- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Hele ben hemen kavuşmak istiyorumGün geçtikçe sabırsızlanıyorum artık
Anladım canım bogurtlende kullanan varmış ama ne biliyim hangi siteden aldın canim
Kanala kafası girmemişse benim gibi beklersin
Ablamın 4-5gun sürdü.Insallah senin hemencecik geçer.Kahve tüket o iyi geliyormuş.Sezaryan yerim iyileşiyor bu ağrılar çıkıyor meydana. Ablanızın çok sürdü mu baş ağrısı? Benim 3. Gun boyun agrisi basladi hepsi anestezinin etkisiymis, acaba nezaman gecer bu anestezinin etkisi surekli kahve iciyorum ilk dogumda olmadi boyle sadece omuz agrim vardi
Yaa dogum yapanlar nerdeler bizleri unutmayin merakla her an haber var mi diye giriyorummKuzulari bir an bile birakmak zor tabiii Biz de mi boyle olacagiz insallah hayirlisiyla
İyi akşamlar kızlar ☺ canım bebek doğduktan sonra pek fırsatın olmuyorbez, emzirme vs bunlarla uğraşılıyor. Birde benim önde 3 çocuk daha var okullar açılacak onun hazırlığı ev işi yemek çocuklar birde bebek hareketli geçiyor günler. Allah acılarını göstermesin, sizlerede kolay doğumlar olsun inşallah ☺
Kızlar pazartesi doğum yapıyorum. Saat 7’de orada olacağım ilk operasyon benimkisi. Ama kapı süsü, hediyelik vs siparişlerim hala gelmedi. Bugün PTT kargoyla bir dünya kavga ettim. Açamayız depoyu dedi adam. İnstagramdan almıştım o kadar ısrarıma rağmen kadın ısrarla PTT Kargo ile gönderdi.
Sabahtan beri organizasyon firmalarını arıyorum ama ya uygun değiller ya da kuru temizlemesi yetişmez diyorlar. Öylece ortada kaldım. Ağlamamak içim zor tutuyorum kendimi.
20 gün oldu sipariş vereli hala gelmedi kargo. Hastane eve 2 saat uzaklıkta eşim paZartesi sen Doğumdan çıkınca gelip alırım diyor ama kime sorduysam PTT Kargo eşine de teslim etmez diyor. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Yarın oturup başka organizasyon firması bulmaya çalışacağım en azından kapı süsü bulurum belki.Cok sinir bozucu bir durum cok haklisin ama ne yapalim stres olmamaya calis bir hayir vardir elbet ne diyelim
20 gün oldu sipariş vereli hala gelmedi kargo. Hastane eve 2 saat uzaklıkta eşim paZartesi sen Doğumdan çıkınca gelip alırım diyor ama kime sorduysam PTT Kargo eşine de teslim etmez diyor. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Yarın oturup başka organizasyon firması bulmaya çalışacağım en azından kapı süsü bulurum belki.
Gelecekler az kaldıHele ben hemen kavuşmak istiyorum
Ucunu kapatması önemli olan gümüşten yapıldığı için malzemeden azcık çalıyorlar pahalı olmasın diyeİnşallah canım. Silver nurse aldım ben. Meme başımı tam kapatmıyor ama ucu önemli sanırımUcu parlak parlak oluyor çıkarınca, sanki krem sürülmüş gibi. Sutyenle takınca biraz iz yaptı halka şeklinde.
