Amin canım çok teşekkür ederim
Senin de yaşamama az kaldı merak etme , doktor gün vermedi değil mi Öykü topaç olmuştur içerde

Dogumdan sonra göbek 6 aylık oluyor diyorlar dogru mu peki :)

Evet ilk 1-1.5 gün 6 aylıktı ödemli göbek gibiydi , sonra vücuttan akıp gidenler (kanama , sıvı , su , bir lop kan pıhtısı çıktı şok oldum) şimdi bağırsak sistemi oturmaya başlıyor , sarkık 4-5 aylık inik göbek gibi söndü yani ama aşağıya doğru ilginç bir hal

Amin canım çok teşekkür ederim
Senin de yaşamama az kaldı merak etme , doktor gün vermedi değil mi Öykü topaç olmuştur içerde
Yarmagül ya ye ic yat gecede maşallah rahat duruyor birlikte uyuyup sabah birlikte uyanıyoruz resmen hic bi rahatsızlıgı yok yavrumun hani cıkayımda iki yüzümü göstereyim kavusayım anneme babama diyen yok
Babam bile diyor keyfi yerinde bu dünyanın kahrını cekmeye niye gelsin ki keyif kızı olucak diye :)
Yarın kontrol var en son herşey güzeldi bakalım suyu kilosu vs
Belki yarın konusuruz daha ne kadar bekleyecegimizi

İpek bebek ne durumda sakin bi cocuk mu annelik nasıl bişey icgüdüler basladı mı
Hastanede en lazım olan sey ne hazır bulmusuz aydınlat bizi :)

Sen bide az kilo aldın biz nasıl olcaz kim bilir :)

Canım cok tesekkur ederim uzun uzun aciklamissin Allah razi olsun Bebeklerinizle saglikli uzuunn omrunuz olsun insallah

Sızıntı seklinde de gelenler oluyormus ama düzenli gelmesi lazım sanırım
Baya fazla bişeymiş o su dediklerine göre foş diye akacak ayagını kaydıracak kadar
Bende sızıntı şeklinde geldi geceden çok sık çıkamaya başladım idrar değil farklı sıvı olduğunu anlıyorsun zaten , o gün Doğum başladığını anladım , erkenden eşimle kalkıp duş aldım son hazırlıklarımı yaptım , akıntı ve sık wc ye çıkmaktan günlük pedden gece pedine , evden çıkarken depende geçtim yolda artabilir diye, nişan da gelince doktora haber verip gittim mecbur , sonra doktor kontrol edince çoğu boşaldı suyun

Sen bide az kilo aldın biz nasıl olcaz kim bilir :)

Hepsi geçip normal hayatımıza döneceğiz inşallah fakat , bağımsızlığını ilan etmiş zıplayan göbek beni çok şaşırttı dikişlerden Zaten yavaş hareket ediyorum ona rağmen göbeğimi tutmadan yürüyemiyorum göbek fırlayacak diye çok garip

Fil Bo Riva
Böyle mi seninde

Bi bosluk oluyordur zaten aylarca kızlarımızla orda yasayınca

morcivertkedi ne yaptı acaba ya bak gece sesi cıkmamıs belki oda dogurmustur baya belirtisi vardı en son

Ilk gun neler yiyelim yanimizda goturelimmm süt icin ipek kiz naasilll sen toparlandn mi

Sanki yarin ben girmicem hala idraak edemedim ben de..dun gece sancilarim artti baya kasiklarimda vajina alt kismina oyle agrilar saplaniyor ki ciglik attiriyor
Ben de boyle diyorum amaaa hâlâ ruya gibi sanki baskasinin bebisi ☺ yasamadan tam idrak edemeyecegiz sanirim ☺

Kizlar ya hüsrana ugradim bu balonlar inmis 1 gecede ne yapmak lazim 2gun durmuyor mu hastanede de iner yarin sisirilse..adam sisirmisti helyumsuz var mi boyle ucan

Eklentiler

• 20190901_085040.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…