Bana da spinal yapilcak diye biliyorum neden oyle dedi ki doktorum acaba

Canım benim doğum anı oldu apar topar oldu. Bebeğin nst de hareketleri azalmıştı hızlı bir şekilde doğuma alındım. Anestezi alınacaksa öncesi yenilip icilmemeli kesinlikle. Benimki farklı durum yani bekletseler daha kötü sonuç olabilirdi

Ohh bak geliyor ne güzel. İkisi d syetişkin insan sana yansıtmadan sorunlarını çözsünler, sen kafana takma meleğini düşün. En güzel dıyguyu yaşamana çok az zaman kaldı.
Okuma okuma :) guzel düsün hepsinin zorlugu var..bak kac kisi spinal oldu ve rahat gectiginden bahsettiler iyiyi dusunelim..ben kendi acimi dusunemiyorm hep cocugum var aklimda o iyi olsun her seye katlanabilirmisim gibi geliyoo
Yalniz kalmayin ben hala idrak edemedim ameliyata gircek gibi degilim son anda ne olacak bilmiyorm kizima kavuscm diye heyecanliyim ama sonrasi icin panik halim var..nasil gececek o gece.
Emzirebilcekmiyiiim vs. Vs.. :)
Hiç öyle düşünme, bi arkadaşım sezeryan olmuştu hastaaneye ziyarete gittim, boş bulunup sordum “Emiyor mu” diye, niye emmesin ki dedi, aldı bebeği bi güzel emziriyordu ki, sonradan anladım ki emecek mi emmeyecek mi diye stres olmamış, emecek diye odaklanmış gerçekten de öyle olmuş. Yani bu işin %80 i stres. Onunla baş edince çorap söküğü gibi gelir inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Ben de öyle olmuştum uyuyamadım ertesi gece de bebeği emzirmeye çalışmaktan uyuyamadım tavsiye etmem pek iyi olmuyor uyumaya çalış

Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim kızla aynı ölçülerde hemen hemen, gerçekten oyuncak bebek gibiler

hayırlı uğurlu olsun canım sağlık ve huzurla büyüt inşaallah
öz hakiki EYLÜL anası

1. morcivert """"""""""
2.
3.
4.

hayırlı uğurlu olsun canım sağlık ve huzurla büyüt inşaallah
öz hakiki EYLÜL anası

1. morcivert """"""""""
2.
3.
4.
Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim kızla aynı ölçülerde hemen hemen, gerçekten oyuncak bebek gibiler
çok sağolun kızlar
tarihi güzel oldu ya 01.09.19
tarihi güzel oldu ya

Annelerin bencilliği de bukadar işte, hep evlat sen yine de bencil olma da kendini de üzme, her şey yoluna girer inşallah, sadece sabırlı ve hoşgörülü olmaya ihtiyacımız var, yoksa lohusalıkta hormonlar farklı kötü olaylar yaşamamıza sebep olabilir, özellikle ilk birkaç gün sabır İlk lohusalığımda tecrübesizliğimden ben de hoş olmayan durumlar yaşadım, ikincide daha tedbirli olmaya çalışıyorum, inşallah herşey güzel olur

İşte bu Güzel haberlerinizi bekliyoruz sen, @Elwing6 ve SurpriseLove 'ın. @morcivertkedi gözün aydın canım güzel bir doğumun olmuş anladığım kadarıyla, sağlıkla büyüt bebeğini

neler tavsiye edersin canım lohusalıkta hem bebeğimizi korumak hem de kimseyi gereksiz yere kırmamak adına? görümcem saçma saçma konuşuyor yok bebeği başımdan atmaya çalışıcakmışım bi süre sonra, biri alsın da ilgilensin diye beklicekmişim, 40'ı çıkmadan sanmıyorum dedim çünkü başta benden başkasına bağışıklığı yok. Şöyle saçma lafları yutmaktan bıktım ben sustukça onlar saçmalamaya devam ediyor. Kendimi doldurmak istemiyorum sabrediyorum. Bir de 9 ay boyu hele ki son birkaç haftadır ağırlaşmama riskler yaşamama rağmen bana bir ihtiyacın var mı ya da yardıma ihtiyacın var mı diye sormayan yakınlar mümkünse bebek doğunca evimi doldursun istemiyorum sinir oluyorum düşündükçe. Eşime dedim zaten bebek uyuyor olursa yatak odama sokmam kimseyi bebeği görme bahanesiyle diye.

Yazarım yazarım zaten muhtemel ilk benden haber alıcaksınız sabahın köründe randevum :)

Ah süper maşallah Rabbim uzun mutlu ömürler nasip etsin

Canım hormonlar coşuyor, anlayışsız düşüncesiz meraklı yakınlar da yoruyor, bazen insanların iyi niyetlerini bile doğru yorumlayamayabiliyorsun, sabırlı ve hoşgörülü olmak lazım, yoksa patlama yaşayabiliyorsun, en önemlisi hastaneden çıkınca ilk 1-2 gün, yani sadece birazcık sabır, sonra duruma adapte olmaya başlıyorsun, sezeryan olduysan iyileşmeye ve daha mantıklı düşünebilmeye başlıyorsun zaten. Bu dönemdeki fevri çıkışlar aile ilişkilerini olumsuz etkileyebiliyor, telafisi zor kırgınlıklar yaşanmasın diye birazcık alttan almaya çalışmak lazım diye düşünüyorum, insanlara duygularını en makul ve kibar şekilde söyleyebilmek lazım. Bebeğe gelince ilk başta şaşkın ve tecrübesiz oluyor insan tabiki ama annelik içgüdüsel birşey, bebeğin için en iyisini yapmaya çalışacaksın ama aşırı titiz olmadan. Emin olun sandığımızdan çok güçlü ve dayanıklılar, pamuk ipliğine bağlı değil yani. En ufak şeyleri dert edip kendinizi üzmeyin, siz iyi olursanız, uykunuzu alır, dinlenir, bol su içer, olumlu düşünmeyi tercih edip yaşadığınız mucizenin tadını çıkarır, şükür dolu olursanız her şey çok güzel olur Allah’ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…