Ya bu kadar şeyin üzerine bir de ertesi gün odada süslenip fotoğraf mı çektircez. Ben iyice korkmaya başladım.
Canım bizim foto çekimi ertesi gün sabah olacaktı ben saat 7 gibi epidural iğnesi istedim başka türlü ayağa kalkamam dedim sağolsunlar yaptılar. 1 saat önce banyoda bayılmış olan ben 1 saat sonra basit bir makyaj yapıp giyindim, kızı da annem hazırladı. Fotoğrafçıların pozları belli zaten çok seri çekim yapıldı. Epidural sayesinde de o an ağrım yoktu rahat hareket edebildim.

Benim kız da acaip hareketliydi doğunca tam tersi oldu. Yenidoğan olmasından kaynaklı muhtemelen ama sürekli uyuyor

Sanada cok gecmis olsun. Demekki hasar fazla karın ici operasyonlarımızdan dolayı oldu. Bide ustune spinal anestezinin yan etkilerini yaşadık. Benim ilk sezaryan bir sorun yasamadim ben hemen toparlandmistm. Ayaga kalkınca yoğun bir boyun baş ağrısı yaşıyorum yatinca mucize şekilde geciyor, günlerdir kabız oldum oda ayrı bir durum, bugünde memeler çok şişti insallah mastit olmam. Bide bebis hafif sari geliyor goxume insallah sarilik olmayiz. Kendi uyaniyor emiyor gerci. Bas boyun agrin kac gun surdu?

Kizlar sezaryan cok zor ameliyat degil dedigim gibi benim ilki cok rahat toparlandim.bunda Fazla karin ici operasyonum oldugu icin hasar cok dedi doktor 2 gunde toparlancakken daha uzun surebilir dedi, bide aksilik spinalin yan etkilerini yssadim cok az kisi yasiyor bunu ben ilkinde yasamadim. Rabbim herkese hayirli dogum nasip etsin kuzularin kokusu tum acilari geciriyor yeterki onları sağlıkla alalim kucagimiza

Yok hic bişey yapmıyorum arada merdiven in cık yapıyorum o kadar
Havuzda bolca yüzüyorum bi haftaya yakındır
Ama ı ıh gelmiyor inatla :)

Canım çömelme en etkili yöntem kanala sokmak İçin yapsana. Günde en az 40 kere alaturka tuvalete oturur gibi. Çok faydası olur.

Ay ilk doğumumda psikopata bağlamıştım o yüzden ya nefes almazsa ya kusarsa farketmezse diye diye. 10 dakika bile uykuya dalamıyordum. Şu yan yatırma yastıkları iyi oluyor mutlaka Ondan alın Kızlar. Bir de bu sefer kamera da aldım içim daha rahat olsun diye. İlk zamanlar geçince o evham da kayboluyor gerçi ama dikkat etmek lazım çok kusan bir bebekse Allah esirgesin.

Ya suyum gelse anlar mıyım ? Akıntıyla birlikle epey sıvı halde birşey de geldi ama bilmiyorum nedir. Miktarı az olduğu için bilemiyorum.

Valla sayfada henüz suyunun geldiğini anlamayan olmadı bence kesin anlarsın. Stres yapma.

Malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz malzeme bulmak sorun. O yüzden sipariş vermiştim zaten. Bir de bizim hastane 1 gün sonra taburcu ediyor. Muhtemelen salı öğleye doğru hastaneden çıkış yaparız. Böyle şeyler de kısmet demek ki. Arayacağım son bir iki yer kaldı onlar da müsait değilse yapacak birşey kalmıyor:

Canim gecmis olsun o omzundaki agri spinal anestezi aldiysan ondandir. Benim de o sekilde baslamisti agrim. Ve cami actik ruzgar carpti tutuldum diye dusunmustum. Nescafe icince cafein iyi geldi.

Bandaj cikinca dikiş yerlerinin ağrısı kısmen azalıyor
Ay hadi inşallah bugün 5.gün bir tık daha iyiyim çok şükür. 1 hafta sonrasına kontrole çağırmışlardı bandajı o zaman mı alırlar? Yapıştırma şeklinde yapıldı dikiş, 1 haftada hemen kaynar mı?

Nite pentiden olanın görselini atabilir misin.Bilgiler için tesekkurler

Evet canım çok şükür. Ben hala gülüp, öksüremiyorum ama 1 tık daha iyiyim çok şükür. Ayaktan yapılacak bi kaç ev işini bile yaptım bugün. Çok haklısın herkesin bünyesi farklı tabi.

Tamam canım çok sağol tavsiyelerin için mücadeleye devam ediyorum. Silikon uç takıp manayı silikon uca doldurarak kızı emziriyorum şuan inşallah normal emzirme niyetine geçer de süt iner

Tüylerim diken diken okudum ya aranızdaki sevgiyi bagı resmen hissettim kendimi düşünemiyorum bile
Rabbim saglıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin kızınada sanada

Ohh ne güzel kolostromun gelmiş bebeğine şifa olacak daha ne olsun. Ben az az emzirdim hastanede ne geldi hiç bilmiyorum inşallah kolostrom gelmiştir ve de emmiştir. Benim kızda tüm gece sabah kadar tükürük kustu resmen, hatta tükürüğünde boğuluyordu iki kere meğer ciğerlerinde su varmış onu atıyormuş. Ertesi gün geçti. Senin bebiş de biraz daha fazla demekki ama bir iki güne geçer hiç üzülme. Ve emin ol ziyaretçi çoksa yanında olmaması daha iyi olmuş. O ziyaretçiler beni mahfetti. Bir daha doğumum olursa taburcu olana kadar kimseye haber vermem. Ne rahatça dinlenebiliyorsun ne de rahatça bebeği emzire biliyorsun.

Nite pentiden olanın görselini atabilir misin.Bilgiler için tesekkurler

Bundan canım xl aldım hatta burda konuşmuştuk büyük gelir demiştik ama ebeler esneme payı çok olduğundan her gebeye xl aldırıyoruz dediler. Giyerken rahat giyme açısından yoksa tutuş olarak etki gösteriyormuş. Hastanede 2 hemşire gelip giydiriyormuş doğumdan sonra biri önden biri arkadan tutup genişleterek giydiriyorlarmış. Normal doğumda doğumdan çıkar çıkmaz sezeryanda sonda çıktıktan sonra giydiriyoruz dediler. Sanırım bunu giyince o sezeryan yerine bastırma olayınada gerek kalmıyor diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 93C60F53-65F2-4C58-8F64-CE46E56AD778.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 51
Bana dogum enerjisi gelmedi henüz hatta anneme geldigimden beri extra hareketsizleştim tembelleştim diyebilirim
Hic bişey yapmakta icimden gelmiyor ne hurma yiyesim var ne yürüyüş ne dedigin cömelme vs
Artık kendi kendine gelmesine bıraktım kendimi :/

Parti evleri veya civil gibi yerlerde mi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…