Doktor bana da önerdi ama çok pahalı ya, göğüs kalkanı aynı işi görmüyor mu yoksa gümüş kapakların ayrı bir özelliği mi var acaba
Günde 10 hareket nasıl oluyor? Mesela hareket etmeye başlıyor 3-5 hareket oluyor. Sonra duruyor diyelim 1 saat sonra yine hareket ediyor. Her durmadan sonrakini sayıyoruz o zaman.
Yani bebekler uykusunda bile hareket ediyor ya hani, gün içerisinde 10sefer küçük hareketler de olur dedi. Bazen başlıyor durmuyor uyanık olduğu zaman onu da sayıyorum, bazen sadcee 1-2 tane ufak hareket yapıp bırakıyor onu da sayıyorum
Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Arkadaşım dua ediyorum sana ve bebeğine tecrübeli değilim ama her şey yoluna girer inşallah acil şifalar
Doktora sorun bence de direkt her fıtık farklı. Ama fıtık ameliyatı olup ardından normal doğuran tanıdığım var
Cıplak mı temizlik yapıyorsun
Acı vermeye basladıysa sıkıntı yalnız
Hahahaha çok güldüm ya o bölgeyi temizlemekten bahsediyordu bence ev temizliği değil

Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Öyle düşünme canım
Bi yanına gelsin Allah’ın izniyle emer inşallah
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Gecmis olsun canim. Yapisiklik benim de olmus onceki sezeryandan dolayi. O nedenle sondam 24 saat sonra cikarildi.
Su anda da aktif kanamam yok. Hap iciyorum ve 1 saat sonra kanamam basliyor sonra geciyor.

Benim laparoskobimde var o kadar yapışıklık olmuski mesanem bile yapışmış içerisi çok kötü deyip durdu doktor çok uğraştırdı. Ilk sezaryanda çok iyiydim ben bunda ekstra bas boyun omuz ağrısı çekiyorum. Senin spinal anestezi mi? Oldu mu hiç boyun agrisi?

Sezaryen olan arkadaslar onereceginiz seyler var mi bunu yapin sunu yapmayin vs gibi? Ilk dogum olunca hicbir sey bilmiyorum.
Senin ne zamandi canim ? Ben cok gerildim yaa..kendimden cok kizim icin..insallah cigerleri fln gelismistir..bir yandanda agrilarim devam ediyo baski yapiyo az daha beklesem gelmeye kalkacak.. bir buruk oldum bugun hastaneye gidince..sevinemedim..

Büyük beden külot aldım ben de orkid gece extra ile kullanırım diye. Lohusa pedi kullanmıştın galiba sen, ondan almama gerek var mı yoksa orkid gece extra yeterli mi? Lohusa pedinin yanlarda kanadı yok, yine de yeterli oluyor mu?
Lohusa külodu dediğin tek kullanımlıklar mı?

Baska turlu temizlik o
Temizlikten anladıgım

Senin ne zamandi canim ? Ben cok gerildim yaa..kendimden cok kizim icin..insallah cigerleri fln gelismistir..bir yandanda agrilarim devam ediyo baski yapiyo az daha beklesem gelmeye kalkacak.. bir buruk oldum bugun hastaneye gidince..sevinemedim..
Lütfen canım rahat ol artık. Bebeğin benimkinden daha iyi kilo durumu, benim de çarşamba alınabilir su azalmam var biliyorsun yani hatırlıyorsan. Pazartesiyi bekliyorum ben o gün netleşecek, belki Çarşamba olabilir, 37+6 oluyor o gün.

Yan etksiini görmedin yani nerden aldın peki aktarlarda var midir

Eğitimde internetten alın demişlerdi internetten aldım ben de. Aktarlar ahududuyla böğürtlen aynı diyip onu veriyorlarmış ama aynı değilmiş o yüzden mutlaka ahudud yaprağı diye internetten alın demişlerdi.

Göğüs kalkanı çamaşıra giysiye sürtünüp daha çok tahriş olmasını engelliyor, yanında krem kullanıyorlar. Gümüş kapakta kreme gerek yok, 1 hafta kala günde bir kaç saat takıyorsun göğüs ucunu nemlendirip bakım yapıyor, gümüşün iyileştirici özelliği varmış ilk olarak italyanlar yapmış, ben Türk malı aldım 195 tl, diğer İtalyan markası 300 tl civarı, ondan memnun kalmayanı duymadım ama 100 tl fazla vermek istemedim ben de, umarım faydasını görürüm.

Canım peki sütü dolaptan çıkarınca nasıl ışıtıyorsun, su içine koyarak mı? Bir de ne ile veriyorsun, kaşık mı biberon mu?

Hangisini ne için içiyoruz?

Pek bir sey kalmiyor 38e ama annelik boyle bir sey herhalde kendimi dusunemiyorum bile..cidden onlarin sacinin teline zarar gelmesin..Allah hepimizin yardimcisi olsun..boyle yapa yapa basima bir seyler getirmekte dunya markasiyim :)

Pek bir sey kalmiyor 38e ama annelik boyle bir sey herhalde kendimi dusunemiyorum bile..cidden onlarin sacinin teline zarar gelmesin..Allah hepimizin yardimcisi olsun..boyle yapa yapa basima bir seyler getirmekte dunya markasiyim :)
Şuan gidişatınızda bir sorun da yok çok şükür. Suyun az dediği günden beri ben kendim istiyorum öne çekilmesini. Belki ikimiz de pimpirirklilik yapıyoruz ama dediğin gibi annelik işte
38 haftan da bitmiş. Doktorlar genelde 38 bitince alıyor sezeryana.

Şuan gidişatınızda bir sorun da yok çok şükür. Suyun az dediği günden beri ben kendim istiyorum öne çekilmesini. Belki ikimiz de pimpirirklilik yapıyoruz ama dediğin gibi annelik işte
Cidden delilik haliymis gumus kapaklari takmadim ben takmaya basladin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…