Yalniz kalmayin ben hala idrak edemedim ameliyata gircek gibi degilim son anda ne olacak bilmiyorm kizima kavuscm diye heyecanliyim ama sonrasi icin panik halim var..nasil gececek o gece.
Emzirebilcekmiyiiim vs. Vs.. :)
Ben de cok panigim emzirme konusunda. Esime apar topar organik mama ve sut yapici icecekten aldirdim. Hurma ceviz badem findik koydum yanima. Baska ne koysam bilemedim sut yapici..

Yalniz kalmayin ben hala idrak edemedim ameliyata gircek gibi degilim son anda ne olacak bilmiyorm kizima kavuscm diye heyecanliyim ama sonrasi icin panik halim var..nasil gececek o gece.
Emzirebilcekmiyiiim vs. Vs.. :)
Hiç telaş etme canım. İhtiyaç duydukça hemşirelerden yardım al emzirmek vs gibi durumlar için. Bi de sütün geç gelir ya da gelmezse ben gibi panik yapma ben günlerdir mücadele ediyorum daha yeni sütüm az az gelmeye başladı. Beni uyarmıştı herkes sezeryanda bazen süt geç gelebilir, gelmesi 5-10 günü bile buluyor bazen diye. Ama sen hep pozitif düşün, kızın gelecek cuk cuk cuk emecek seni

Bana da doktor 12den sonra hiç bişey yiyip içme oruç gibi gel dedi. Yani sezeryanda su da yasak, tabi farklı uygulamalar yapan hastaneler olabilir
O zaman biz de sahur gibi su icelim yemek yiyip yatalim yulaf ezmesi de sut yapiyomus onu yemeyi dusunuyorum yatmadan. Hem de bagirsaklari da duzenliyo ya belki ameliyat sonrasi da isimize yarar E Elwing6 SurpriseLove

Yarın doğumu olan güzel annelerimiz

Allah yardımcınız olsun sağsalim kavuşup koklaşın
Bizi de burda merakta bırakmayın kendinizi iyi hissedince yazın hep haber bekliyor olacağız

Yarın randevusu olanlar da güzel haberler alsın inş
H honey bunch sen de çıkınca yaz mutlaka bakalım ne diyecek senin tosbiş kıza

yesilus

Canım benim cok tesekkurler bilgiler icin Insallah hayirlisi ile atlatiriz Duygularim selale, cok karisik ☺ İpek kuzumuzun sagligi nasil buyudu mu biraz? Benim yerime de kokla kuzuyu annesi
İnşallah canım biraz büyüdü toparladı süt yetiştirmeye çalışmak pompa vs beni de mememi de yoruyor her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum

Evet bana da bi tanidigim oyle dedi sakin sütüm gelmiyo diye emzirmekten vazgeçme surekli dene dedi. Doktorim da aynı seyo soyledi sut gelmeme doye bse yok emzirceksin bol bol dedi. Bakalim nasil geçecek gecemiz. Herkes diyo ki yat uyu yarin 2 saatte bir emzirceksin cocugunu da uyuyamiyorum ki

Kizlar ya hüsrana ugradim bu balonlar inmis 1 gecede ne yapmak lazim 2gun durmuyor mu hastanede de iner yarin sisirilse..adam sisirmisti helyumsuz var mi boyle ucan
Canım 12 saatmiş onların uçma süresi, ben de bu sebeple balon standı tercih ettim

Bana da spinal yapilcak diye biliyorum neden oyle dedi ki doktorum acaba

Yaa çocuk çoluk ne işleri var ordu gibi ağrım var vs de yatak odasına geç yat. Süt için sıcak bir duş al, duşta göğüslerini keseliyerek masaj yap. Hümana veya bestlak gibi bir takviye al. Pompan varsa sık sık sağ. Komposto, hurma, incir, dereotu, semizotu ye, bol bol su iç. Ben de şuan bunları yapıyorum inşallah sütüm artar. Ve inşallah senin bebiş de en yakın zamanda eve gelir o gelince herşey yalan olacak

Insallah gecer ben de bikac arkadasimla daha konuştum onlar da agri oluyor ama çekilmeyecek gibi degil bebegini gorunce unutuyosun zaten diyolar. Bendeki korku bilinmemezlikten kaynakli. Yazilanlari okuyorum ama bana ne yapilacak onu bilmedigim icin

Canım öyle düşünme bebeğine odaklan. Eşinle annenin arası düzelir ama senin bu doğumun bir kez yaşanacak bir şey. Kendini şartlama sütüm gelmez fln diye.
Cok dogru diyorsun aslinda. Ben de aksam karar verdim bu saatten sonra hickimse bu animi doyasiya yasamama engel olamaz. Ben istemezsem kimse beni uzemez. Herkes bencilse ben de bencil olacagim ve sadece kendimi ve oglumu düşüneceğim. Insallah yarin cok guzel olacak her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…