Dun hastaneye gittim emzirme odasinda 4 gunluk lohusa bi kiz vardi o da diyo lohusa kafasi ne zor aglamis topuk kani verirken bebegi bu halde hastaneye cagirmasinlar bizi eve gelip alsinlar diyordu saglik ocaklari yapabilir gercekten de eziyet oluyo insana lohusa kafasi cok zor ya uykusuzluk ayri sinir yapiyor insana ben de bu hafta evime gecicem artik 4 cocukla esim de yok okul basliyor cocuklarimin 2 sinin 3bucuk yasindaki kizimda cok duskun bana gece uyumayip sabah okula ginderip yemek yapmam lazim camasirlar var bunlari dusunmekten bende de korku var gece yanliz kalicam ondan da korkuyorum biraz ama bakalim kolay gelir insallahKızlar lohusalık ne kadar enteresan bişeymiş. Ota çöpe ağlayasım varzihnimde tamamen mantıksız düşünceler... bebeğimi bile severken göz yaşlarımı tutamıyorum
Ayyyyy hadi gozun aydingece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Benim de cok ugrasti yapisiklikla hatta delinmeden suphelendi uzun surdu ameliyatim o yuzden 24.gunum yorulunca dikis yerim hala aciyor benim de omzum cok agrimisti ya agridan duramadim resmen eve cikinca gecti sicak tutun dedi hemsire evde olursa havlu utuleyip koycaktim gerek kalmadi neyseki hayirli olsun bebeginHayırlı olsun rabbim size bagislasin. Benimde çarşamba akşam oldu doğum. Spinal anestezi karnımın üstündeki şu geçirmez bant banada çok sıkı geliyor canımı acıtıyor, idrarın aynı senin anlattığın şekilde sıkısık olunca çok zorlaniyorum sanki coķ sıkıstigimida anlamiyo gibiyim. Omzum çok ağrıdı benim ara ara baş ağrısı oldu günde 4 fincan kahve içiyorum. Bugün daha iyi kalktım sukur ama dik yürüyemiyorum hala. Ilk sezaryanda çok iyiydim, bazı karın ici operasyonlardan dolayı çok fazla yapisikligim olmus doktor çok uğraştı. Rabbim herkese hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah
Allah yardımcınız olsun ev isleri de artık olduğu kadar diyin kafaniza takmayın benceDun hastaneye gittim emzirme odasinda 4 gunluk lohusa bi kiz vardi o da diyo lohusa kafasi ne zor aglamis topuk kani verirken bebegi bu halde hastaneye cagirmasinlar bizi eve gelip alsinlar diyordu saglik ocaklari yapabilir gercekten de eziyet oluyo insana lohusa kafasi cok zor ya uykusuzluk ayri sinir yapiyor insana ben de bu hafta evime gecicem artik 4 cocukla esim de yok okul basliyor cocuklarimin 2 sinin 3bucuk yasindaki kizimda cok duskun bana gece uyumayip sabah okula ginderip yemek yapmam lazim camasirlar var bunlari dusunmekten bende de korku var gece yanliz kalicam ondan da korkuyorum biraz ama bakalim kolay gelir insallah
Hayirli olsun kuzucugun merak etme hemen toparlar insallah da emer emmezse de mama yer sagligi ustunde olsun hic uzme kendini canimMesajlariniz icin tesekkur ederim. Bebegim su anda yogun bakimda. Cigerlerinde sivi varmis, hizli nefes aliyor. Memeyi de hic almadi, emme refleksi yok gibi. Canim sıkıldı biraz.
Ahh inşallahİlle ordan çıkacaklar demek ki
Aynen canim bir yardimci hanim gelecek haftada bir bir ay boyunca temizligi dusunmuyorum da cocuklar cok olunca isleri de cok oluyor kucuk kizim da cok aglayan bir cocuk yoksa buyukler bana yardim bile ediyorlar cok sukur yanlizlik psikolojisi bende ki sanirim is guc yoluna girer yoksaAllah yardımcınız olsun ev isleri de artık olduğu kadar diyin kafaniza takmayın bence
Inş kolay ve güzel bir doğumunuz olur
sağolun kızlar. sancım yeterliydi ama açılma ilerlemeyince az evvel suni sancıya basladık. umarım bu işe yararAyyyyy hadi gozun aydininsallah basaracaksin o azimleeee ❤
Saglikla kavus insallahGünaydın kızlar son sayfaları okuyunca heyecanım sabirsizligim daha da arttıbiz de bugün 36+5 olduk çarşamba nstde kasılma çıkmazsa ve bir aksilik olmazsa 11inde, eğer kasılma çıkarsa 6sinda kucaklayacağım minik prensesimi Allah hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inş. Isteyen herkese de bu güzel duyguları tattirsin ins
Hadi Allah kolaylikla kavustursun canimsağolun kızlar. sancım yeterliydi ama açılma ilerlemeyince az evvel suni sancıya basladık. umarım bu işe yarar
Bir avazda doğurursun inşallah hayirlisiylagece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruz senin ve Gülce'ninSanki yarin ben girmicemhala idraak edemedim ben de..dun gece sancilarim artti baya kasiklarimda vajina alt kismina oyle agrilar saplaniyor ki ciglik attiriyor
Canım hayırlısıyla Allah kurtarsınsağolun kızlar. sancım yeterliydi ama açılma ilerlemeyince az evvel suni sancıya basladık. umarım bu işe yarar
Ayni benim gibi olmussun ya rahmin sac teli gibi kalmis demisti dr mesaneme mavi bi ilac doldurdular kacak var mi diye 1 hafta sondayla gezdim epidural yaptim bi de herseyi duydum o boyun agrisini 3 dogumumda cekmedim 4.de gordum oyle bi agri bende gaz veriyolarmis iceri sisirmek icin ondan dedi hemsireBenim laparoskobimde var o kadar yapışıklık olmuski mesanem bile yapışmış içerisi çok kötü deyip durdu doktor çok uğraştırdı. Ilk sezaryanda çok iyiydim ben bunda ekstra bas boyun omuz ağrısı çekiyorum. Senin spinal anestezi mi? Oldu mu hiç boyun agrisi?
Ohhh ne güzel kuzum maşallah size, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim meleğim de çarşamba geldiMerhaba kızlar,
Biz dün akşam hastaneden çıkış yapabildik , ilk günler ve geceler alışma süreci biraz zorluyor , buralardan çok uzak kaldım , kim ne yaptı hiç haberim Yok
Emzirme süreci bebeğim yanıma ilk getirildiğinde meme sert sadece sıkıp masaj yaparak kolostrum gelmesin sağladım günden güne sıcak duş , masaj , su , dinlenme , süt yapan gıdalara uygun beslenme olaylarına odaklandım.
Emzirirken çipil çipil bakan , sesimi duyunca sakinleşen, emerken durup durup dinlenen kuzum için herşeye değeröyle güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin , gerçekten yeniden doğdum içim pır pır bu arada kimler doğurdu ne yaptı hiç birşey takip edemiyorum ama çok merak ediyorum dualarım sizlerle güzel anneler
Birde daha önce Doğum yapanlar , Doğumdan sonra o löp göbek nedir ya , yani organlar havada gibi özellikle bağırsak hepsi yerli yerine geçecek tamam da yürürken zaptetmem gereken göbek beni şaşırttı tutarak yürüyorum yoksa zıplıyor56 kiloyla gittim Doğuma 3 kilo vermişim ödem hiç yoktu o yüzden ekstra gitmedi kof göbekle başbaşa kaldım dün hafiften bir şalla sabitleyeyim dedim birkaç saat terledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?