- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Benim sancılar dayanılmaz olmaya başladı heralde hurma yedikçe böyle oluyo dün yine hurma yedim çünküAhh inşallah
Sezeryan olanlar ne zaman başlayabilir acaba korseyeCanım tavsiyem en kısa sürede korse mutlaka al. Son kontrolümde ebelerle doğum odalarıno vs gezerken ebe söyledi az kilo alan zayıf hamile kalanlarda göbeğin sarkması riski daha fazlaymış çnkü göbeğimiz bir anda iniyormuş yani o sarkan büyük ihtimalle cildin olabilir ve ister istemez kilo verdikçe alttaki yağ dokusu gittikçe deri sarkık kalıcak bu yüzden dayanabildiğin kdr mümkünse sadece yatarken çıkartarak korse kullanmak şart dedi ebe. Ben daha önce paylaşmıştım bana pentiden yüksek bel bir kilot korse önerdiler ilk aşamada onu kullanıcakmışız sonrasında da e bebekte de satılan OWLI marka bir korse var hatta onu dün şarkıcı bengü de paylaşmış instagramda çok memnunum demiş onu alıcakmışız. Ebe korse hem rahmin ve iç organların hemde cildin toparlanmasını hızlandırıyor hemde rahim hızlı toplandığı için içerde yapışıklık olma ihtimalini azaltıyor dedi.
Parti evlerinden siz bişeyler alıp yapın diye dedimCivil yok 1-2 parti evi var ama onlar da 2 saat uzaklıktaki hastaneye gelmek istemiyorlar malesef
Asker miydi eşin?Benim de eşim yanımda yok doğuma gelicek belki ama yine de o olsaydı daha rahat olurdum sancı geliyo sakinleştirecek olan eşim uzaklardaçok koyuyo ama napalım kısmet böyleymiş
Korkacak bir şey yok, gelişimi baz alıyorlar demek ki bizim doktorlarBenimkide gelisimi baz aliyor tamamensata gore oyleyse sen hic sıkntı yapma sen iyi dusunelim artik babam geldi benimdr esim kv kuzenim hepsi sacmaladigimi dusunuyo
Benim sancılar dayanılmaz olmaya başladı heralde hurma yedikçe böyle oluyo dün yine hurma yedim çünkü
O eczaneden alınır o zaman gerekirse. Sağol canım.Canım bize hemşire enjektör ile verin dedi, ince insülin iğnesi enjetörlerinden. Biz hatta bi ara kaşık denedik mama kaşığı, çay kaşığı ama kızımın ağzı çok küçük çok zor oldu. Enjektör daha rahat. Biz de emme sıkıntısı olduğu için doktorlar hemşireler hepsi sakın biberon emzik verme dedi
EvetAsker miydi eşin?
Sezeryan olanlar ne zaman başlayabilir acaba korseyeben de az önce duşta fark ettim benim de bugün resmen aşağı salınmış göbek pelte gibi, göğüs altı düz aşağısı sallanıyor. Aynı yesilus un tarif ettiği gibi. Ben de 9 kilo almıştım
Bizimki yan yattığı halde öyle olunca çok evham yaptık. Bi de ilk çocuk, acemilik de var tabi. O yüzden sırayla başında nöbetteyizCanım çömelme en etkili yöntem kanala sokmak İçin yapsana. Günde en az 40 kere alaturka tuvalete oturur gibi. Çok faydası olur.
Ay ilk doğumumda psikopata bağlamıştım o yüzden ya nefes almazsa ya kusarsa farketmezse diye diye. 10 dakika bile uykuya dalamıyordum. Şu yan yatırma yastıkları iyi oluyor mutlaka Ondan alın Kızlar. Bir de bu sefer kamera da aldım içim daha rahat olsun diye. İlk zamanlar geçince o evham da kayboluyor gerçi ama dikkat etmek lazım çok kusan bir bebekse Allah esirgesin.
