Canım dediklerini uygulamaya çalışıcam umarım sabrımı zorlamazlar. Özellikle de bu çocuk aç fln demesinler Hemşirenin dediğine göre bebek doğduğunda ona 2 gün yetecek besinle doğuyormuş. Ağlaması aç olduğunu göstermez sadece, ağlama ihtiyaçları varmış tıpkı emme ve uyuma gibi.

Sağlıcakla al inşallah kucağına

Kalça ultrasonunun yanlış bilmiyorsam bebek 6 haftasını doldurunca çekilmesi öneriliyor onu bir daha sorun isterseniz. Bir de işitme testini ihmal etmeyin lütfen. Inş tüm sonucları iyi cikar

Inş sağlıkla neşeyle gelsin minik

Inş tatlı minik neşe huzur katsın evinize

baby plus göğüs pompasından memnun kaldınızmı?

Allahım sen doğum yapacak annelere yardım et, bütün negatiflikleri onlardan uzaklaştır, akraba eş dostun çok bilmişinden hepimizi koru, insanlara boş laf yaparak yardım edilmeyeceğini öğret, annelerin moralini bozacakların hastaneye gelen yollarını tıka, gerçekten bir işin ucundan tutacak insanlarla bir arada tut tüm lohusaları ya Rabbiimmm amin

Doğum yapacak arkadaşlarım hepinize kolaylıklar sağlık sıhhatle kavuşun inşallah
Plm123 canım çok teşekkürler sütlerle alakalı yazdıklarını bilmiyordum öğrendim

Bu arada kimse yaşamaz inşallah ama göğüs ucu yarası yaşarsanız 4.günden sonra artık ağlayarak emziriyordum çok fenaydı
Ama dün silikon göğüs uçları aldı eşim ve kızım kabul edip aldı çok şükür memeyi
Aventinki ağzını yidiğime büyük geldi
Bebedor güzel uydu çok şükür
Pompa olarak da baby plus kullanıyorum elektrikli gayet iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…