Tutamıyorum canım unutuyorum hep ama sıklaştı bunun farkındayım seninki ne kadar sıklıkla oluyo
Dün gece 2 saat içinde 20 dk bir geldi kasılma sora 15 dkkaya indi sora olmadı geçti bende not aldim gün içinde 1 saatte bir 2 saatte bir bazen oluyo oyle aklımda tutuyorum benimde sıklaştı

Çok iyiymiş yaa

Toparlamana sevindim canım. Yemek konusunda ben de ümitsizim hastaneden. Bebeği izlemekten takip etmekten ben de uyuyamam gibi geliyor nedense Demek ki uyumak lazım. Bakalım görcez bizi neler bekliyor.

Çok haklısın en güzel anlarını baltalıyor ziyaretçiler. Biz bekarken eşim hep annesiyle gitmiş arkadaşlarının hastane ziyaretlerine, ne kadar saçma.

Benim üç boyutlu ultrasonum eski haftalardan var tam belli değil ama tombiş yanaklı bi şey orda

Canim Allah yardimcin olsun gonlune gore versin. Insallah dogumun da kolay gecer. Ikisine de bir sure küs. Boyle bir durumda kavga sirasimiymis.
Zor bir durum gercekten de.
Cok tesekkur ederim amin insallah. Bugun asla kullanmayacagimi dusundugum biberonu cikarip sterilize ettim. Mama aldirdim esime. Artik bu uzuntuyle sut fln gelmez sanmiyorum.
Anneni biraz sen germişsin ama o yüzden de eşinle patlama yaşamışlar. Pencerenin de pervazı kirli kalsaydı. Yine de annenin gitmesi iyi olmamış bir şekilde iki taraf da alttan almalıydı o noktaya gelene kadar.
Evet alttan alan taraf olmadi buyudukce buyudu olay. Ben de gerdim cok onlari ama beni biliyolar ben heo boyleydim sadece hormonlardan dolayi dozum bi tik daha artmisti onu da tolere edemediler bi defalik

Cok tesekkyr ederim. Hastaneye gelecek annem yarin gece beraber kalacagiz zaten. Ya ben onlara da dedim dunku kadar gergin olmadigimiz baska bi gun aynisi yasansaydi bu kadar buyumeyecekti olay. Hepimiz gerginiz dedim ama dinlemedi annem beni. Kolay yolu tercih etti yanimda durmak istemedi
Kötü olmuş ama bugün atlatilinca salim kafayla doğruyu anlarlar.Sen üzülme.
Degisen hicbir sey yok. Yarin hastanede neler olacak cok merak ediyorum. Kayinpederim ben orda oldukca gergin olmayacak ortam,olmamali da zaten dedi. Umarim gercekten oglum gelince hicbir gerginlik birakmaz ortada..

Cok tesekkur ederim. Ya durdukca aklima geliyor yasananlar. Saka gibi. Ruya gibi. En korktugum sey geldi basima. Esimle annemin kasai karsiya kalmasindan hep korkmustum. Naparim oyle bir sey olsa diyordum. Su an da ne yapacagimi bilmiyorum. bi tarafta canim dedigim annem bir tarafta cok sevdigim yeri geldiğinde bana babalik da yapan kocam.. umarim bebegime bir sey olmamistir. En mutlu olmam gereken gunde sanki yas tutuyorum..

Çok üzüldüm, inşallah herşey yoluna girer, yaşanması gerekiyormuş demek, inşallah telafisi olur
Cok tesekkur ederim. Insallah olur

Ikisi de vakit gecip sakinlesince anlarlar belki birbirlerini. Şu an en önemli olan şey sen ve bebegin. Umarım herşey yoluna girer
Insallah cok tesekkur ederim

Bugun annemle konustum yarin gelecek hastaneye zaten. Sakinlemisti ama tabi arada bol bol laf soktu. Hastanede benimle kalacak yarin gece. Umarim gerginlik olmaz.. umarim emzirebilrim cok korkuyorum sutum gelmeyecek, emziremeyecegim diye ..

Ayniii ...saat kacta 12de benimde
Bana saat soylemedi sabah 7 gibi burda olun dedi sadece. Sabahtan mi alir bilmiyorum. Aksam 12den sonra bir sey yeme dedi.
Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz ki
Yarin bu saatlerde nasil olacagiz acaba

Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz ki
Yarin bu saatlerde nasil olacagiz acaba
Ayyy bende bunu merak ediyorummmmmmm su icebiliyor muyuz ??

Kızlar benim ilk oğlum normal doğumdu. Bu sefer daha doğmadı,

Ama eltim altı ay önce suyu geldi ve bir bardak su içtiği için 3-4 saat beklettiler sezeryana aldılar. Yani içmeyin su o da yasak
Ama normal dogum yapacaklar icin yasak diye biliyorum ben. Sezaryen icin yasak mi bilemedim

Insallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorum
Okuma okuma :) guzel düsün hepsinin zorlugu var..bak kac kisi spinal oldu ve rahat gectiginden bahsettiler iyiyi dusunelim..ben kendi acimi dusunemiyorm hep cocugum var aklimda o iyi olsun her seye katlanabilirmisim gibi geliyoo

Okuma okuma :) guzel düsün hepsinin zorlugu var..bak kac kisi spinal oldu ve rahat gectiginden bahsettiler iyiyi dusunelim..ben kendi acimi dusunemiyorm hep cocugum var aklimda o iyi olsun her seye katlanabilirmisim gibi geliyoo
Insallah :) ben su 2 gundur ogluma odaklanamadim ne sevincini yasayabildim ne heyecanini. Umarim yarin cok guzel gecer her sey

Benim stresten heyecandan simdiden basim agrimaya basladi zaten kizlar P Pekmutlu E Elwing6
Yalniz kalmayin ben hala idrak edemedim ameliyata gircek gibi degilim son anda ne olacak bilmiyorm kizima kavuscm diye heyecanliyim ama sonrasi icin panik halim var..nasil gececek o gece.
Emzirebilcekmiyiiim vs. Vs.. :)

Merhaba arkadaşlar Daha önce Doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacak. Doğumuma 1 hafta var yok yani daha erken de olabilir, 38. haftadayım. Doğum sonrası kilolar zor mu veriliyor. 16 kilo aldım. Arkadaşım 20 kiloyu diyet yapmadan verdim diyor ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…