- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
Dün gece 2 saat içinde 20 dk bir geldi kasılma sora 15 dkkaya indi sora olmadı geçti bende not aldim gün içinde 1 saatte bir 2 saatte bir bazen oluyo oyle aklımda tutuyorum benimde sıklaştıTutamıyorum canım unutuyorum hep ama sıklaştı bunun farkındayımseninki ne kadar sıklıkla oluyo
Çok iyiymiş yaaBen benimkini haftaiçi erken doğum yapan arkadaşa verdim yaşadığımız yerde 4 penti var hiçbirinde kalmamıştı bu korse nasıl bir doğum patlaması varsakendime internetten hemen bitane söyledim 2 günde geldi. Hatta eşime diyorum korsem geldi artık doğurabilirim hazırım bu kdr talep varsa kesin işe yarıyordur
gece suyum geldi kızlar hastanedeyim. sancı çekiyorum geceden beri. dua edin
Toparlamana sevindim canım. Yemek konusunda ben de ümitsizim hastaneden. Bebeği izlemekten takip etmekten ben de uyuyamam gibi geliyor nedenseYok canım epidural çok büyük konfor. Ben hata yaptım hastanede tüm gece uyumadım, önceki gecede doğuma gidicem diye heyecandan uyuyamadım. Hastanede ilk gün gelen yemekler gerçekten yetersizdi, ben de bebeği emzirme telaşına düşüp ekstra bişeyler alıp karnımı doyurmadım aç kaldım . Ertesi gün yorgunluktan, halsizlikten bayıldım. Ama epidural sayesinde ayağa kalkıp rahatça foto çekimlerini yaptırdım. Hatta fotoları görsen 1 saat önce bayıldığıma ihtimal vermezsin o kadar güzel çıkmış. İyiki epidural yapmışlar doğumdan sonra 2 kere ilaç verildi harikaydı
Allah kavuştursun canım. İnşallah sağ salim gelsinler deEvetinşallah herşey güzel olacak meleklerimizi kucağımıza alınca
Çok haklısın en güzel anlarını baltalıyor ziyaretçiler. Biz bekarken eşim hep annesiyle gitmiş arkadaşlarının hastane ziyaretlerine, ne kadar saçma.Canım ben çok gelen olmaz nasılsa diye sadece flama bayrak, tül, 3 renk balon almıştım onlarla ufak bir süsleme yaptık o bile yetti. Hiç dert etme sen de balon filan al o bile tatlı bir hava katıyor odaya. Hediyeliklerini de eve ziyarete geldikçe verirsin insanlara. Giderken güzel bir çikolata, şerbet, kolonya vs al ikramlık yeter. Zaten mümkünse fazla insan gelmesin. İnsanın en özel, en güzel anlarını baltalıyorlar sanki.
Benim üç boyutlu ultrasonum eski haftalardan var tam belli değil ama tombiş yanaklı bi şey ordaÜç boyutlu ultrasondakine çık benzer simada geliyorlarbu arada bebeğimin kafası ayva kadar diyecektim armut kadar yazmışım çok çok çok harika bir duygu anne olmak, sana ilaç gibi gelecek eminim. Ben bulutların üstünde gibiyim
Eveeeeet.. cok sagol..heyecan doruktaSurpriseLove E Elwing6 yarın sizin doğumlar mı var şimdi 2 Eylül ne güzel yaa sağlıkla kavuşun inşallah sağlıkla mutlulukla evinize dönün
Cok tesekkur ederim amin insallah. Bugun asla kullanmayacagimi dusundugum biberonu cikarip sterilize ettim. Mama aldirdim esime. Artik bu uzuntuyle sut fln gelmez sanmiyorum.Canim Allah yardimcin olsun gonlune gore versin. Insallah dogumun da kolay gecer. Ikisine de bir sure küs. Boyle bir durumda kavga sirasimiymis.
Zor bir durum gercekten de.
Evet alttan alan taraf olmadi buyudukce buyudu olay. Ben de gerdim cok onlari ama beni biliyolar ben heo boyleydim sadece hormonlardan dolayi dozum bi tik daha artmisti onu da tolere edemediler bi defalikAnneni biraz sen germişsin ama o yüzden de eşinle patlama yaşamışlar. Pencerenin de pervazı kirli kalsaydı. Yine de annenin gitmesi iyi olmamış bir şekilde iki taraf da alttan almalıydı o noktaya gelene kadar.
Cok tesekkyr ederim. Hastaneye gelecek annem yarin gece beraber kalacagiz zaten. Ya ben onlara da dedim dunku kadar gergin olmadigimiz baska bi gun aynisi yasansaydi bu kadar buyumeyecekti olay. Hepimiz gerginiz dedim ama dinlemedi annem beni. Kolay yolu tercih etti yanimda durmak istemediEvet biraz kötü olmuş ama bu durumda annen ve eşin sadece seni düşünmeli ve sessiz kalmalıydılar, şimdi çok mu iyi oldu? Belki annen geri döner, dayanamaz diye düşünüyorum. Eşin de sonuçta büyüğü biraz alttan alabilirdi. Ama neyse sen merak etme anneaiz doğum yapacak tek kişi sen değilsin. Üstesinden gelirsin merak etme. Yeter ki bebiş sağlıklı olsun. Zaten hemşireler de yardımcı oluyor. Sen moralini yüksek tut. Bebeğini düşün
Degisen hicbir sey yok. Yarin hastanede neler olacak cok merak ediyorum. Kayinpederim ben orda oldukca gergin olmayacak ortam,olmamali da zaten dedi. Umarim gercekten oglum gelince hicbir gerginlik birakmaz ortada..Kötü olmuş ama bugün atlatilinca salim kafayla doğruyu anlarlar.Sen üzülme.
