Alttan takvimim bile silinmiş ben hala doguramadım vay be
Canım 40 haftayı doldurunca beklemek pek iyi değil, tabi ki aklımıza iyi şeyler getirelim. Ben pimpirikliyim aslında sat'a göre ben de 40 haftadayım ama doktorum ultrasona göre değerlendiriyor 38'desin diyor, 38 bitince alacak inşallah. O güne sağlıkla erelim diye dua ediyorum. Allah hepimizin yanında olsun hepimizin yüzünü güldürsün

Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Maşallah canım güle güle büyütmek nasip olsun
Darısı biz henüz doğurmayanlara

İlk mi? Erken vermiş gününü. Bi nedeni var mı ? Benim ikinci sez. 39+2 de alacağım diyor :/
Suyum az canım, ilk gebelik, aslında sat'a göre 40+1 olacak. Doktor en başından beri ultrasona göre bana yeni sat belirledi öyle takip ediyor. Daha fazla beklemeye korkuyoruz suyu azaldığı için. 3 günde bir nst'ye giriyorum. Bir de bebek makat geliş, gebelik şekerim ve preeklampsi riskim var 4 aydır diyetteyim. Hayırlısıyla gelsin inşallah kuzum

Canım çok yoğun ve pıhtı gibiyse nişan da olabilir. Benim ilk gebelikte nişan kansız öyle gelmişti
Akıntı su gibi ama ortasında kremsi sarı var, öyle yoğun sümüksü değil. Az önce yine şeffaf su gibi gelmiş.

Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Hayırlı olsun uğurla mutlulukla inşallah

Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Ah canım gözün aydın Doya doya vakit geçir kızınla Darısı bize olsun güzel anne

morcivertkedi E Elwing6 SurpriseLove kızlar gözünüzaydın Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Biz de bugün sağlık ocağında kontroldeydik 16 günlük olduk 3200 gr olmuşuz ebe 1 ayda alacağı kiloyu 15 günde almış dedi çok şükür çok sevindim 2500 gr doğmuştu bebeğim 37.haftada.hem emiyor hem de mama takviyesi yapiyoruz kıyamam damaklari da hemen yoruluveriyor:)ilk birkaç gün ağlama geliyordu çok şükür onu da atlattim annelik hüznüymüş adı da.Yeni yeni şeyler çıkıyor:)sağlık sıhhat olsun da her şey atlatiliyor.Eşim de izindeydi evimize dönecek biz annemde kalıcaz 1.dönem bitene kadar.artık bol bol rapor alıp gelecek eşim.kv çalışıyor bide abimin eşi hamile annesi kimsesi yok öyle gelecek bebeğimiz engelli olabilirmiş annem onu da birakamayinca mecbur memleketteyiz.ay çok uzun oldu:)kız uyuyor fırsat bulmuşken yazayım dedim.
H honey bunch canım vallahi nazlı prenses içinde büyüyecek annesi:))bugün yarın gelecektir heralde sağlıcakla gelsin inşallah

Hayirli olsun gule gule buyut kilosu ultrasonla uyumlu mu

Bence de harika Benim de göğüs uçlarım küçük diye benim minik hanfendi emmek istemiyordu mamajoo silikon göğüs ucu aldım ince, yumuşak silikon. Ve mucize gibi bebişin emmesini sağladı

Hayırlı olsun.sutun de hemencecik gelir insallah

Anladım canım o zaman tam zamanı :) sağlıkla gelsin

Senin kuzuya da maşallah aynen yeşilden aşama aşama sarıya dönüyor çiş yapmaya başlıyor ya da çiş yaptığı görülmeye başlıyor sarılık atlatılmış oluyor
Ya dünden beri kakasını yapmadı
Halbuki mamayı bıraktık iki gündür sadece sütümüz yetiyor elhamdulillah ama yapmadı hala
Biraz da sarıyız umarım düzelir yarına

Bi de bugün topuk kanı aldırdık ne berbat şeymiş ya
Kızım da ben de ağlamaktan helak olduk üç kere deldi ayakları küçük kan çıkmadı bir türlü
Aile hekimliğine değil hastaneye gitseydim keşke dedim

Gözlerim seni aradı bende sabah kontroldeydim herşey stabil nst de sancı yok sadece normal doğum pozisyonunda 9 unda günün doluyor sabah kontrole gel ona göre napıcağımıza karar verelim umarım Pazartesi ye kadar görüşürüz dedi doktorum keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok doğum için çoğu insan ilişki öneriyor acaba ne kadar doğru bilemiyorum cesaretde edemiyorum o yüzden bir fikri olan varmı acaba bu konuda ben korkuyorumda biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…