Aynı canim benide haftada bir çağırıyor gecen hafta gittim en son inşallah iyi haberlerle dönersin canim benimde sali gunu heyecanla bekliyorum o günü
Uyuyamıyorum yaa halbuki uykuya çok düşkün biriyim hiç dayanamam normalde heyecanlandım çok

Ayy ne güzel kavuştun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ay her dogum farkli gercekten ya ben de hic boyun agrisi cekmedim diger 3 dogumumda neyse bu agri omzum mu cikti benim dedim o kadar yani 2 gun hastanede 1 gun de evde agridi gecti benim parol ictim sicak tuttum hep bebek emse bile git bi test yaptir ozellikle gozunun ici sariysa ve karnin alti sariysa icin rahat eder emzirdikce atti benim kizim ama 1bucuk ayda gecer dedi annem sari renk

Annem de bugun gitme eve dedi cocuklari babam okula goturcek hic degilse 40im cikana kadar annem de cok rahatsiz sıkıntı oluyorum ona o yüzden gitmek istiyorum bakalim hayirlisi artik gercekten evet kac kere gittim bende dr a hastaneler mikrop yuvasi zaten bana da haftaya gel demisti gitmedim odyometriye uyuması lazim diyo bir suru bisey yapistiriyo o zaman da uyaniyo cocuk ses aliyo dinliyo beni simdi de kalca ultrasonu var 1 aylik olunca ona da az kaldi

Allah kolayca saglikla mutlulukla kavustursun canim

Canim kolay gelsin sana. Bana 1.5 aylik.olunca göz tatamasi yapilacak dedi cocuk doktoru. Kafasi da kucukmus bebgimin onun da takibini yapalim dedi.

Herkese gunaydin 1 saat sonra filan hastanede olacagiz. Dualarinizi bekliyorum cok heyecanliyim. Hafiften de bogazim agriyor nedense. Allahim sapasaglam kucagimiza almayi nasip etsin insallah guzel haberlerle donerim

Oğluum aynı bedende uyandiğimiz son sabahimizdi bundan sonraki tum sabahlarimizda koklasarak uyaniriz inşallah❤❤❤

Allsh sağlıkla kavuştursun ❣[/QUOTE]

Hadi bakalim hayirli dogumlarin olsun insallah Allah saglikla bebehini karsilamayi nasip etsin insallah. biz de ciktik hastaneye gidiyoruz. Ayni duygular bende de var. Video cektim az once gidiyoruz diye basladim aglamaya :)
Benim de karnim ageiyor ama bu agri heyecandan degil de sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi insallah olmaz.
Bana da dua edin lutfen hastanede bir gerginlik olmasin bebegim herkese mutluluk getirsin

E Elwing6 canim benim sana da hayirli dogumlar olsun. Bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah'im insallah. Biz geldik hastaneye giris yapacagiz birazdan :)
Kizlar benimle birlikte dogurcaaklar hepinize basarilar dilerim 10.30da bizimde girisimiz.. hadi bakalim biz bu isi beceririz

Benide o cok aglatacak gibi yapiyo son aksamdi karnimda bir de aglamayacagim daha simdiden diye soz verdim..babam yanimda cünkü..annemiz yanimizda yok zaten bir yanimiz eksik..kimseyi uzmicem ama ameliyathanede bögürerek aglayabilirim gülceyle karsilasinca..

Bir de öyle memeler açıkta etrafımda insanlar istemiyorum, nasıl başaracaksam onu da bilmiyorum. Ama hiç sevmiyorum o görüntüyü ve kesin rahatsız olurum. Eşim yanında gece annem kalsın dedi ama ben gerilirim kesin öyle olursa rahat edemem. Kendi annem de uykusuna karşı koyamıyor, eşime sen kal diyorum acaba hemşireler yardım eder mi gece emzirmeye ya da alt değiştirmeye fln. Neyse bakalım sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur Doğumunda kolaylıklar canım Sonra da darısı biz sıradakilere

Ben daha karşılaşmadan ağlarım diye düşünüyorum Yaşayıp görcez bakalım. Kolaylıklar diliyorum canım doğumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…