Cok tesekkur ederim. Ya durdukca aklima geliyor yasananlar. Saka gibi. Ruya gibi. En korktugum sey geldi basima. Esimle annemin kasai karsiya kalmasindan hep korkmustum. Naparim oyle bir sey olsa diyordum. Su an da ne yapacagimi bilmiyorum. bi tarafta canim dedigim annem bir tarafta cok sevdigim yeri geldiğinde bana babalik da yapan kocam.. umarim bebegime bir sey olmamistir. En mutlu olmam gereken gunde sanki yas tutuyorum..Canım üzüldüm kötü olmuş senin içinKeşke biraz daha sabırlı ve anlayışlı olabilselerdi. Benim de annem gelecek şimdiden kendime telkinlerde bulunuyorum kalbini kırma vs gibi, ben de çok müdahaleceyim ve annem de yaşı ilerleyince ev temizliğine çok önem vermemeye başladı. Eşimle temizliği yaptık, annem yanımda dursun yeter diyorum ama kırıcı olabiliyorum bazen kendini bırakıyor mesela nişan günümde uyuşuk uyuşuk oturdu hiç bi şeyle işgilenmedi, ki bütün temizliği ben yaptım, ikramlıkları pastaneye sipariş verdim, yemekleri yapmaya akrabalarımız geldi ama annemin o uyuşuk tavrı beni çok germişti, bir şey deyip kalbini kırmamak için çok uğraşıyorum, bazen de laf ağızdan çıkıyor işte. Keşke sana bunu yaşatmasalardı doğuma bir kala. Ama olan olmuş bebeğine odaklanman gerekiyor senin, daha fazla üzme kendini, mutlu gitmeye çalış doğuma, devamında da mutluluk gelsin
Cok tesekkur ederim. Insallah olurÇok üzüldüm, inşallah herşey yoluna girer, yaşanması gerekiyormuş demek, inşallah telafisi olur
Insallah cok tesekkur ederimIkisi de vakit gecip sakinlesince anlarlar belki birbirlerini. Şu an en önemli olan şey sen ve bebegin. Umarım herşey yoluna girer
Bugun annemle konustum yarin gelecek hastaneye zaten. Sakinlemisti ama tabi arada bol bol laf soktu. Hastanede benimle kalacak yarin gece. Umarim gerginlik olmaz.. umarim emzirebilrim cok korkuyorum sutum gelmeyecek, emziremeyecegim diye ..Canım bence eşini ikna et ve anneni arayıp özür dilesin, sonuçta küçük olan o ve olay sizin evinizde yaşanmış, sen de anneni ara duygularını ve pişmanlığını ifade et, seni Yanımda görmek istiyorum sen benim için çok değerlisin de, zaman her şeyin ilacıdır. Sen de kendini suçlama lütfen, hormonlar da değişiyor, isteklerimiz de oluyor bazen düzgün şekilde ifade etmeyi beceremiyoruz, Allah kolaylık versin, mutlu hayırlı doğumlar
Ayniii ...saat kacta 12de benimde
Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz kiBana saat soylemedi sabah 7 gibi burda olun dedi sadece. Sabahtan mi alir bilmiyorum. Aksam 12den sonra bir sey yeme dedi.
Ayyy bende bunu merak ediyorummmmmmm su icebiliyor muyuz ??Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz ki
Yarin bu saatlerde nasil olacagiz acaba
Kızlar benim ilk oğlum normal doğumdu. Bu sefer daha doğmadı,Ayyy bende bunu merak ediyorummmmmmm su icebiliyor muyuz ??
Insallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorumAyyy bende bunu merak ediyorummmmmmm su icebiliyor muyuz ??
Ama normal dogum yapacaklar icin yasak diye biliyorum ben. Sezaryen icin yasak mi bilemedimKızlar benim ilk oğlum normal doğumdu. Bu sefer daha doğmadı,
Ama eltim altı ay önce suyu geldi ve bir bardak su içtiği için 3-4 saat beklettiler sezeryana aldılar. Yani içmeyin su o da yasak
Okuma okuma :) guzel düsün hepsinin zorlugu var..bak kac kisi spinal oldu ve rahat gectiginden bahsettilerInsallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorum
Insallah :) ben su 2 gundur ogluma odaklanamadimOkuma okuma :) guzel düsün hepsinin zorlugu var..bak kac kisi spinal oldu ve rahat gectiginden bahsettileriyiyi dusunelim..ben kendi acimi dusunemiyorm hep cocugum var aklimda o iyi olsun her seye katlanabilirmisim gibi geliyoo
Yalniz kalmayin ben hala idrak edemedim ameliyata gircek gibi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?