Bi bosluk oluyordur zaten aylarca kızlarımızla orda yasayınca
morcivertkedi ne yaptı acaba ya bak gece sesi cıkmamıs belki oda dogurmustur baya belirtisi vardı en son
gece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Akıllı kız takılıyor içerdeYarmagül ya ye ic yat gecede maşallah rahat duruyor birlikte uyuyup sabah birlikte uyanıyoruz resmen hic bi rahatsızlıgı yok yavrumun hani cıkayımda iki yüzümü göstereyim kavusayım anneme babama diyen yok
Babam bile diyor keyfi yerinde bu dünyanın kahrını cekmeye niye gelsin ki keyif kızı olucak diye :)
Yarın kontrol var en son herşey güzeldi bakalım suyu kilosu vs
Belki yarın konusuruz daha ne kadar bekleyecegimizi
İpek bebek ne durumda sakin bi cocuk mu annelik nasıl bişey icgüdüler basladı mı
Hastanede en lazım olan sey ne hazır bulmusuz aydınlat bizi :)
gece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
S Serrarana18 ben bu yalnızlık hissinden ara sıra ağlıyorum. Birşeyi yapmak isteyip de yapamadığımda mesela. Eşimin evde olduğu günlerde sıkıntı yok ama diğer günler boğulacak gibi oluyorum.Seni çok iyi alıyorum sanki zamanı geldi geçti de dogurmuyoruz gibi.. karmakarisigim kendimi yapayalnız hissediyorum
Benim hastane emzikli diyeti diye güzel yemekler ara öğünler getirdi ,Ilk gun neler yiyelim yanimizda goturelimmm süt icinipek kiz naasilll sen toparlandn mi
Maşallah canım sizeAkıllı kız takılıyor içerdeah bir kavuşun hayat yeniden başlayacak
İpek ilk doğduğunda üstüme koymuşlar kokumu alsın diye sonra bizim odanın tam karşısında bebek bakım odasına gelmiş , tabi bizden herkes cama yapışıp izlemişler ölçüm fln yapılırken mezurayı yalamaya çalışıyormuş açlıktankontrol edilirken ben karşıdaki odama getirilmişim ben kendimde değildim üstümü değiştirmişler büyük buluşmaya hazırlık , kontrolü bitince hemen eşimin kucağına vermişler 2 dk lık, sonra kızım gelmiş odaya bir sesler bir kalabalık ben çok ağladım , çok Yorgun’um nasıl emziricem gibi şeyler söylemişim ,ayılırken eşim kızımız çok güzel pespembe sana çok benziyor dedi o sırada başımı seviyor fln bu romantik dakikaları resimlemişler öyle öyle ayılıp kucağıma aldım civcivimi saldırdı mememe
Kızım sakin çok şükür eldivenli ellerin duruş halleri aynı ben kibarcık öyle diyorlarbir boncuk bakışı var sesimi duyunca dikkat kesilişi nasıl anlatsam nasıl dua etsem kaç şaşırıyorum. Allah hepinizin bebeğini sağlıkla hastaneden evinize getirmeyi nasip etsin
Altı pislenince yaygarayı koparıyorgazı olunca da , sütüm artmaya başladı fakat yetmediği için hemşirenin önerdiği aptamil 1 ‘e gece desteği olarak başladık , bende pompaya başladım ilk sağışta 2 göğüsten 30 ml geldi yani , bir doz mama kadar , sık sık sağıp bir sonraki öğünü garantiye almam lazım
Sağma Makinesi kanalları kuvvetli çalıştırıyor ama kızımın çenesi o kadar kuvvetli değil , o yüzden destek şart yoksa memeler perişan oluyor
Bu Arada göğüs ucum çok büyük emdikçe şişti ama kavrayabiliyor çok şükür yara oldu hafiften hwr seferinde kremleyip kalkan taktım , acımaya devam etti emdikçe eyvah dedim
Fakat eve geçtiğimiz gece mesaisinde kızım çok emmek istedi sürekli emzirdim süt iyileştirir dedikleri gibi oldu meme ucum emmekten şiş fakat yara geçti gibi birde uzun emdikçe mermnin bir ucunu daha çok uzatıyor göğüs ucunu çıkarmak deniyormuş bunun için cihaz bile satılıyormuş , bol emme olunca meme kendini toparlıyor ilk günler
Kayınvalidemin dediği gibi bebeğin bana benim ona ihtiyacım var iyileşmek için yorgunluk demeden kaygılanmak , duygusallaşmak hormon değişimi sebebiyle garip hallere girebilsekte ilacımız bebek kokusu, bakışı henüz görmese de sesinizi duyup o yöne bakışı masum suratı herşeyi kolaylaştırıyor , kendinizi iyi besleyin güç ve enerji kaybı yaşayıp bu öZel anları kaçırmayın , bol bol yaşayın bu anları
Teşekkürler canımm benim Allah daha güzelini yaşamayı nasip etsinMaşallah canım sizeBenim en merak ettiğim en hevesle beklediğim anlardı bunlar. İnşallah benimkiler de böyle güzel geçer.
