Benim doğumdan çıktığım ilk gün göbeğim bayağa yok gibiydi 3-4 aylık hamile gibi ama ertesi gün bir ödem oldu vücutta aynen 6-7 aylık hamile gibi şişti. Bugün 5.gün yine 3-4 aylık hamile gibi yavaş yavaş iniyor. Bi de iç organlarım eski yerine dönmesi çok komik ya karnın farklı noktalarında bağırsak hareketleri vs oluyorDogumdan sonra göbek 6 aylık oluyor diyorlar dogru mu peki :)
Çok normal çünkü orda kocaman bi kafa varSanki yarin ben girmicemhala idraak edemedim ben de..dun gece sancilarim artti baya kasiklarimda vajina alt kismina oyle agrilar saplaniyor ki ciglik attiriyor
Allah yardımcın olsun yarım avazda kurtul inşallah. Bir an önce ve desağolun kızlar. sancım yeterliydi ama açılma ilerlemeyince az evvel suni sancıya basladık. umarım bu işe yarar
O kadar mı fenaydıCanım bizim foto çekimi ertesi gün sabah olacaktı ben saat 7 gibi epidural iğnesi istedim başka türlü ayağa kalkamam dedim sağolsunlar yaptılar. 1 saat önce banyoda bayılmış olan ben 1 saat sonra basit bir makyaj yapıp giyindim, kızı da annem hazırladı. Fotoğrafçıların pozları belli zaten çok seri çekim yapıldı. Epidural sayesinde de o an ağrım yoktu rahat hareket edebildim.
E Elwing6 benim bebişin baş yukarda ama vajinaya saplanan ağrılarım var ne zamandır. Bir ara baş aşağıdaydı o zaman zor yürüyordum sürekli çişim geliyorduÇok normal çünkü orda kocaman bi kafa varaslında küçücük kafaları ama vajina için çok büyük. Bebeğim gelince hayret ettim bu kafa nasıl oraya sığmış diye halbuki armut kadar kafası ama oraya sığması çok enteresan
Aaa hadi gözün aydın canım, bir avazda sağlıkla gelsin bebiş inşallahgece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Benimkinin koca kafa oldugunu varsayarsak birde 37de 41 hafta ne demekÇok normal çünkü orda kocaman bi kafa varaslında küçücük kafaları ama vajina için çok büyük. Bebeğim gelince hayret ettim bu kafa nasıl oraya sığmış diye halbuki armut kadar kafası ama oraya sığması çok enteresan
Benim sancilarim var bicak gibi saplaniyo oldugum yerde kivriliyorum kaliyorum..zaten beklesem normal dogum baslayacak herhalde..kasilma zaten hep var..basasagodaydi en son.iki ayagini aciyor kasiyor falan..ayaga kalkayim sancilar devam..bir de sari akintim cok var surekli camasirim islak..yanii beklemeye kalksam kisa sure sonra dogum baslarmis
Çok teşekkürler hemen alayim bundan bendeBundan canım xl aldım hatta burda konuşmuştuk büyük gelir demiştik ama ebeler esneme payı çok olduğundan her gebeye xl aldırıyoruz dediler. Giyerken rahat giyme açısından yoksa tutuş olarak etki gösteriyormuş. Hastanede 2 hemşire gelip giydiriyormuş doğumdan sonra biri önden biri arkadan tutup genişleterek giydiriyorlarmış. Normal doğumda doğumdan çıkar çıkmaz sezeryanda sonda çıktıktan sonra giydiriyoruz dediler. Sanırım bunu giyince o sezeryan yerine bastırma olayınada gerek kalmıyor diye düşünüyorum.
