğu zaman onu da sayıyorum, bazen sadcee 1-2 tane ufak hareket yapıp bırakıyor onu da sayıyorumGünde 10 hareket nasıl oluyor? Mesela hareket etmeye başlıyor 3-5 hareket oluyor. Sonra duruyor diyelim 1 saat sonra yine hareket ediyor. Her durmadan sonrakini sayıyoruz o zaman.
Arkadaşım dua ediyorum sana ve bebeğine tecrübeli değilim ama her şey yoluna girer inşallah acil şifalarMesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Doktora sorun bence de direkt her fıtık farklı. Ama fıtık ameliyatı olup ardından normal doğuran tanıdığım varKızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz. Bel fitigim var buyuk. Normal doğumda sıkıntı olur mu sizce. İki ebeye sordum sorun olmaz dediler. 2 doktora sordum ilgili bölüme görün dediler. Aklım karıştı
Hahahaha çok güldüm yaCıplak mı temizlik yapıyorsun
Acı vermeye basladıysa sıkıntı yalnız
Öyle düşünme canımMesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Gecmis olsun canim. Yapisiklik benim de olmus onceki sezeryandan dolayi. O nedenle sondam 24 saat sonra cikarildi.
Su anda da aktif kanamam yok. Hap iciyorum ve 1 saat sonra kanamam basliyor sonra geciyor.
Senin ne zamandi canim ? Ben cok gerildim yaa..kendimden cok kizim icin..insallah cigerleri fln gelismistir..bir yandanda agrilarim devam ediyo baski yapiyo az daha beklesem gelmeye kalkacak..Sezaryen olan arkadaslar onereceginiz seyler var mi bunu yapin sunu yapmayin vs gibi? Ilk dogum olunca hicbir sey bilmiyorum.
Kafa anca bu kadar calısıyorAyyysen bugün formundasin.Bikini bölgesi temizliği diyeyim.
Büyük beden külot aldım ben de orkid gece extra ile kullanırım diye. Lohusa pedi kullanmıştın galiba sen, ondan almama gerek var mı yoksa orkid gece extra yeterli mi? Lohusa pedinin yanlarda kanadı yok, yine de yeterli oluyor mu?Ben 85 kilo gittim doguma ve cok esnek oldugundan giydim ama sadece 1 tane giydim. Gobek kismini hava aldirmayip terletti diye normal buyuk beden kilot giydim sondam olmasina ragmen.
Lohusa kilotlari sezeryanda c9k iyi oldu tavsiye ederim. Gobegi komple topladi ve rahat hissettirdi.
Baska turlu temizlik o
Temizlikten anladıgımDoktor bana da önerdi ama çok pahalı ya, göğüs kalkanı aynı işi görmüyor mu yoksa gümüş kapakların ayrı bir özelliği mi var acaba
Yani bebekler uykusunda bile hareket ediyor ya hani, gün içerisinde 10sefer küçük hareketler de olur dedi. Bazen başlıyor durmuyor uyanık olduğu zaman onu da sayıyorum, bazen sadcee 1-2 tane ufak hareket yapıp bırakıyor onu da sayıyorum
Arkadaşım dua ediyorum sana ve bebeğine tecrübeli değilim ama her şey yoluna girer inşallah acil şifalar
Doktora sorun bence de direkt her fıtık farklı. Ama fıtık ameliyatı olup ardından normal doğuran tanıdığım var
Hahahaha çok güldüm yao bölgeyi temizlemekten bahsediyordu bence ev temizliği değil
Lütfen canım rahat ol artık. Bebeğin benimkinden daha iyi kilo durumu, benim de çarşamba alınabilir su azalmam var biliyorsun yani hatırlıyorsan. Pazartesiyi bekliyorum ben o gün netleşecek, belki Çarşamba olabilir, 37+6 oluyor o gün.Senin ne zamandi canim ? Ben cok gerildim yaa..kendimden cok kizim icin..insallah cigerleri fln gelismistir..bir yandanda agrilarim devam ediyo baski yapiyo az daha beklesem gelmeye kalkacak..bir buruk oldum bugun hastaneye gidince..sevinemedim..