Mama ve saldığın sütü biberonla mı veriyorsun canım? Hemşire bana kaşıkla ver dedi de henüz biberon almadım.
Teşekkürler canımm benim Allah daha güzelini yaşamayı nasip etsinaklıma geldikçe yazıyorum araya sıkıştırayım eve geldiğimiz akşam ailelerde vardı yeni hayatıma evime bebeğimizle geldik nasıl olacak nasıl bitecek hamile çıktığım eve bebekle geldim, kelimelerimi toparlayamıyordum bu kısa süreli değişimden ve şaşkınlıktan kafam çok dolu sanki ama ne yapacağımı bilmiyor gibiydim , durgundumda o yorgunluğun üzerine gece İpek hn habire uyandı habire emzirme vs hayatımın gerçeğiyle yüzleştim keyif aldım şükrettim , lohusa depresyonu diye bir şey var çok yakın hamilelik ne kadar güzel geçerse geçsin hormonlar havada , ciddi anlamda değişen hayat kaygı yaratıyor biri bişey dese saldıracak gibi oluyorsun ben tüm bunları bebeğini evdeki ilk emzirme gecemde aştım , yani kıyısından döndüm , hiç birşeyi çok düşünüpte kendinizi yormayın tek gerçek var o da bebeğiniz ihtiyaçları onları karşılayabildikçe ve bunun için çabaladıkça annelik duygusu İnsana yeteri kadar güç veriyor zaten
Gece sadece bir kez geldi sonrasında tekrar olmadı. Sürekli bi sızıntı yok yani.
Hastanede süt sağmadım , ama hemşireler 2 kere mama verdiyesilus saldığın sütü veya mamayı neyle veriyorsun canım, biberon almalı mıyım? Hastanede gerekti mi biberon?
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤ Hcg değerinden kaç haftalık olduğu anlaşılıyor ilk haftalarda diye biliyorum, ama zaten ultrasonun verdiği tarihe göre hareket ediyor çoğu doktor, çünkü adet tarihi bilseniz bile geç veya erken döllenme olabilir. Bazı kadınlar adet gördükleri günler sırasında bile hamile kalabiliyormuş. O yüzden ultrasonun gösterdiği tarihi baz alın dert etmeyin :)
Ucunu kapatması önemli olan gümüşten yapıldığı için malzemeden azcık çalıyorlar pahalı olmasın diyeama yeterli merak etme.
Oyy gözünaydın ve geçmiş olsun. Ama çok stres yapma genelde oluyor bu durum sonra hemencecik çıkıyorlar. Sen de kavuşacaksın bebişinle inşallah. Allah sağlık sıhhat versin.
Kanala girince hareket azalır derler ama bilmiyorum. Tarihler aynı bakalım kim önce davranacak. Çatı muayenesi oldun mu? Beni bu pazartesi yapacak bakalım ne diyecek?
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
Evet üzücü bir durum ama nasip takma kafana. Evine gelince verirsin artık hediyelerini. Çok daha önemli bir konu var düşüneceğin, senin başına gelenin benimde başıma gelme riski var ama bende dedim ki, napayım gecikirse geciksin, dünyanın sonu değil. Sen de bebişini sağlıkla kucağına al gözün bir şey görmez zaten
Çok teşekkür ederim kızlar eksik olmayınHayırlı olsun :)
Doktor iyi kötü bi tarih hesaplar zaten bildigimiz tarihte pek tutmuyor bak bana 40ı bitiriyorum daha tık yok :)
Çok şükğt bekliyorum ben de, yarın kontrolüm var. Bakalım ne diyecek doktor. 39+0 olacağım.Teşekkür ederim canımsen nasılsın ne durumdasın Salı gününden beri sayfaları okuyamadım okuyamıyorumda
Eğer sezeryannolmak zorunda kalmazsam bana ne varsa verin diycemBize yazan dua eden herkese çok selamlar
Güzel dualarınıza bizden de güzel dualar gönderiyorum
Hepimize evlatlarımızla sağlık sıhhatle nice güzel günler diliyorum inşallah
Dayanılıyor canım, zor ama sonrası daha da şiddetleneceği sırada epidural alıyorsun uygunsan, çok da güzel oluyor
Akıntıyı anlamak zor da, suyun geldiğini kaçırmak mümkün değil diyorlar bizde anlarız yaniYa suyum gelse anlar mıyım ? Akıntıyla birlikle epey sıvı halde birşey de geldi ama bilmiyorum nedir. Miktarı az olduğu için bilemiyorum.
