Dogumdan sonra göbek 6 aylık oluyor diyorlar dogru mu peki :)
Benim doğumdan çıktığım ilk gün göbeğim bayağa yok gibiydi 3-4 aylık hamile gibi ama ertesi gün bir ödem oldu vücutta aynen 6-7 aylık hamile gibi şişti. Bugün 5.gün yine 3-4 aylık hamile gibi yavaş yavaş iniyor. Bi de iç organlarım eski yerine dönmesi çok komik ya karnın farklı noktalarında bağırsak hareketleri vs oluyor

Sanki yarin ben girmicem hala idraak edemedim ben de..dun gece sancilarim artti baya kasiklarimda vajina alt kismina oyle agrilar saplaniyor ki ciglik attiriyor
Çok normal çünkü orda kocaman bi kafa var aslında küçücük kafaları ama vajina için çok büyük. Bebeğim gelince hayret ettim bu kafa nasıl oraya sığmış diye halbuki armut kadar kafası ama oraya sığması çok enteresan

sağolun kızlar. sancım yeterliydi ama açılma ilerlemeyince az evvel suni sancıya basladık. umarım bu işe yarar
Allah yardımcın olsun yarım avazda kurtul inşallah. Bir an önce ve de

Kızlar beni de eşim sabah son zamanlar diye kahvaltıya getirdi, sancılarım başladı ama nişan ya da su gelmedi. Kasılmalar sıklaştı baya. Şimdi kalktık eve gidiyoruz gezmeden kahvaltıda edemdimevde geçmezse hastane yolu görünür herhalde

O kadar mı fenaydı Bizim de oda çekimi ertesi gün. Yengem de epidural oldu çok memnundu eve gelince yatmadı bile, çok tavsiye ediyor ama anlamıyorum herkese farklı mı etkisi Banyo yapma imkanımız oluyor mu ertesi gün? Ben de hastaneye sorcam banyo imkanı var mı diye. Aslında ben 2 gece kalmak isterdim sen bir gece mi kaldın?

E Elwing6 benim bebişin baş yukarda ama vajinaya saplanan ağrılarım var ne zamandır. Bir ara baş aşağıdaydı o zaman zor yürüyordum sürekli çişim geliyordu

Benimkinin koca kafa oldugunu varsayarsak birde 37de 41 hafta ne demek sıpam benimmm..kime benziyo nasil bir sey cok merak ediyorum.bir yandan deli gibi korkuyorum onun icin..pozitif neden olamiyorim cok kiziyorum kendime

E Elwing6 benim bebişin baş yukarda ama vajinaya saplanan ağrılarım var ne zamandır. Bir ara baş aşağıdaydı o zaman zor yürüyordum sürekli çişim geliyordu
Benim sancilarim var bicak gibi saplaniyo oldugum yerde kivriliyorum kaliyorum..zaten beklesem normal dogum baslayacak herhalde..kasilma zaten hep var..basasagodaydi en son.iki ayagini aciyor kasiyor falan..ayaga kalkayim sancilar devam..bir de sari akintim cok var surekli camasirim islak..yanii beklemeye kalksam kisa sure sonra dogum baslarmis

Çok teşekkürler hemen alayim bundan bende

yesilus sizi yesinler ya ne güzel anne kız olmuşsunuz bizi çok fena özendiriyorsun ya resmen okurken sanki ağzımın suyu aktı

-EarthLing- bebeğin iyi olacak inşallah allah ikinize de sağlık versin gerisi hallolacak dua ediyorum size de

morcivertkedi hadi inşallah yavrucağını kucağına alırsın Allah kolaylık versin bi çırpıda geçip gitsin güzel doğumlar diliyorum

Rabbim nasıl yaratıyor şaşırıyor insan :)
Sende az kilo almıstın ama değil mi ondan belkide cok sismedin

Dediklerinin hepsi bende de var biliyor musun. Sat'a göre yarın normal Doğum zamanım hatta. Ama ultrasonda iki hafta geri olduğu için doktor sat'ı ciddiye almıyor yeni sat belirledi ona göre hareket ediyor. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza. Ben de son hazırlıklar fln oyalanıyorum ama içim huzursuz aslında.

Benimkide gelisimi baz aliyor tamamen sata gore oyleyse sen hic sıkntı yapma sen iyi dusunelim artik babam geldi benimdr esim kv kuzenim hepsi sacmaladigimi dusunuyo

Canım bize hemşire enjektör ile verin dedi, ince insülin iğnesi enjetörlerinden. Biz hatta bi ara kaşık denedik mama kaşığı, çay kaşığı ama kızımın ağzı çok küçük çok zor oldu. Enjektör daha rahat. Biz de emme sıkıntısı olduğu için doktorlar hemşireler hepsi sakın biberon emzik verme dedi

Benim de eşim yanımda yok doğuma gelicek belki ama yine de o olsaydı daha rahat olurdum sancı geliyo sakinleştirecek olan eşim uzaklarda çok koyuyo ama napalım kısmet böyleymiş

Canım senin durumun zor tabi kıyamam. Bana annem ve eşim çok yardımcı oluyor sağolsunlar tabi annem 2-3 güne gidecek ama sürece alışmaya başladım. Hiiiiç şimdiden nasıl olur naparım diye düşünme akışına bırak, su akar yolunu bulur hesabı. Bizim de işitme testi olmadı, minnak kızım dışarda uyuyor, odaya alınınca basıyor yaygarayı haftaya tekrar gün verdiler. 10 günlük olmadan 3-4 kere hastane sağlık ocağı vs gezmiş olacak kuzum. Hava da sıcak olunca araban olsa bile zor, klima açmasan araba yanıyor, cam açsan cereyan yapıyor. Bence de o kızcağız haklı.

Şimdiden en hayırlısı olsun inşallah sezeryan olsa bile bebiş geleceği günü kendi seçecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…