Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz ki
Yarin bu saatlerde nasil olacagiz acaba
Benimki de sanırım böyle süre tutamadım hiç ama biliyorum az çok sıklaştığınıDün gece 2 saat içinde 20 dk bir geldi kasılma sora 15 dkkaya indi sora olmadı geçti bende not aldim gün içinde 1 saatte bir 2 saatte bir bazen oluyo oyle aklımda tutuyorum benimde sıklaştı
Amin inşallahAllah kavuştursun canım. İnşallah sağ salim gelsinler de
Canim benim bebegim de tukuruk cikariyordu. Yenidogan doktoru gorur gormez cigerlerinde sivi oldugunu soyleyip takibe aldi. Kolostrum disinda bir sey gelmedi henuz. Iki damla bile gelse veriyoruz hemsirelere. Su anda ben evdeyim, ziyaretciler beni de bunaltti. Sagolsunlar yardim ediyorlar ama cocuklariyla geldikleri icin basim sisti. Erkekler de var ve memelerime masaj yapmak, sicak kompres yapmak istiyorum yapamiyorum. Gercekten cok sıkıldım. Keske sirayla gelip yardim etseler. Su anda hepsine birden ihtiyacim yok. Cocuklara hic tahammulum yok.Ohh ne güzel kolostromun gelmiş bebeğine şifa olacak daha ne olsun. Ben az az emzirdim hastanede ne geldi hiç bilmiyorum inşallah kolostrom gelmiştir ve de emmiştir. Benim kızda tüm gece sabah kadar tükürük kustu resmen, hatta tükürüğünde boğuluyordu iki kere meğer ciğerlerinde su varmış onu atıyormuş. Ertesi gün geçti. Senin bebiş de biraz daha fazla demekki ama bir iki güne geçer hiç üzülme. Ve emin ol ziyaretçi çoksa yanında olmaması daha iyi olmuş. O ziyaretçiler beni mahfetti. Bir daha doğumum olursa taburcu olana kadar kimseye haber vermem. Ne rahatça dinlenebiliyorsun ne de rahatça bebeği emzire biliyorsun.
Canim yavrun nasil ? Ne durumdasiniz ? Ne zaman cikiyor ?Canim benim bebegim de tukuruk cikariyordu. Yenidogan doktoru gorur gormez cigerlerinde sivi oldugunu soyleyip takibe aldi. Kolostrum disinda bir sey gelmedi henuz. Iki damla bile gelse veriyoruz hemsirelere. Su anda ben evdeyim, ziyaretciler beni de bunaltti. Sagolsunlar yardim ediyorlar ama cocuklariyla geldikleri icin basim sisti. Erkekler de var ve memelerime masaj yapmak, sicak kompres yapmak istiyorum yapamiyorum. Gercekten cok sıkıldım. Keske sirayla gelip yardim etseler. Su anda hepsine birden ihtiyacim yok. Cocuklara hic tahammulum yok.
Ben spinal oldum. Yan etkileri neymis ki? Ben cok rahat gecirdim.Insallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorum
Belirsiz. Antibiyotik tedavisi yapiyorlar. O bitmeden ve nefes alip verisi duzelip emme refleksi gelismeden cikarmiyorlarmis. Bu da bebekten bebege cok degisiyormus. Az once gorduk bebegimizi. Ilk kez gozlerini acti kuzum. Uzun uzun konustuk bizi dinledi sanki.Canim yavrun nasil ? Ne durumdasiniz ? Ne zaman cikiyor ?
Insallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorum
Duzelecek insallah annesi premature doganlar bile hayata tutunuyor siz moralinizi yuksek tutun..cokca dua ediyoruzBelirsiz. Antibiyotik tedavisi yapiyorlar. O bitmeden ve nefes alip verisi duzelip emme refleksi gelismeden cikarmiyorlarmis. Bu da bebekten bebege cok degisiyormus. Az once gorduk bebegimizi. Ilk kez gozlerini acti kuzum. Uzun uzun konustuk bizi dinledi sanki.