Ayy doğurmadın demi daha.Aynısını yasıyorum umarım benim günüme geldiginde inmiş olur
Ne güzel anlatmışsın, darısı başımıza inşallahAkıllı kız takılıyor içerdeah bir kavuşun hayat yeniden başlayacak
İpek ilk doğduğunda üstüme koymuşlar kokumu alsın diye sonra bizim odanın tam karşısında bebek bakım odasına gelmiş , tabi bizden herkes cama yapışıp izlemişler ölçüm fln yapılırken mezurayı yalamaya çalışıyormuş açlıktankontrol edilirken ben karşıdaki odama getirilmişim ben kendimde değildim üstümü değiştirmişler büyük buluşmaya hazırlık , kontrolü bitince hemen eşimin kucağına vermişler 2 dk lık, sonra kızım gelmiş odaya bir sesler bir kalabalık ben çok ağladım , çok Yorgun’um nasıl emziricem gibi şeyler söylemişim ,ayılırken eşim kızımız çok güzel pespembe sana çok benziyor dedi o sırada başımı seviyor fln bu romantik dakikaları resimlemişler öyle öyle ayılıp kucağıma aldım civcivimi saldırdı mememe
Kızım sakin çok şükür eldivenli ellerin duruş halleri aynı ben kibarcık öyle diyorlarbir boncuk bakışı var sesimi duyunca dikkat kesilişi nasıl anlatsam nasıl dua etsem kaç şaşırıyorum. Allah hepinizin bebeğini sağlıkla hastaneden evinize getirmeyi nasip etsin
Altı pislenince yaygarayı koparıyorgazı olunca da , sütüm artmaya başladı fakat yetmediği için hemşirenin önerdiği aptamil 1 ‘e gece desteği olarak başladık , bende pompaya başladım ilk sağışta 2 göğüsten 30 ml geldi yani , bir doz mama kadar , sık sık sağıp bir sonraki öğünü garantiye almam lazım
Sağma Makinesi kanalları kuvvetli çalıştırıyor ama kızımın çenesi o kadar kuvvetli değil , o yüzden destek şart yoksa memeler perişan oluyor
Bu Arada göğüs ucum çok büyük emdikçe şişti ama kavrayabiliyor çok şükür yara oldu hafiften hwr seferinde kremleyip kalkan taktım , acımaya devam etti emdikçe eyvah dedim
Fakat eve geçtiğimiz gece mesaisinde kızım çok emmek istedi sürekli emzirdim süt iyileştirir dedikleri gibi oldu meme ucum emmekten şiş fakat yara geçti gibi birde uzun emdikçe mermnin bir ucunu daha çok uzatıyor göğüs ucunu çıkarmak deniyormuş bunun için cihaz bile satılıyormuş , bol emme olunca meme kendini toparlıyor ilk günler
Kayınvalidemin dediği gibi bebeğin bana benim ona ihtiyacım var iyileşmek için yorgunluk demeden kaygılanmak , duygusallaşmak hormon değişimi sebebiyle garip hallere girebilsekte ilacımız bebek kokusu, bakışı henüz görmese de sesinizi duyup o yöne bakışı masum suratı herşeyi kolaylaştırıyor , kendinizi iyi besleyin güç ve enerji kaybı yaşayıp bu öZel anları kaçırmayın , bol bol yaşayın bu anları
Ya ne güzel. Yarın kavuşuyorsunuz güzel bebeğinizeHayırlısı ile SON 1❤
Sizin de doğum yarın Dimi? Inş kolay bir doğum olurSanki yarin ben girmicemhala idraak edemedim ben de..dun gece sancilarim artti baya kasiklarimda vajina alt kismina oyle agrilar saplaniyor ki ciglik attiriyor
Evet artık eylül annesi olacağımız kesinGünaydın bayanlar, sonunda ağustos ayını uğurladık şükürler olsun. Hiç bitmeyecek diye düşünmeye başlamıştım
Inş kolay ve güzel bir doğumunuz olurgece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Cok tesekkurler evet benimde yarin 12deSizin de doğum yarın Dimi? Inş kolay bir doğum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?