Branş olarak beyin cerrahına danışmak gerekir bu durumu

İnşallah çabucak kavuşursunuz sağlıkla

Ahhh kuzuuuummm nerde bende cc lik sütler. Zorlama ile damla damla çıkıyor ama şimdi bi sürü yeni taktik deniyoruz inşallah faydası olur. Mama verdiğimiz halde kızıma az gelmiş hem 300 gram kaybetmiş hem de sarılık başlamış şimdi bi de silikon göğüs ucuna mama damlatarak emzirmeyi deniyorum en azından bu şekilde mememi emiyor şuan inşallah süt üretimini de tetikler bu şekilde. Lansinoh elektrikli pompa aldım 2 saatte bir sağıyorum bazen hiç süt çıkmıyor bazen 4-5 damla. Onu da hazine bulmuş gibi hemen kaşığa toplayıp kıza veriyorum. Bestlak damla verdi doktor, süt yapar denilen ne varsa yiyorum. Uyumaya malesef pek fırsat olmuyor günde maksimum 4-5 saat. Annem ben eşim resmen bebeğin başında sırayla nöbetteyiz. Bi kaç kere uykusunda kusar gibi oldu nerdeyse boğulacak gibi oldu çok korktuk o yüzden artık sürekli birimiz uyurken kontrol ediyor kızı.

Üşüme titremenin tam nedenini ben de bilmiyorum malesef. Ilaclardan yada o anki metabolizma hızından olabilir belki

Ben de mecbur sürekli otur kalk yürü modundayım. Hiç ameliyatlı gibi sürekli yatma durumum olmadı. Ama oturup kalkarken filan o kadar canım yanıyorki bazen sanki orası yeniden kesiliyor gibi ayakta dik durduğum zaman kasıp çok canımı yakıyor, iki büklüm yürüyorum. Hastanede bugün benle aynı gün sezeryan olan bir bayan vardı çocuğu kucağında heryere koşturuyordu, sadece yatarken zorlanıyormuş. Benim niye bu kadar zor oldu anlamadım bi geçse artık dikişlerin acısı da kızıma tam konsantre olabilsem.

Çok üzüldüm, inşallah herşey yoluna girer, yaşanması gerekiyormuş demek, inşallah telafisi olur

Ikisi de vakit gecip sakinlesince anlarlar belki birbirlerini. Şu an en önemli olan şey sen ve bebegin. Umarım herşey yoluna girer

Çok geçmiş olsun ya. Sezeryan olan başka bir arkadaşım da normal bunlar dedi, 40 günde anca tamamen toparlıyor ama hergün az daha iyi olacak dedi. Şimdi bi umut bantıj çıkmasını bekliyorum belki o zaman dikişler rahatlar

Canım anlıyorum seni ama Allah başka dert vermesin Eğer alamazsanız evinde güzel, şık bi masa kurarsın, kapı süsünü de takarsın dış kapıya Sağ Salim hayırlısıyla bebeğini kucağına al da, zaten Allah’ın izniyle sadece 1 gece kalacaksın hastanede

Ayyy hiç geçmeyecek gibi inşallah bir an evvel geçer. Ayaklarım, bacaklarım doğumun ertesi gününden beri acaip şiş. Ne sürekli oturur, yatar haldeyim ne de sürekli ayaktayım. Tuzsuz yiyip, bol su içiyorum ama şişlik gitmiyor

Bebeginizle daha nice sağlıklı neşeli günleriniz olsun ins

Spinal + epidural süper inşallah sana da hiç bir yan etkisi olmaz kolay geçer. Epidural takılana kadar sık dişini, 2-3 dk da bitecek diye düşün, kızını düşün... Sonrası çoook kolay. 10-15 dk da bebeği çıkarıyorlar bile ondan sonra zaten mutluluktan gerisi daha da kolay geçiyor

Bebişi yan yatirin canim aklında olsun

Mesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Geçmiş olsun canım. Ciğerlerindeki sıvıdan rahat nefes alamıyorsa belki ondan emememiştir. Veya göğüs ucunu beğenmemiş olabilir (yeni nesil bebeler çok seçici )... Sütün de hemen gelmeyebilir. Hiç birini kafana takma hepsi düzene girecek. Yeterki yavrun hemen toparlayıp taburcu olsun sağlıkla evinize gidin. Bak biz 2.günden beri mama veriyoruz mecbur, süt yok ne yapayım aç mı kalsın çocuk.

Bandaj cikinca dikiş yerlerinin ağrısı kısmen azalıyor

Kolay değil canım operasyon geçirdik.Kimisi daha kolay atlatıyor tıpkı doğum hikayeleri gibi doğum sonrası himayeleri de farklı farklı.Ben de ilk gün ne oksurebildim ne gülebildim sonra hafifledi hepsi.Allahın izniyle bu günler de geçiyor neleri atlatmadik:)sağ salim kavuştuk çok şükür

Canım bence eşini ikna et ve anneni arayıp özür dilesin, sonuçta küçük olan o ve olay sizin evinizde yaşanmış, sen de anneni ara duygularını ve pişmanlığını ifade et, seni Yanımda görmek istiyorum sen benim için çok değerlisin de, zaman her şeyin ilacıdır. Sen de kendini suçlama lütfen, hormonlar da değişiyor, isteklerimiz de oluyor bazen düzgün şekilde ifade etmeyi beceremiyoruz, Allah kolaylık versin, mutlu hayırlı doğumlar

Teşekkür ederim canım sen nasılsın ne durumdasın Salı gününden beri sayfaları okuyamadım okuyamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…