Insallah ben de bu zamana kadar kimseye karşı kirici olmamaya hep nazik davranmaya calistim ama karsimda kim olursa olsun bu huyumu hep kotuye kullandi. Ben yine de hakim olmaya calisiyorum kendime hormonlarimin izin verdigi kadar. Ama cok yipraniyorum..
Neyse yarin hayatımin yepyeni bir donemi basliyor. Insallah ogluma cok iyi bir anne olurum, insallah hepimiz cok iyi birer anne oluruz evlatlarimiza karsi

Masallah gozun aydin :) darisi bizlerin basina insallah cok teşekkürler dualarin icin

Ben de cok sinir oluyorum oyle laflara ya. Birakin biz kendi kendimize yasayalim ne yasayacaksak. Olumlu cumleler kurmayi beceremiyor mu bu insanlar ya? Neyse sen en dogrusuna karar vermissin esin de sana destek olacak ne guzel. Bir seye canjn sikilirsa da bebegin emme vakti dersin odaya cekilirsin

Inş en kısa sürede kucaginizda olur

Oyy masallah kuzunuza gözünüz aydın

Dualarım sizinle ve doğum yapacak tüm arkadaslarla

Has eylül anaları kac kisi kaldi kuzular agustos anasi yapti cogumuzu ☺
benn
ilk hamileliğimde 88den 99a çıktım. Doğum sonrası 92 ile eve döndüm. 4. Aydan sonra yediklerime dikkat ederek 74e kadar indim. Birde akşam yemeğinden sonra bişey yemedim. Bol su içtim. Bu hamileliğimde 80den 93e çıktım. İnş hedefim 70e inebilmek.

Maşallah canım bebeğine Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Haftada bir çağırıyo artık korkuyorum ama yarın gidicem inşallah iyi haberler alırım sen en son ne zaman baktırdın canım kontrole çağırdı mı tekrar doktor
Aynı canim benide haftada bir çağırıyor gecen hafta gittim en son inşallah iyi haberlerle dönersin canim benimde sali gunu heyecanla bekliyorum o günü

Sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah canim bizlere de dua et

Saka gibi ama sancilarim artti sanki alttan bicak sapliyorlar bekleyemezmisim istesemde..evde herkes telaseleniyo adim atamiyorum bastikca sanci giriyor
Ne güzel işte Doğum zamanın gelmiş zaten, sütün daha çabuk gelir, kızın dünyaya gelmeye hazırım sinyalleri veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…