Oyy gözünaydın ve geçmiş olsun. Ama çok stres yapma genelde oluyor bu durum sonra hemencecik çıkıyorlar. Sen de kavuşacaksın bebişinle inşallah. Allah sağlık sıhhat versin.Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Kanala girince hareket azalır derler ama bilmiyorum. Tarihler aynı bakalım kim önce davranacak. Çatı muayenesi oldun mu? Beni bu pazartesi yapacak bakalım ne diyecek?Kremin de küçücük kutusu 60 lira zaten, eğer kreme gerek kalmıyorsa daha karlı bile olabilir aslında
Aynı durumdayız bir deKutsalsekerpare var 8 Eylül tarihi olan, bizimkiler gelmeyecek herhalde hareket azaldı ama bende biraz
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinSelam kızlar,bende 2018 Eylül annesiyim.öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
4 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim.planlı bi gebelik değildi.ve ben son adet tarihimi hatırlamıyorum.ultrasonda kese 5+0görünüyor.nasıl olacak şimdi son adet tarihini bilmeden geri mi gidiyo ilerde mi nasıl anlıycam ya
Evet üzücü bir durum ama nasip takma kafana. Evine gelince verirsin artık hediyelerini. Çok daha önemli bir konu var düşüneceğin, senin başına gelenin benimde başıma gelme riski var ama bende dedim ki, napayım gecikirse geciksin, dünyanın sonu değil. Sen de bebişini sağlıkla kucağına al gözün bir şey görmez zatenKızlar pazartesi doğum yapıyorum. Saat 7’de orada olacağım ilk operasyon benimkisi. Ama kapı süsü, hediyelik vs siparişlerim hala gelmedi. Bugün PTT kargoyla bir dünya kavga ettim. Açamayız depoyu dedi adam. İnstagramdan almıştım o kadar ısrarıma rağmen kadın ısrarla PTT Kargo ile gönderdi.
Sabahtan beri organizasyon firmalarını arıyorum ama ya uygun değiller ya da kuru temizlemesi yetişmez diyorlar. Öylece ortada kaldım. Ağlamamak içim zor tutuyorum kendimi.
Ben de aynı markayı aldım. Doğumdan bir hafta önce takılmalı yazınca henüz takmaya başlamamıştım. Günde kaç saat takıyorsun?İnşallah canım. Silver nurse aldım ben. Meme başımı tam kapatmıyor ama ucu önemli sanırımUcu parlak parlak oluyor çıkarınca, sanki krem sürülmüş gibi. Sutyenle takınca biraz iz yaptı halka şeklinde.
Canim ben8m de suslerim yoktu. Hic kendini uzme. Bebegin de sen de saglikli ol yeter. Devlet hastanesi olmasina ragmen kapi susleri varmis ama kapiya takmayi unutmuslar benimkinde. Yani nasip olmayacak olunca olmuyormus onu ogrendim. Kendim yetistiremedim. Hastanenin kapi susunu de takmayi unutmuslar. Nasip. Zaten agridan heyecandan herseyi unuttum. Kuvoz olaylari da olunca bebegin sagligina odaklandik. Hastane fotografimiz yok mesela. Ilk dogumda da kaynana 2. Dogumda da kaynana faktorunden kendimizi goremedik. 2 dofumumda da fotografim yok.Kızlar pazartesi doğum yapıyorum. Saat 7’de orada olacağım ilk operasyon benimkisi. Ama kapı süsü, hediyelik vs siparişlerim hala gelmedi. Bugün PTT kargoyla bir dünya kavga ettim. Açamayız depoyu dedi adam. İnstagramdan almıştım o kadar ısrarıma rağmen kadın ısrarla PTT Kargo ile gönderdi.
Nescafe icemezsen kola icebilirsin. Normalde kola da icmiyorum ben ama iceriginde cafein oldugu icin kola da ise yariyor.Baş ağrısından daha çok boyun bölgesi çok kötü yatınca geciyo kalkınca başlıyo insallah biran once geçer. Inan nescafeden migdem bulandi
Canim Allah yardimcin olsun gonlune gore versin. Insallah dogumun da kolay gecer. Ikisine de bir sure küs. Boyle bir durumda kavga sirasimiymis.Bugunum keske hic yasanmasaydi.. annem geldi memleketten gelir gelmez temizlik toparlamaya koyuldu. Ben de cok gicigim bu konuda cok mudahaleciyim. Her seye laf soyledim onu oraya koyma bunh buraya koyma oyle yapma boyle temizle fln dedim surekli. Ben cok titiz degilim ama is yapılacaksa bastan savma is sevmiyorum. Annem de biraz daha rahat. Mesela cam siliyor ben arkasindan pervazini tekrar siliyorum fln..Sabahtan beri gergindik yani. Hatta bi ara ben sizi rahatsiz ettim ben geri donucem dedi. Neyse bi sekilde hallettik ama tum gun deli gibi gergindik. Esim de isteydi. Hem isleri yetismiyor diye hem cocuk gelecek diye hem ben onu da cok gerdigim icin o da gergin çok. Neyse.. esim isten döndü. Hepimiz is yapmaktan yemek yememisiz aciz baya. Ne oldugunj anlamadm bi anda esimle annem gerildiler sonra esim bse dedi annem yanlis anladi annem bse dedi esim yanlis anlafi derken bagrismaya başladılar. Sonra annem topladi esyalarini gitti..
