SurpriseLove
canım sezeryanla ilgili bişeyler sormuşsun , bende yazmayı düşünüyordum. Herkesin yaşadığı farklı olabilir , ben kendi tecrübeme göre bilmek gerekeni paylaşacağım
Sezeryan sonrası bol su , süt yapan yiyecekler , hastanede bol yürüyüş. Yattıkça dikişlerin ağrıyor , açılman için yürümen lazım eve geçince de sürekli yatar pozisyonda olmak iyileşmeyi geciktiriyor kendi işlerini en azından kendin yap. Ama aynı zamanda bol dinlenme gerekiyor. O sistemi iyi kurmak lazım hastene süreciyle birlikte.
Benim en zorlandığım , sağ omzundan giren ağrı klima çarptı beta emzirirken sürekli aşağıya bakmaktan diye düşündüm ablam vücuttaki gazdan dedi inanmadım , kalkıp yürüyecektim ki omzumdaki ağrı bütün üst vücuda sırt göğüs yayılıp 2 sn de beni delirtti , en yüksek suni sancıda böyle çığlıklar atmadım inanki gözyaşlarım akıyor bir taraftan felç olmuş gibi hissettim bağırmalarıma hemşireler koşup geldi hemen kas gevşetici iğne ve ağrı kesici uyguladılar. Gaz çıkarmanın önemini biliyordum fakat böyle bir durumun yaşanacağını düşünmüyordum . Gaz çıkarmak 1.öncelik olmalı , herkese hayırlı doğumlar diliyorum