Rabbim nasıl yaratıyor şaşırıyor insan :)Benim doğumdan çıktığım ilk gün göbeğim bayağa yok gibiydi 3-4 aylık hamile gibi ama ertesi gün bir ödem oldu vücutta aynen 6-7 aylık hamile gibi şişti. Bugün 5.gün yine 3-4 aylık hamile gibi yavaş yavaş iniyor. Bi de iç organlarım eski yerine dönmesi çok komik ya karnın farklı noktalarında bağırsak hareketleri vs oluyor
Civil yok 1-2 parti evi var ama onlar da 2 saat uzaklıktaki hastaneye gelmek istemiyorlar malesefParti evleri veya civil gibi yerlerde mi yoktur
Dediklerinin hepsi bende de var biliyor musun. Sat'a göre yarın normal Doğum zamanım hatta. Ama ultrasonda iki hafta geri olduğu için doktor sat'ı ciddiye almıyor yeni sat belirledi ona göre hareket ediyor. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza. Ben de son hazırlıklar fln oyalanıyorum ama içim huzursuz aslında.Benim sancilarim var bicak gibi saplaniyo oldugum yerde kivriliyorum kaliyorum..zaten beklesem normal dogum baslayacak herhalde..kasilma zaten hep var..basasagodaydi en son.iki ayagini aciyor kasiyor falan..ayaga kalkayim sancilar devam..bir de sari akintim cok var surekli camasirim islak..yanii beklemeye kalksam kisa sure sonra dogum baslarmis
Benimkide gelisimi baz aliyor tamamenDediklerinin hepsi bende de var biliyor musun. Sat'a göre yarın normal Doğum zamanım hatta. Ama ultrasonda iki hafta geri olduğu için doktor sat'ı ciddiye almıyor yeni sat belirledi ona göre hareket ediyor. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza. Ben de son hazırlıklar fln oyalanıyorum ama içim huzursuz aslında.
Canım bize hemşire enjektör ile verin dedi, ince insülin iğnesi enjetörlerinden. Biz hatta bi ara kaşık denedik mama kaşığı, çay kaşığı ama kızımın ağzı çok küçük çok zor oldu. Enjektör daha rahat. Biz de emme sıkıntısı olduğu için doktorlar hemşireler hepsi sakın biberon emzik verme dediMaşallah canım sizeBenim en merak ettiğim en hevesle beklediğim anlardı bunlar. İnşallah benimkiler de böyle güzel geçer.
Mama ve saldığın sütü biberonla mı veriyorsun canım? Hemşire bana kaşıkla ver dedi de henüz biberon almadım.
Eşine teslim ediyorlar
Hatta eşime gelen ürünü ben kendim gidip kimliğimle merkezlerinden almıslıgım bile var
Alma ihtimali varsa bana gelen bicok seyi eşim almıstır ptt den
Benim de eşim yanımda yok doğuma gelicek belki ama yine de o olsaydı daha rahat olurdum sancı geliyo sakinleştirecek olan eşim uzaklardaS Serrarana18 ben bu yalnızlık hissinden ara sıra ağlıyorum. Birşeyi yapmak isteyip de yapamadığımda mesela. Eşimin evde olduğu günlerde sıkıntı yok ama diğer günler boğulacak gibi oluyorum.
Canım senin durumun zor tabi kıyamam. Bana annem ve eşim çok yardımcı oluyor sağolsunlar tabi annem 2-3 güne gidecek ama sürece alışmaya başladım. Hiiiiç şimdiden nasıl olur naparım diye düşünme akışına bırak, su akar yolunu bulur hesabı. Bizim de işitme testi olmadı, minnak kızım dışarda uyuyor, odaya alınınca basıyor yaygarayıDun hastaneye gittim emzirme odasinda 4 gunluk lohusa bi kiz vardi o da diyo lohusa kafasi ne zor aglamis topuk kani verirken bebegi bu halde hastaneye cagirmasinlar bizi eve gelip alsinlar diyordu saglik ocaklari yapabilir gercekten de eziyet oluyo insana lohusa kafasi cok zor ya uykusuzluk ayri sinir yapiyor insana ben de bu hafta evime gecicem artik 4 cocukla esim de yok okul basliyor cocuklarimin 2 sinin 3bucuk yasindaki kizimda cok duskun bana gece uyumayip sabah okula ginderip yemek yapmam lazim camasirlar var bunlari dusunmekten bende de korku var gece yanliz kalicam ondan da korkuyorum biraz ama bakalim kolay gelir insallah
Şimdiden en hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar son sayfaları okuyunca heyecanım sabirsizligim daha da arttıbiz de bugün 36+5 olduk çarşamba nstde kasılma çıkmazsa ve bir aksilik olmazsa 11inde, eğer kasılma çıkarsa 6sinda kucaklayacağım minik prensesimi Allah hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inş. Isteyen herkese de bu güzel duyguları tattirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?