limelemon görmedin sanırım

O bas agrisi ilk dogumda da oldu ama bunda as8ri fazla ve hissettirmeden birden agriyor. Bol bol nescafe ictim. omuzlarim tutulmus g8bi agridi. Basimi bolyozla eziyorlar gibiydi ama kahveden sonra hafifledi hep. Su an iyiyim cok sukur. Benim iki dogumum da spinal oldu.

Lohisa pedini tavsiye etmem cok kalin ve rahatsiz. Koteks gece pedi yetti bana. Lohusa kulodu da yuksek bel normal kulot. Dikis yerlerine beli gelmiyor. Gobek deligine kadar cekiyorsun. Camasircilara sor. Ben belinay marka aldim 2lisi 23 tl ye. Ama farkli markalarin da var. Hastanede kaldigim 2. Gun ameliyat yerinden sargiyi cikrattirdi doktor acik kalsin daha cabuk iyilesir dedi. Lohusa kulodu o zaman cok isime yaradi. Hala giyiyorum eve. 4 tane aldim kirlendikce yikay8p kullaniyorum.

Canım peki sütü dolaptan çıkarınca nasıl ışıtıyorsun, su içine koyarak mı? Bir de ne ile veriyorsun, kaşık mı biberon mu?
Sutu kaynar olmayan sicak suyun icinde bekletip isitiyorum. Bilegime damlattigimda vucut isimda oluyor. Ben biberon ile veriyorum. Cunku yogunbakimdayken de mama ve sutu hep biberon ile verdiler. Avent biberonum. Beni emdikten sonra hala emmek isterse sutu isitip veriyorum.

Lohusa pedi iyi ki almadım o zaman. Çamaşırı da bana gecelik aldığım yerdeki kadın satmıştı 3 tane aldım yüksek bel.
Ben Türk kahvesi içiriyorlar diye duymuştum, nescafe de olabiliyor o zaman? Yanımda kettle ya da kahve makinası götüreyim.

Gotur bence de. Biz 1 bardak sicak suya 2 tl verdik 2 gun boyunca. Sonradsn termos ile sicak su goturduk.

Biz kahve makinesi götürmüştük. Eşim bir yandan bana bir yandan hemşirelere kahve yapıyordu.

Ilk doğumda omuz ağrısı olmuştu, bunda omuz agrisi ve 3. Gün başlayan bir ense ağrısı yani omurganın en üst bolum ama çok değişik bir ağrı başımı yastığa koyunca geçiyor kalkınca basliyor. Aradada bas agrim var Bol neskafe içiyorum insallah geçer. Bide ben çok titredim doğum sonrası belki ondan tutuldum bilemiyorum.

Aynen öyle canim inşallah bi avazda doğururuz kendini düşüne düşüne strese sokma bence akışına bırak

Teşekkür ederim içim rahatladı

Anladım canım bogurtlende kullanan varmış ama ne biliyim hangi siteden aldın canim

Sezaryen sonrası göbeğin toparlanması için korse giydiniz mi ya da korse sıkıntı oluyorsa ne yapmak lazım hiç bir fikrim yok da

Sezaryen sonrası göbeğin toparlanması için korse giydiniz mi ya da korse sıkıntı oluyorsa ne yapmak lazım hiç bir fikrim yok da
Sirt ustu yatmayi tavsiye ederim. Ben korse kullanmadim. Daha yeniylen de kullanmayi dusunmuyorum. Belki 2 yada 3 aylik olunca korse denerim. Su anda mümkün gorunmuyor.

Bizim de durum aynı. Inşallah geçer bi an önce rahat nefes alamayinca üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…