Hayırlısı olsun canım.

Hamile kaldığınız kilonun daha altına düşmüşsünüz ne güzel Darısı başıma
İnşallah emzirme döneminde feci kalori harcanıyor. Önemli olan harcanan kaloriyi ve aldığın kaloriyi dengede tutmak. Bide oğlumu 19 ay emzirdim. Şimdiki hamileliğimin 3. Ayında memeden kestim. Yani çok şükür sütüm oldu. Biz kadınlar istersek yapamayacağımız şey yok

Canım çok yoğun ve pıhtı gibiyse nişan da olabilir. Benim ilk gebelikte nişan kansız öyle gelmişti

İlk mi? Erken vermiş gününü. Bi nedeni var mı ? Benim ikinci sez. 39+2 de alacağım diyor :/

Seninki nasıl oldu ne zaman dogum yapmıstın nr kadar bekledin kafamda deli sorular
40+3 de oldu canım
Ne açılma ne sancı hiç bişey yoktu
Hiç hamile değil gibi geçti tüm hamileliğim
Her işimi yapıyordum
En son açılma olur diye suni sancı verdi
Onu da hissetmedim, nst de tavandı ama sancım
Artık ebeler de şaşırdı normal doğum salonunda görülen nadir hamile oldum
Fitil filan verdiler bi iki kere Onda bile açılma olmadı
Artık dedik sezeryan olsun
Güle oynaya gittim hepsi 30 dk sürdü uyumam uyanmam
Bi baktım emmeye çalışan bi kız kucağımda
Çok güzel bi duygu
Ay duygulandım

Aa günün belli olmuş gözünaydın

Ay aynısı gercekten hamileliğimde şükür cok güzel gecti
Beklesende gelmeyecekmiş dimi bak hep bunu düşünüyorum beklesemde gelmez ki cok yukarda keyfi yerinde gelesi yok hic

Ay aynısı gercekten hamileliğimde şükür cok güzel gecti
Beklesende gelmeyecekmiş dimi bak hep bunu düşünüyorum beklesemde gelmez ki cok yukarda keyfi yerinde gelesi yok hic
Bana rahmin inatçıymış dedi ebeler
Bende rahmimle alakası yok kızım bana kıyamıyor demiştim

Seninki de anasını düşünüyor bence
3 gün sonra belli olur canım
Sezeryan da olsa büyütülecek bişey değil
Ben o 30 dk lık anesteziyle 2 gün uyumamıştım
Baka baka doyamıyor insan zaten bebeğine
Az kaldı az
Geç olsun güç olmasın

Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Oyy maşallah
Allah analı babalı büyütsün
Cuk cuk emsin inşallah
Amin canım amin

Kızlar bu sabah Doğum yapacak olan herkes şu saatlerde bebişlerini kokluyorlardır muhtemelen. Hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah

Canım maşallah ya Allah gönlüne göre verdi Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzu
Normal Doğum konusunda tavsiyelerin var mı? Kızlar şunu yaptım iyi oldu ya da şöyle hazırlanın vs diyebileceğin bir şeyler?

Senin kuzuya da maşallah aynen yeşilden aşama aşama sarıya dönüyor çiş yapmaya başlıyor ya da çiş yaptığı görülmeye başlıyor sarılık atlatılmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…