Ilk doğumda omuz ağrısı olmuştu, bunda omuz agrisi ve 3. Gün başlayan bir ense ağrısı yani omurganın en üst bolum ama çok değişik bir ağrı başımı yastığa koyunca geçiyor kalkınca basliyor. Aradada bas agrim var Bol neskafe içiyorum insallah geçer. Bide ben çok titredim doğum sonrası belki ondan tutuldum bilemiyorum.
Baş ağrısı spinalin yan etkisi.Benim iki dogumumda da olmamıştı ama mesela ablam yaşadı şiddetli baş ağrısını.Titreme de dr arkadaşımız huriye048
aydınlatır bizi ama narkozun etkisinden oluyor diye biliyorum.Ben de asiri titremiş usudugumu düşünmüş üzerimi örtün diye yalvarmistim
sanırım girmedi işin kötüsü aşağıya ineceğini hissedecekken ne yazıkki ben sanki tepeme çıkmış gibi hissediyorum aşağıya inince karın rahatlar diyorlar bende o rahatlık yok daha
Göğüs kalkanı çamaşıra giysiye sürtünüp daha çok tahriş olmasını engelliyor, yanında krem kullanıyorlar. Gümüş kapakta kreme gerek yok, 1 hafta kala günde bir kaç saat takıyorsun göğüs ucunu nemlendirip bakım yapıyor, gümüşün iyileştirici özelliği varmış ilk olarak italyanlar yapmış, ben Türk malı aldım 195 tl, diğer İtalyan markası 300 tl civarı, ondan memnun kalmayanı duymadım ama 100 tl fazla vermek istemedim ben de, umarım faydasını görürüm.
Kızlar en son kontrolde doktorum bebegin suyu sınırda demişti persembe gunu 2 gündürde mide bulantim oluyor ki ben hiç mide bulantısı cekmemistim sizce nedendir yaşayan oldu mu hic.
Kızlar en son kontrolde doktorum bebegin suyu sınırda demişti persembe gunu 2 gündürde mide bulantim oluyor ki ben hiç mide bulantısı cekmemistim sizce nedendir yaşayan oldu mu hic.
Benim suyum sınırın da altında, 4 günde bir nst'ye giriyorum, korka korka bekliyorum doğumu. Mide bulantısı Doğum belirtisi diyorlar ama ben pek yaşamadım bu son aylarda.
Valla ben korktum giyememiştim Dr 1 hafta so ra yiyebilirsin demişti aslında ama dikişler den ötürü giymedim şimdide korkarım ben o yüzden kuşak gibi bişey le sarmayı düşünüyorum
Selam kızlar,bende 2018 Eylül annesiyim.öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
4 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim.planlı bi gebelik değildi.ve ben son adet tarihimi hatırlamıyorum.ultrasonda kese 5+0görünüyor.nasıl olacak şimdi son adet tarihini bilmeden geri mi gidiyo ilerde mi nasıl anlıycam ya
Selam kızlar,bende 2018 Eylül annesiyim.öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
4 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim.planlı bi gebelik değildi.ve ben son adet tarihimi hatırlamıyorum.ultrasonda kese 5+0görünüyor.nasıl olacak şimdi son adet tarihini bilmeden geri mi gidiyo ilerde mi nasıl anlıycam ya
Baş ağrısı spinalin yan etkisi.Benim iki dogumumda da olmamıştı ama mesela ablam yaşadı şiddetli baş ağrısını.Titreme de dr arkadaşımız huriye048
aydınlatır bizi ama narkozun etkisinden oluyor diye biliyorum.Ben de asiri titremiş usudugumu düşünmüş üzerimi örtün diye yalvarmistim
Sezaryan yerim iyileşiyor bu ağrılar çıkıyor meydana. Ablanızın çok sürdü mu baş ağrısı? Benim 3. Gun boyun agrisi basladi hepsi anestezinin etkisiymis, acaba nezaman gecer bu anestezinin etkisi surekli kahve iciyorum ilk dogumda olmadi boyle sadece omuz agrim vardi
Sezaryan yerim iyileşiyor bu ağrılar çıkıyor meydana. Ablanızın çok sürdü mu baş ağrısı? Benim 3. Gun boyun agrisi basladi hepsi anestezinin etkisiymis, acaba nezaman gecer bu anestezinin etkisi surekli kahve iciyorum ilk dogumda olmadi boyle sadece omuz agrim vardi
Canjm benim 1 haftalikken gecti cok sukur. Bugun 12. gunum 2 defa basagrim oldu nescafe ictim. Nor.alde hic nescafe icmem ama bu dogum sonrasinda baya ictim.
Canjm benim 1 haftalikken gecti cok sukur. Bugun 12. gunum 2 defa basagrim oldu nescafe ictim. Nor.alde hic nescafe icmem ama bu dogum sonrasinda baya ictim.
-EarthLing-
canım benim gözün aydın olsun
Sezeryan doğumlarda öyle şeyler olabiliyormuş inşallah bi an önce kavuşursunuz
Sen kendini üzme stres yapmayasın atlattın bak çok şükür
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Hcg değerinden kaç haftalık olduğu anlaşılıyor ilk haftalarda diye biliyorum, ama zaten ultrasonun verdiği tarihe göre hareket ediyor çoğu doktor, çünkü adet tarihi bilseniz bile geç veya erken döllenme olabilir. Bazı kadınlar adet gördükleri günler sırasında bile hamile kalabiliyormuş. O yüzden ultrasonun gösterdiği tarihi baz alın dert etmeyin :)