Valla sayfada henüz suyunun geldiğini anlamayan olmadı bence kesin anlarsın. Stres yapma.
Canım ben çok gelen olmaz nasılsa diye sadece flama bayrak, tül, 3 renk balon almıştım onlarla ufak bir süsleme yaptık o bile yetti. Hiç dert etme sen de balon filan al o bile tatlı bir hava katıyor odaya. Hediyeliklerini de eve ziyarete geldikçe verirsin insanlara. Giderken güzel bir çikolata, şerbet, kolonya vs al ikramlık yeter. Zaten mümkünse fazla insan gelmesin. İnsanın en özel, en güzel anlarını baltalıyorlar sanki.Malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz malzeme bulmak sorun. O yüzden sipariş vermiştim zaten. Bir de bizim hastane 1 gün sonra taburcu ediyor. Muhtemelen salı öğleye doğru hastaneden çıkış yaparız. Böyle şeyler de kısmet demek ki. Arayacağım son bir iki yer kaldı onlar da müsait değilse yapacak birşey kalmıyor:
Tutamıyorum canım unutuyorum hep ama sıklaştı bunun farkındayım
Dakika tutuyo musun canim
Yok canım epidural çok büyük konfor. Ben hata yaptım hastanede tüm gece uyumadım, önceki gecede doğuma gidicem diye heyecandan uyuyamadım. Hastanede ilk gün gelen yemekler gerçekten yetersizdi, ben de bebeği emzirme telaşına düşüp ekstra bişeyler alıp karnımı doyurmadım aç kaldım . Ertesi gün yorgunluktan, halsizlikten bayıldım. Ama epidural sayesinde ayağa kalkıp rahatça foto çekimlerini yaptırdım. Hatta fotoları görsen 1 saat önce bayıldığıma ihtimal vermezsin o kadar güzel çıkmış. İyiki epidural yapmışlar doğumdan sonra 2 kere ilaç verildi harikaydıO kadar mı fenaydıBizim de oda çekimi ertesi gün. Yengem de epidural oldu çok memnundu eve gelince yatmadı bile, çok tavsiye ediyor ama anlamıyorum herkese farklı mı etkisi Banyo yapma imkanımız oluyor mu ertesi gün? Ben de hastaneye sorcam banyo imkanı var mı diye. Aslında ben 2 gece kalmak isterdim sen bir gece mi kaldın?
Üç boyutlu ultrasondakine çık benzer simada geliyorlarBenimkinin koca kafa oldugunu varsayarsak birde 37de 41 hafta ne demeksıpam benimmm..kime benziyo nasil bir sey cok merak ediyorum.bir yandan deli gibi korkuyorum onun icin..pozitif neden olamiyorim cok kiziyorum kendime
Bi kaç gün alamam ama en azından alana kadar şalla filan sarayım bari. Sağol canımEbe daha hastanede sonda çıkınca giydiriyoruz dedi bence sende giyebilirsin artık kaç gün geçmiş
Aminnn canım benim hepimize inşallahTüylerim diken diken okudum ya aranızdaki sevgiyi bagı resmen hissettim kendimi düşünemiyorum bile
Rabbim saglıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin kızınada sanada
Bi kaç gün alamam ama en azından alana kadar şalla filan sarayım bari. Sağol canım
Devlet hastanelerinde 2 gece kaliniyor. Daha dogrusu 48 saat dolmadn taburcu etmiyorlar. Mesela ben 2. Gun oglen saatlerinde cikmayi umarken saat 16.30 olmadan cikarmadilar beni.O kadar mı fenaydıBizim de oda çekimi ertesi gün. Yengem de epidural oldu çok memnundu eve gelince yatmadı bile, çok tavsiye ediyor ama anlamıyorum herkese farklı mı etkisi Banyo yapma imkanımız oluyor mu ertesi gün? Ben de hastaneye sorcam banyo imkanı var mı diye. Aslında ben 2 gece kalmak isterdim sen bir gece mi kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?