Insallah canim. Sabah doktor o kadar ruhsuz konustu ki moralimizi bozdu. Az once gorus vardi. Daha iyi gorduk bu sefer. Esimle moralimiz duzeldi biraz. Bizi diesi, gozlerini acti. Ona dokunduk. Insallah gunden gune duzelir. Sutumle de besleyebilirsem cok guzel olacak ama henuz gelmedi.Duzelecek insallah annesi premature doganlar bile hayata tutunuyor siz moralinizi yuksek tutun..cokca dua ediyoruz
Doktorlara bakma..annemi yogun bakimda bilinci kapali diyerek tuttular ilk gunden beri kadinin bilinci vardi neler neler soylediler..hele ki yeni dogan bebekler cok guclu..bedenlerini kucuk goruyoruz ama cok gucluler annesiInsallah canim. Sabah doktor o kadar ruhsuz konustu ki moralimizi bozdu. Az once gorus vardi. Daha iyi gorduk bu sefer. Esimle moralimiz duzeldi biraz. Bizi diesi, gozlerini acti. Ona dokunduk. Insallah gunden gune duzelir. Sutumle de besleyebilirsem cok guzel olacak ama henuz gelmedi.
Aynen öyle.Altıma kaçırıyorum gibi bir şey degil yani baya gidiyor durduramıyorsun.Sızıntı seklinde de gelenler oluyormus ama düzenli gelmesi lazım sanırım
Baya fazla bişeymiş o su dediklerine göre foş diye akacak ayagını kaydıracak kadar
Canım öyle düşünme bebeğine odaklan. Eşinle annenin arası düzelir ama senin bu doğumun bir kez yaşanacak bir şey. Kendini şartlama sütüm gelmez fln diye.Cok tesekkur ederim amin insallah. Bugun asla kullanmayacagimi dusundugum biberonu cikarip sterilize ettim. Mama aldirdim esime. Artik bu uzuntuyle sut fln gelmez sanmiyorum.
Evet alttan alan taraf olmadi buyudukce buyudu olay. Ben de gerdim cok onlari ama beni biliyolar ben heo boyleydim sadece hormonlardan dolayi dozum bi tik daha artmisti onu da tolere edemediler bi defalik
Cok tesekkyr ederim. Hastaneye gelecek annem yarin gece beraber kalacagiz zaten. Ya ben onlara da dedim dunku kadar gergin olmadigimiz baska bi gun aynisi yasansaydi bu kadar buyumeyecekti olay. Hepimiz gerginiz dedim ama dinlemedi annem beni. Kolay yolu tercih etti yanimda durmak istemedi
Degisen hicbir sey yok. Yarin hastanede neler olacak cok merak ediyorum. Kayinpederim ben orda oldukca gergin olmayacak ortam,olmamali da zaten dedi. Umarim gercekten oglum gelince hicbir gerginlik birakmaz ortada..
Cok tesekkur ederim. Ya durdukca aklima geliyor yasananlar. Saka gibi. Ruya gibi. En korktugum sey geldi basima. Esimle annemin kasai karsiya kalmasindan hep korkmustum. Naparim oyle bir sey olsa diyordum. Su an da ne yapacagimi bilmiyorum. bi tarafta canim dedigim annem bir tarafta cok sevdigim yeri geldiğinde bana babalik da yapan kocam.. umarim bebegime bir sey olmamistir. En mutlu olmam gereken gunde sanki yas tutuyorum..
Cok tesekkur ederim. Insallah olur
Insallah cok tesekkur ederim
Bugun annemle konustum yarin gelecek hastaneye zaten. Sakinlemisti ama tabi arada bol bol laf soktu. Hastanede benimle kalacak yarin gece. Umarim gerginlik olmaz.. umarim emzirebilrim cok korkuyorum sutum gelmeyecek, emziremeyecegim diye ..
Dakikalara bak arada sıklasınca nasıl geliyo dieBenimki de sanırım böyle süre tutamadım hiç ama biliyorum az çok sıklaştığını
Yooo bende tamda denilen gibi altıma kaçırdım tutamadım sandım. Tabi öğlen 1 de gelmeye başladı ve ertesi gün gece 4te doğumuma kadar gelmeye devam etti. Yani sızıntı şeklinde. Değişiyor kişiden kişiyeAynen öyle.Altıma kaçırıyorum gibi bir şey degil yani baya gidiyor durduramıyorsun.
Büyük ihtimal bandajı çıkarırlar kesi yeri iyiyseAy hadi inşallahbugün 5.gün bir tık daha iyiyim çok şükür. 1 hafta sonrasına kontrole çağırmışlardı bandajı o zaman mı alırlar? Yapıştırma şeklinde yapıldı dikiş, 1 haftada hemen kaynar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?