Yan etksiini görmedin yani nerden aldın peki aktarlarda var midir
Göğüs kalkanı çamaşıra giysiye sürtünüp daha çok tahriş olmasını engelliyor, yanında krem kullanıyorlar. Gümüş kapakta kreme gerek yok, 1 hafta kala günde bir kaç saat takıyorsun göğüs ucunu nemlendirip bakım yapıyor, gümüşün iyileştirici özelliği varmış ilk olarak italyanlar yapmış, ben Türk malı aldım 195 tl, diğer İtalyan markası 300 tl civarı, ondan memnun kalmayanı duymadım ama 100 tl fazla vermek istemedim ben de, umarım faydasını görürüm.Doktor bana da önerdi ama çok pahalı ya, göğüs kalkanı aynı işi görmüyor mu yoksa gümüş kapakların ayrı bir özelliği mi var acaba
Yani bebekler uykusunda bile hareket ediyor ya hani, gün içerisinde 10sefer küçük hareketler de olur dedi. Bazen başlıyor durmuyor uyanık olduğu zaman onu da sayıyorum, bazen sadcee 1-2 tane ufak hareket yapıp bırakıyor onu da sayıyorum
Arkadaşım dua ediyorum sana ve bebeğine tecrübeli değilim ama her şey yoluna girer inşallah acil şifalar
Doktora sorun bence de direkt her fıtık farklı. Ama fıtık ameliyatı olup ardından normal doğuran tanıdığım var
Hahahaha çok güldüm yao bölgeyi temizlemekten bahsediyordu bence ev temizliği değil
Bitkiyi mi aldin sallama cay mi aldin ben bulamadim bitkisini sallama vardi almadim onu da
Canım peki sütü dolaptan çıkarınca nasıl ışıtıyorsun, su içine koyarak mı? Bir de ne ile veriyorsun, kaşık mı biberon mu?Canim emzirdikten sonra kalan sutunu sagmani tavsiye ederim. Ben manuel gogus pompasi aldim. E bebekten. 60 tlye. Baby plus. Memende sut olmasa bile emdikten sonra mutlaka sag. 10 cc bile ciksa bir sonraki öğününde mama yerine veirsin.
Mama vermeye cok karsi degilim zorunlukuk halinde mecbur verecegiz ac mi birakalim bebeleri. Ben her emzirmeden sonra sagiyorum. Cikan sutu de anne sutu saklama posetlerine saat yazip buzdolabina kaldiriyorum. Disarda 3 saat, buzdolabinda 3 gun, dondurucuda 3 ay ozelligi bozulmadan anne sutu duruyormus. Sagdiktan sonra ustune saat de yaziyorum. Sabah saatlerinde sagdigimi 1 sonraki gun?sabah, aksan sagdigimi aksam veriyorum. Hastaneden oyle soylediler. Sabah salgilanan anne sutu bebege enerji veriyormus. Aksam salgilanan ise sakinlestiriyormus.
Hangisini ne için içiyoruz?Eğitimde internetten alın demişlerdi internetten aldım ben de. Aktarlar ahududuyla böğürtlen aynı diyip onu veriyorlarmış ama aynı değilmiş o yüzden mutlaka ahudud yaprağı diye internetten alın demişlerdi.
Pek bir sey kalmiyor 38e ama annelik boyle bir sey herhaldeLütfen canım rahat ol artık. Bebeğin benimkinden daha iyi kilo durumu, benim de çarşamba alınabilir su azalmam var biliyorsun yani hatırlıyorsan. Pazartesiyi bekliyorum ben o gün netleşecek, belki Çarşamba olabilir, 37+6 oluyor o gün.
Ayniii ...saat kacta 12de benimde
Şuan gidişatınızda bir sorun da yok çok şükür. Suyun az dediği günden beri ben kendim istiyorum öne çekilmesini. Belki ikimiz de pimpirirklilik yapıyoruz ama dediğin gibi annelik iştePek bir sey kalmiyor 38e ama annelik boyle bir sey herhaldekendimi dusunemiyorum bile..cidden onlarin sacinin teline zarar gelmesin..Allah hepimizin yardimcisi olsun..boyle yapa yapa basima bir seyler getirmekte dunya markasiyim :)
Cidden delilik haliymisŞuan gidişatınızda bir sorun da yok çok şükür. Suyun az dediği günden beri ben kendim istiyorum öne çekilmesini. Belki ikimiz de pimpirirklilik yapıyoruz ama dediğin gibi annelik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?