Sezeryan olanlar ne zaman başlayabilir acaba korseye ben de az önce duşta fark ettim benim de bugün resmen aşağı salınmış göbek pelte gibi, göğüs altı düz aşağısı sallanıyor. Aynı yesilus un tarif ettiği gibi. Ben de 9 kilo almıştım

Benimkide gelisimi baz aliyor tamamen sata gore oyleyse sen hic sıkntı yapma sen iyi dusunelim artik babam geldi benimdr esim kv kuzenim hepsi sacmaladigimi dusunuyo
Korkacak bir şey yok, gelişimi baz alıyorlar demek ki bizim doktorlar

O eczaneden alınır o zaman gerekirse. Sağol canım.

Ebe daha hastanede sonda çıkınca giydiriyoruz dedi bence sende giyebilirsin artık kaç gün geçmiş

Bizimki yan yattığı halde öyle olunca çok evham yaptık. Bi de ilk çocuk, acemilik de var tabi. O yüzden sırayla başında nöbetteyiz gerçi o kadar tatlı ki onu izlerken, severken uyku filan gelmiyor insanın aklına ama sonra acısı fena çıkıyor uykusuzluğun.

Canım ben çok gelen olmaz nasılsa diye sadece flama bayrak, tül, 3 renk balon almıştım onlarla ufak bir süsleme yaptık o bile yetti. Hiç dert etme sen de balon filan al o bile tatlı bir hava katıyor odaya. Hediyeliklerini de eve ziyarete geldikçe verirsin insanlara. Giderken güzel bir çikolata, şerbet, kolonya vs al ikramlık yeter. Zaten mümkünse fazla insan gelmesin. İnsanın en özel, en güzel anlarını baltalıyorlar sanki.

Yok canım epidural çok büyük konfor. Ben hata yaptım hastanede tüm gece uyumadım, önceki gecede doğuma gidicem diye heyecandan uyuyamadım. Hastanede ilk gün gelen yemekler gerçekten yetersizdi, ben de bebeği emzirme telaşına düşüp ekstra bişeyler alıp karnımı doyurmadım aç kaldım . Ertesi gün yorgunluktan, halsizlikten bayıldım. Ama epidural sayesinde ayağa kalkıp rahatça foto çekimlerini yaptırdım. Hatta fotoları görsen 1 saat önce bayıldığıma ihtimal vermezsin o kadar güzel çıkmış. İyiki epidural yapmışlar doğumdan sonra 2 kere ilaç verildi harikaydı

Benimkinin koca kafa oldugunu varsayarsak birde 37de 41 hafta ne demek sıpam benimmm..kime benziyo nasil bir sey cok merak ediyorum.bir yandan deli gibi korkuyorum onun icin..pozitif neden olamiyorim cok kiziyorum kendime
Üç boyutlu ultrasondakine çık benzer simada geliyorlar bu arada bebeğimin kafası ayva kadar diyecektim armut kadar yazmışım çok çok çok harika bir duygu anne olmak, sana ilaç gibi gelecek eminim. Ben bulutların üstünde gibiyim

Tüylerim diken diken okudum ya aranızdaki sevgiyi bagı resmen hissettim kendimi düşünemiyorum bile
Rabbim saglıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin kızınada sanada
Aminnn canım benim hepimize inşallah herşey gelip geçiyor , sonuçta yavrunuzla başbaşa kalıyorsunuz o yüzden hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım sadece ona odaklanıp anı yaşayın karşımda uyuyor şuan içim titriyor gerçekten duygular tavan insan inanamıyor uzun süre

Bi kaç gün alamam ama en azından alana kadar şalla filan sarayım bari. Sağol canım

Ben benimkini haftaiçi erken doğum yapan arkadaşa verdim yaşadığımız yerde 4 penti var hiçbirinde kalmamıştı bu korse nasıl bir doğum patlaması varsa kendime internetten hemen bitane söyledim 2 günde geldi. Hatta eşime diyorum korsem geldi artık doğurabilirim hazırım bu kdr talep varsa kesin işe yarıyordur

Devlet hastanelerinde 2 gece kaliniyor. Daha dogrusu 48 saat dolmadn taburcu etmiyorlar. Mesela ben 2. Gun oglen saatlerinde cikmayi umarken saat 16.30 olmadan cikarmadilar beni.
Banyo icin de doktorum hastaneden ciktiktan 1 gun sonr banyo yapabilirsin demisti. Ama sezeryan yerine su gecirmez bant yapistirmami soyledi. Evde pansuman yaptik batikon ile kazlibez koyup ustune de su gecirmez bant yapistirdik banyoya girdim ciktim. Banti cikardik. Normal hayatima devam edecektim ki bebek yogunbakimdaz diye hastaneye geri gidip hastanede kaldim 2 gece daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…