benn
ilk hamileliğimde 88den 99a çıktım. Doğum sonrası 92 ile eve döndüm. 4. Aydan sonra yediklerime dikkat ederek 74e kadar indim. Birde akşam yemeğinden sonra bişey yemedim. Bol su içtim. Bu hamileliğimde 80den 93e çıktım. İnş hedefim 70e inebilmek.
Ya bu hormonlar nasıl tavan!
Buraya girince hele ağlamadan çıkamıyorum
Hele biz de kavuştuk mesajı attığınızda engel olamıyorum içim coşuyor
Hastanede serumla ve önlükle koridorda yürürken fotoğrafım var gözümün önünden gitmiyor
Kızım karnımda son fotoğraf
İçim eriyor baktıkça şimdi kızıma
Öyle güzel ki
Elhamdulillah yesilus
@ShinSeGi siz de anlatmışsınız çok güzel o hisleri
Ama sanki yine de eksik kalıyor anlatamadım diyor insan
Yaklasık 3900-4000gr arası olmusuz 52cm acılma varmı diye ebe kontrol etti ama ı ıh hic acılma yok birazda olsa acılma olsaydı yarın suni sancı ile normal dogumu deneyecektik rahim bile inmemiş asagı kafa hala kana girmemiş agzında sadece
Doktora ne önerirsiniz dedim ben sezeryanı öneririm ama karar senin bebegin içerde keyfi yerinde suyu iyi gelişimi iyi istersen iki üc hafta daha böyle bekleyebilirsin 4.500gr olur büyür rahat rahat ama normal dogum cok zorlar ilerki günlerde dedi bikaç gün daha bekleyelim istersen dedi 3 gün sonra görüşelim tekrar diye anlastık en azından normali denemedim veya beklemedim demem
Yani bende gelişme falan yok stabil gebeligim devam ediyor :)
Yaklasık 3900-4000gr arası olmusuz 52cm acılma varmı diye ebe kontrol etti ama ı ıh hic acılma yok birazda olsa acılma olsaydı yarın suni sancı ile normal dogumu deneyecektik rahim bile inmemiş asagı kafa hala kana girmemiş agzında sadece
Doktora ne önerirsiniz dedim ben sezeryanı öneririm ama karar senin bebegin içerde keyfi yerinde suyu iyi gelişimi iyi istersen iki üc hafta daha böyle bekleyebilirsin 4.500gr olur büyür rahat rahat ama normal dogum cok zorlar ilerki günlerde dedi bikaç gün daha bekleyelim istersen dedi 3 gün sonra görüşelim tekrar diye anlastık en azından normali denemedim veya beklemedim demem
Ya bu hormonlar nasıl tavan!
Buraya girince hele ağlamadan çıkamıyorum
Hele biz de kavuştuk mesajı attığınızda engel olamıyorum içim coşuyor
Hastanede serumla ve önlükle koridorda yürürken fotoğrafım var gözümün önünden gitmiyor
Kızım karnımda son fotoğraf
İçim eriyor baktıkça şimdi kızıma
Öyle güzel ki
Elhamdulillah yesilus
@ShinSeGi siz de anlatmışsınız çok güzel o hisleri
Ama sanki yine de eksik kalıyor anlatamadım diyor insan
Kızlar ben emziğe başladım beni paraladı minik kuzu , sarılık olmasın kakası yeşilden sarıya dönsün diye süte dadandık mama takviyesi ve benim memeler perişan halde sağma yapıyorum birde , yine yetmemeye başladı , tok ve gazı çıkmış olmasına rağmen boncuk boncuk duruyor bir süre sonra ellerini yiyiyor , emzik verdim hemen kabul etti zaten
Kızlar ben emziğe başladım beni paraladı minik kuzu , sarılık olmasın kakası yeşilden sarıya dönsün diye süte dadandık mama takviyesi ve benim memeler perişan halde sağma yapıyorum birde , yine yetmemeye başladı , tok ve gazı çıkmış olmasına rağmen boncuk boncuk duruyor bir süre sonra ellerini yiyiyor , emzik verdim hemen kabul etti zaten
Ay her dogum farkli gercekten ya ben de hic boyun agrisi cekmedim diger 3 dogumumda neyse bu agri omzum mu cikti benim dedim o kadar yani 2 gun hastanede 1 gun de evde agridi gecti benim parol ictim sicak tuttum hep bebek emse bile git bi test yaptir ozellikle gozunun ici sariysa ve karnin alti sariysa icin rahat eder emzirdikce atti benim kizim ama 1bucuk ayda gecer dedi annem sari renk
Kızlar bugün de nst'yi beğendi doktor, sezeryan Cuma öğlen olarak belirlendi 38+1. Az önce lavaboya gittiğimde havlu kağıda yoğun sarı akıntı geldiğini gördüm etrafı da su gibi ıslak. Bu ara çok oluyordu ama bu biraz fazla olmuş. Doktor normal diyor, amniyon sıvınla alakası yok diyor.
Maşallah kuzuya bende emzik sevenlerdenim kizim birsuru emzik almıştım kabul etmemişti en son 3 aylıktı avent sothie tutmuştu.yeni bebekte denemedim daha ama onada alı cam . Kaka sarıya donunce sarilik olmadığı anlamına mi geliyor. Bizim dünden beri sarı, sürekli emiyor sukur bugün kontrolümüz var sanki hafif sararma görüyorum yüzünde emin değilim insallah degildir