Bugun dogmadiysa bu cocuk daha da dogmaz kendiliginden.
Ne yapicam hic bilmiyorum. Ikisi de yorgunluk ve gerginlikten yanlis anladi resmen her seyi. Ikisj de hakli ikisi de haksiz. Hayatta en korktugum şeydi esimle annemin karsi karsiya gelmesi,oldu. Ne hatam oldu neyin cezasini cekiyorum bilmiyorum.
Pazartesi dogum var. Nasil olcak hic bilmiyorum. Bi tarafta sevdigim adam bi tarafta canim dedigim annem var. Ama ikisi de beni dusunmedi bugun.
Aglamaktan gozlerim sisti basim agriyor. Nolur bana dua edin. Ikisine de Allah merhamet versin, ikisi de birbirini anlasin. Annem ve esim kus kalsin istemiyorum..
Anneni biraz sen germişsin ama o yüzden de eşinle patlama yaşamışlar. Pencerenin de pervazı kirli kalsaydı. Yine de annenin gitmesi iyi olmamış bir şekilde iki taraf da alttan almalıydı o noktaya gelene kadar.Bugunum keske hic yasanmasaydi.. annem geldi memleketten gelir gelmez temizlik toparlamaya koyuldu. Ben de cok gicigim bu konuda cok mudahaleciyim. Her seye laf soyledim onu oraya koyma bunh buraya koyma oyle yapma boyle temizle fln dedim surekli. Ben cok titiz degilim ama is yapılacaksa bastan savma is sevmiyorum. Annem de biraz daha rahat. Mesela cam siliyor ben arkasindan pervazini tekrar siliyorum fln..Sabahtan beri gergindik yani. Hatta bi ara ben sizi rahatsiz ettim ben geri donucem dedi. Neyse bi sekilde hallettik ama tum gun deli gibi gergindik. Esim de isteydi. Hem isleri yetismiyor diye hem cocuk gelecek diye hem ben onu da cok gerdigim icin o da gergin çok. Neyse.. esim isten döndü. Hepimiz is yapmaktan yemek yememisiz aciz baya. Ne oldugunj anlamadm bi anda esimle annem gerildiler sonra esim bse dedi annem yanlis anladi annem bse dedi esim yanlis anlafi derken bagrismaya başladılar. Sonra annem topladi esyalarini gitti..
Bugun dogmadiysa bu cocuk daha da dogmaz kendiliginden.
Ne yapicam hic bilmiyorum. Ikisi de yorgunluk ve gerginlikten yanlis anladi resmen her seyi. Ikisj de hakli ikisi de haksiz. Hayatta en korktugum şeydi esimle annemin karsi karsiya gelmesi,oldu. Ne hatam oldu neyin cezasini cekiyorum bilmiyorum.
Pazartesi dogum var. Nasil olcak hic bilmiyorum. Bi tarafta sevdigim adam bi tarafta canim dedigim annem var. Ama ikisi de beni dusunmedi bugun.
Aglamaktan gozlerim sisti basim agriyor. Nolur bana dua edin. Ikisine de Allah merhamet versin, ikisi de birbirini anlasin. Annem ve esim kus kalsin istemiyorum..
3 saat takıyorum benim bir haftam kaldı çünkü sezeryanBen de aynı markayı aldım. Doğumdan bir hafta önce takılmalı yazınca henüz takmaya başlamamıştım. Günde kaç saat takıyorsun?
Hiç çatı falan demedi, sadece açıklık kontrolü yapıyor benimkiKanala girince hareket azalır derler ama bilmiyorum. Tarihler aynı bakalım kim önce davranacak. Çatı muayenesi oldun mu? Beni bu pazartesi yapacak bakalım ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?