Annelerin bencilliği de bukadar işte, hep evlat sen yine de bencil olma da kendini de üzme, her şey yoluna girer inşallah, sadece sabırlı ve hoşgörülü olmaya ihtiyacımız var, yoksa lohusalıkta hormonlar farklı kötü olaylar yaşamamıza sebep olabilir, özellikle ilk birkaç gün sabır İlk lohusalığımda tecrübesizliğimden ben de hoş olmayan durumlar yaşadım, ikincide daha tedbirli olmaya çalışıyorum, inşallah herşey güzel olur
Insallah ben de bu zamana kadar kimseye karşı kirici olmamaya hep nazik davranmaya calistim ama karsimda kim olursa olsun bu huyumu hep kotuye kullandi. Ben yine de hakim olmaya calisiyorum kendime hormonlarimin izin verdigi kadar. Ama cok yipraniyorum..
Neyse yarin hayatımin yepyeni bir donemi basliyor. Insallah ogluma cok iyi bir anne olurum, insallah hepimiz cok iyi birer anne oluruz evlatlarimiza karsi
hepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. 15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200gr 50 cm :) minicik bisey oyuncak bebek gibi. ama pek obur masallah darısı hepinize olsun sizlere de dua ettim
Saka gibi ama sancilarim artti sanki alttan bicak sapliyorlar bekleyemezmisim istesemde..evde herkes telaseleniyo adim atamiyorum bastikca sanci giriyor
neler tavsiye edersin canım lohusalıkta hem bebeğimizi korumak hem de kimseyi gereksiz yere kırmamak adına? görümcem saçma saçma konuşuyor yok bebeği başımdan atmaya çalışıcakmışım bi süre sonra, biri alsın da ilgilensin diye beklicekmişim, 40'ı çıkmadan sanmıyorum dedim çünkü başta benden başkasına bağışıklığı yok. Şöyle saçma lafları yutmaktan bıktım ben sustukça onlar saçmalamaya devam ediyor. Kendimi doldurmak istemiyorum sabrediyorum. Bir de 9 ay boyu hele ki son birkaç haftadır ağırlaşmama riskler yaşamama rağmen bana bir ihtiyacın var mı ya da yardıma ihtiyacın var mı diye sormayan yakınlar mümkünse bebek doğunca evimi doldursun istemiyorum sinir oluyorum düşündükçe. Eşime dedim zaten bebek uyuyor olursa yatak odama sokmam kimseyi bebeği görme bahanesiyle diye.
Ben de cok sinir oluyorum oyle laflara ya. Birakin biz kendi kendimize yasayalim ne yasayacaksak. Olumlu cumleler kurmayi beceremiyor mu bu insanlar ya? Neyse sen en dogrusuna karar vermissin esin de sana destek olacak ne guzel. Bir seye canjn sikilirsa da bebegin emme vakti dersin odaya cekilirsin
Belirsiz. Antibiyotik tedavisi yapiyorlar. O bitmeden ve nefes alip verisi duzelip emme refleksi gelismeden cikarmiyorlarmis. Bu da bebekten bebege cok degisiyormus. Az once gorduk bebegimizi. Ilk kez gozlerini acti kuzum. Uzun uzun konustuk bizi dinledi sanki.
Dualarinizi bekliyorum yarin sabah icin insallah cok rahat gecer hayirli haberler ile doneriz. Duygularim o kadar karisik ki guleyim mi aglayayim mi bilemiyorum. Allah hepimizi saglikla kuzularimiza kavustursun hayirlisi ile grupca ohh bee deyip rahatlayalim
hepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. 15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200gr 50 cm :) minicik bisey oyuncak bebek gibi. ama pek obur masallah darısı hepinize olsun sizlere de dua ettim
Saka gibi ama sancilarim artti sanki alttan bicak sapliyorlar bekleyemezmisim istesemde..evde herkes telaseleniyo adim atamiyorum bastikca sanci giriyor
Dualarinizi bekliyorum yarin sabah icin insallah cok rahat gecer hayirli haberler ile doneriz. Duygularim o kadar karisik ki guleyim mi aglayayim mi bilemiyorum. Allah hepimizi saglikla kuzularimiza kavustursun hayirlisi ile grupca ohh bee deyip rahatlayalim
Merhaba arkadaşlar Daha önce Doğum yapmış arkadaşlara bir sorum olacak. Doğumuma 1 hafta var yok yani daha erken de olabilir, 38. haftadayım. Doğum sonrası kilolar zor mu veriliyor. 16 kilo aldım. Arkadaşım 20 kiloyu diyet yapmadan verdim diyor ama bilmiyorum.
ilk hamileliğimde 88den 99a çıktım. Doğum sonrası 92 ile eve döndüm. 4. Aydan sonra yediklerime dikkat ederek 74e kadar indim. Birde akşam yemeğinden sonra bişey yemedim. Bol su içtim. Bu hamileliğimde 80den 93e çıktım. İnş hedefim 70e inebilmek.
morcivertkedi
maşallah size yeriz o minnoşu
Duaların için çok sağol inşallah bize de nasip olur kavuşuruz yavrularımıza
Müsait olunca yaz buraya hikayeni
Bu arada epidural taktırdın mı taktırdıysan tavsiye ediyormusun
Haftada bir çağırıyo artık korkuyorum ama yarın gidicem inşallah iyi haberler alırım sen en son ne zaman baktırdın canım kontrole çağırdı mı tekrar doktor