Benim de pazartesi :) doktorum bana da 7.30 da gel yatisini yapalim ogleden once cikaririz bebegini dedi. Bana gece 3ten sonra yeme bir sey dedi bu arada. Peki su icebilir miyiz ki
Yarin bu saatlerde nasil olacagiz acaba

Ben akşam yemeğimi yedim fazlasıyla sancim var diye gittim nst çekilirken 5 dakka içinde doğuma karar verildi apar topar alındım yani yemek yiyeli 1 saat olmamıştı. Spinal olduğu için sorun olmadı ama genel anestezide önemli durum, planlı sezaryanda en az 8 saat yenilip icilmemeli diye biliyorum

Dün gece 2 saat içinde 20 dk bir geldi kasılma sora 15 dkkaya indi sora olmadı geçti bende not aldim gün içinde 1 saatte bir 2 saatte bir bazen oluyo oyle aklımda tutuyorum benimde sıklaştı
Benimki de sanırım böyle süre tutamadım hiç ama biliyorum az çok sıklaştığını

Canim benim bebegim de tukuruk cikariyordu. Yenidogan doktoru gorur gormez cigerlerinde sivi oldugunu soyleyip takibe aldi. Kolostrum disinda bir sey gelmedi henuz. Iki damla bile gelse veriyoruz hemsirelere. Su anda ben evdeyim, ziyaretciler beni de bunaltti. Sagolsunlar yardim ediyorlar ama cocuklariyla geldikleri icin basim sisti. Erkekler de var ve memelerime masaj yapmak, sicak kompres yapmak istiyorum yapamiyorum. Gercekten cok sıkıldım. Keske sirayla gelip yardim etseler. Su anda hepsine birden ihtiyacim yok. Cocuklara hic tahammulum yok.

Canim yavrun nasil ? Ne durumdasiniz ? Ne zaman cikiyor ?

Canim yavrun nasil ? Ne durumdasiniz ? Ne zaman cikiyor ?
Belirsiz. Antibiyotik tedavisi yapiyorlar. O bitmeden ve nefes alip verisi duzelip emme refleksi gelismeden cikarmiyorlarmis. Bu da bebekten bebege cok degisiyormus. Az once gorduk bebegimizi. Ilk kez gozlerini acti kuzum. Uzun uzun konustuk bizi dinledi sanki.

Insallah iciyoruzdur ya susuzluk bile bas agrisi yapiyo.zaten su spinal sonrasi yan etkileri okudukca korkuyorum

Canım herkeste olmuyor etki, benim ilki spinaldi hiç sorun yasamadim. Yan etki az kişide oluyor ikincide buldu beni malesef. Burda yazdım ama ne kadar sürer var mi başına gelen öğrenmek içindi, yoksa kimseyi korkutmak istemezdim. Dediğim gibi az kişide olan bir etki, insallah biranönce geçer benimde

Duzelecek insallah annesi premature doganlar bile hayata tutunuyor siz moralinizi yuksek tutun..cokca dua ediyoruz

Duzelecek insallah annesi premature doganlar bile hayata tutunuyor siz moralinizi yuksek tutun..cokca dua ediyoruz
Insallah canim. Sabah doktor o kadar ruhsuz konustu ki moralimizi bozdu. Az once gorus vardi. Daha iyi gorduk bu sefer. Esimle moralimiz duzeldi biraz. Bizi diesi, gozlerini acti. Ona dokunduk. Insallah gunden gune duzelir. Sutumle de besleyebilirsem cok guzel olacak ama henuz gelmedi.

Doktorlara bakma..annemi yogun bakimda bilinci kapali diyerek tuttular ilk gunden beri kadinin bilinci vardi neler neler soylediler..hele ki yeni dogan bebekler cok guclu..bedenlerini kucuk goruyoruz ama cok gucluler annesi insallah cikacak sagliklaaa..

Canım öyle düşünme bebeğine odaklan. Eşinle annenin arası düzelir ama senin bu doğumun bir kez yaşanacak bir şey. Kendini şartlama sütüm gelmez fln diye.

Aynen öyle.Altıma kaçırıyorum gibi bir şey degil yani baya gidiyor durduramıyorsun.
Yooo bende tamda denilen gibi altıma kaçırdım tutamadım sandım. Tabi öğlen 1 de gelmeye başladı ve ertesi gün gece 4te doğumuma kadar gelmeye devam etti. Yani sızıntı şeklinde. Değişiyor kişiden kişiye

Büyük ihtimal bandajı çıkarırlar kesi yeri iyiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…